Via widget ‘pagina’s’ links op het scherm. lijkt me voldoende en handig genoeg.
onderstaande plugin is gedeactiveerd.
Pagina's
Berichten per categorie
- Categorie: 1999
- Paradise -278-
- Parelhoen. In champagne gesmoorde hoeveparelhoen -038-
- Parelhoenfilet “Fine Champagne” -030-
- Appelkuipjes -015-
- Scampi. Tijgerscampi met paprika en kerrie -014-
- Undercover -013-
- Varkenhaasje met Pineau de Charentes -012-
- Roomsoepje à la Du Barry -011-
- Kalkoenrolletjes, gemarineerd -010-
- Wijngaardslakjes met knoflook -009-
- Garnaaltjes met gestoofde sla -008-
- Lime ’n gin -005-
- Sint-Jacobsmosselen in kerriesaus -004-
- Fruit. Millenium piramide van vers fruit -003-
- Eendenborst, gerookte met kruidig slaatje -002-
- Kabeljauw. Deense kabeljauw met kreeftenmedaillon -001-
- Categorie: 2000
- Asperges op zijn vlaams -637-
- Tussenribstuk, geroosterd met béarnaisesaus -053-
- Toast met champignons -059-
- Rabarbersoepje met gemarineerde vijgen -052-
- Fruit. Piramide van zachte fruitsoorten -051-
- Provençaalse soep met Pistou -058-
- Tarbot, gestoomde met gearomatiseerde groenten -050-
- Tongacup -049-
- Margarita -048-
- Eendenlever op Normandische wijze -047-
- Eend., gebraden met sinaasappelsaus en wafelaardappelen -057-
- Geitekaas, torentje -046-
- Minestronesoep -045-
- Scampi. Komkommer vlootje opgevuld met scampi, mango, tomaat en basilicum -044-
- Kalfslapje, millefeuille -043-
- Garnaalkroketten -042-
- Aardbeiensoepje met limoen -041-
- Loch Almond -029-
- Scholfilet in romige saffraansaus -040-
- Fruitgratin met peperkoekijs -028-
- Lamsnootje met korfje van jonge wintergroenten -039-
- Bronx -027-
- Crema Catalana -026-
- Zombie -036-
- Mosselen, slaatje met garnalen en avocado -035-
- Gandaham. Spiesje van scampi en Gandaham -034-
- Peer. Harlekijn van doyennepeer met Earl Grey -025-
- Witloofsoepje met grijze garnalen en spekkorstjes -024-
- Hert met een taartje van appel, bloedworst en peperkoek -033-
- Kreeft. Babykreeft -032-
- Kip. Coq au vin -023-
- Ui. Franse uiensoep -022-
- Tiramisu -021-
- Zeewolffilet -031-
- Appel, warme taart met huisbereid kaneelijs -020-
- Zalm. Tartaar van rauwe en gerookte zalm in kerrie -019-
- Hertekalf, filet met najaarsgroenten en saliesausje -018-
- Kippevleugeltje -017-
- Garnalenbisque -006-
- Zalm. Mousse van gerookte zalm -016-
- Categorie: 2001
- Peer . Flensje opgevuld met doyennepeer, fondantchocolade op een spiegel van Engelse room, geparfumeerd met Poire Williams -507-
- Woudvruchten, frivool soepje. -097-
- Mechelse koekoek -096-
- Zeetongreepjes, gefrituurd met sushi -095-
- Sabayon met kruidenkoek -094-
- Pens, gepaneerde met sausje -093-
- Bananen, geflambeerd met sinaas en vanille-ijs -092-
- Zulu -091-
- Maatjes met uitjes en groene boontjes -090-
- Kikkerbilletjes, in Calvados geflambeerd. -089-
- Aardbeien. Primeuraardbeien met mascarponé en citroenkruid -088-
- Strandkrab, soepje met gebraiseerde varkenspoot -087-
- Zeeduivel, met spek gelardeerd -086-
- Konijn met geuze -085-
- Big Oak -082-
- Vissoep -081-
- Punch -080-
- Eend. Wilde eend met perzik en sinaasappelsaus -079-
- Lotte op een bedje van gewokte groenten en blanke botersaus -068-
- Chocolademousse -078-
- Vanille- en chocoladebavarois -067-
- Martinique -077-
- Waterkerssoep -076-
- Fazant. roulade met Brabants grondwitloof -075-
- Zalm, lauw slaatje met bloedzurkel -074-
- Kalfszwezerik met jonagold en zachte kerrie -073-
- Varkenshaasje met zoete aardappel en ananasparfum -066-
- Rog. Ballotine van roggevleugels met spinazie -065-
- Zalm, gerookte in ballotine met platte kaas en radijsjes -072-
- Eendenborst zoet zuur gebakken -071-
- Kreeft, torentje met St Jacobsoester -064-
- Garnaal. Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise -063-
- Apocalyps now -062-
- Kastanje, mousse met chocoladesausje -061-
- De roos -070-
- Spekreepjes, frivool slaatje van scampi en jonagold. -069-
- Haring met dilleroom -060-
- Rijst. Condé rijst -056-
- Aspergeroomsoep -055-
- Varkenshaasje op Luikse garnituur met mosterdsaus -054-
- Categorie: 2002
- Lentekriebel -162-
- Courgette, roomsoepje met garnaaltjes -134-
- Wijnperzik, gepocheerde in suikerwater -133-
- Kabeljauw, lasagne met gerookte eendenlever -132-
- Rode poon met ravioli van pijlinktvisjes -131-
- Kreeft. Gemengde koolsalade met halve kreeft -130-
- Hertekalf met duo van wintermousse -129-
- Kreeftenbisque, cappuccino. -128-
- Jubileumaperitief -140-
- Aspergetips, cappuccino van groene aspergetips -127-
- Morgend roos -126-
- Asperges. IJs van groene asperge -139-
- Asperges. Tulpje van loempiadeeg met Belgische asperges -138-
- Zalmroyal, gebakken op aardappelbedje -125-
- Banaan op de barbecue met vanilleroomijs -124-
- Passion night -123-
- Piepkuiken met hazelnoot en tagliatelle -122-
- Zalm. Quiche met blauwe kaas en gerookte zalm -121-
- Kabeljauw op bedje van lentesliertjes en kerriesausje -108-
- Citroenvlaai met frambozen en thee van citroenmelisse -107-
- Artisjokblaadjes met vincentsausje -106-
- Scampi op een bedje van jonge spinazie en Mascarponesaus -105-
- Beryxfilet op Oostendse wijze met krieltjes -104-
- Zomerzon -120-
- Zalm. Kruidenflensjes met gerookte zalm -119-
- Newyearsdrink -103-
- Snoekbaars met Dugléré sausje -102-
- Chocoladedruppel van witte chocolade -101-
- Rundertournedos gevuld met groentenmirepoix -118-
- ‘t zot hoofd -117-
- Selderstaafjes met Roquefort kaasje -116-
- Vissoepje op zuiderse wijze met rouille “Bouillabaisse” -115-
- Crème brulée met safraan -114-
- Hazenrug met pasta’s in wintertooi -113-
- Summer Dream -112-
- St. Jacobsvruchten en nieroogkreeftjes rustend in een winters bed van witloof en groene kool -111-
- Feuillantine van duo-chocolade en grapefruit -110-
- Kip en scampi in champignon. -109-
- Scampi in saffraanroom en kervel -100-
- Ijsnougatine met aardbeiencoulis -099-
- Waterkers, lentesoepje met kikkerbilletje -098-
- Lamsnootjes in een kruidenjasje en primeurgroentjes -083-
- Categorie: 2003
- Wijting, goujonette met zelfgemaakte tartaar en gefrituurde peterselie -712-
- Sint Jacobs vruchten, carpaccio met witloof -468-
- Zalmvingers in filo deeg en wasabi -402-
- Provençaals vissoepje geparfumeerd met pistou -376-
- Geitenkaasje, gelakeerd met acacia honing -178-
- Konijnenbout met spekreepjes en sausje van Steendonck -177-
- Julian Coctail -176-
- Zalm, mini bouché Podjolski -175-
- Zalmtartaar met appeltjes en dilleroom -174-
- Mechelse koekoek met stoofpotje van asperges -166-
- Champignons, gevulde met Boursin kaas -165-
- Da Vinci -164-
- Aardbeien, in de wok gesauteerd en geflambeerd met Pastis -173-
- Spek met ananas en Cointreau -172-
- Scampi, bavarois met Mechelse asperges -171-
- Makreel. Hoppescheuten met gepocheerd eitje en makreel -170-
- Lamskroontje met primeurgroentjes en rozemarijnsausje -163-
- Visvelouté van mosseltjes met gebakken gerookt spek -169-
- Zalm, ceviche met avocado’s -161-
- Haring. Terrine van maagdelijke haring -152-
- Konijn. Filets van jong konijn in lentetooi -151-
- Record -160-
- Roomsoezen met verse room en chocolade saus -150-
- Aardappel, blini met verse wintertruffel -149-
- Staartvis. Osso Bucco van staartvis met witloof -148-
- Bleu Moon -159-
- Appel, bladerdeegje met verse karamel -147-
- Zalm. Beursje van gerookte zalm met zeevruchtjes -158-
- Kalfsvlees. Spiesje van rauw kalfsvlees -157-
- Duifjes, jonge met zwezerik en Port sausje -156-
- Geitenkaasje, warm met sabayon van graanjenever -155-
- Mandarino -154-
- Rivierkreeftenstaartjes met fijne groentjes -146-
- Oester, holle gemarineerd met fijne kruiden -145-
- Lamstongetje. Duo van lamstongetje -144-
- Ijsrots, geflambeerd met Grand-Marnier -143-
- Kippenlevertjes met hoeve eitje. -142-
- Varkenshaasje in een groenkruidenjasje -141-
- Oester, Hollandse diepe met paprika -153-
- Rubens -137-
- Appel, suikertaart met Jonagold appeltjes -136-
- Schartongfilets in filodeeg met spinazie -135-
- Categorie: 2004
- Chocolademousse met whisky geparfumeerd -711-
- Courgette roomsoepje -356-
- Eendelever met een duo van rode ajuin en witloof -219-
- Varkenshaasje gevuld met kalkoenmousseline -218-
- Champignons opgevuld met Gorgonzola -217-
- Staartvisboutje op een bedje van prei en spinazie -216-
- Wild, stoofpotje met boschampignons -215-
- Aperitief eetfestijn 2004 -214-
- Duif, klaarsoepje met sherry -207-
- Paling in Steendonck -206-
- Zalm., gerookte met dille -213-
- Eendenborstfilet op zijn vel gebakken -205-
- Maatjesfilet met fijne groentjes -204-
- House -203-
- Scampi op een bedje van wilde rijst -212-
- Aardbeien met citroen en peper vanille roomijs -211-
- Heilbot mousse -210-
- Zeetong op Brabantse wijze -208-
- Comme chez Soi -201-
- Forelfilet en papillote met groentjes -200-
- Kalfssneetje, opgerold op siciliaanse wijze -189-
- Kippenfilet, gemarineerde met dragon -199-
- Scampi, spiesje met spek -198-
- Ananas, gemarineerd met ijsroom -197-
- Boomtomaat, gebakken. -188-
- Breydelham met artisjokmousse -187-
- Breydelspek, cheesy dish -186-
- Kabeljauwstukjes met grilled halloumi -196-
- Slaatje van sinaasappel met chili -195-
- Zalm. Gebakken wilde zalm in een Bordelaise saus -194-
- Varkenshaasje met Béarnaise saus -193-
- Rapido Plus -185-
- Garnalen, mini bouché -192-
- Ham, mousje op een witloofblaadje -184-
- Sint-Jacobsnootjes op een bedje van groentenoedels -191-
- Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes -183-
- Sabayon Opera -182-
- Rundshaasje, duo met kreeft -190-
- Ferrari -181-
- Kaas Crouton -180-
- Lamsfilet in een krokant korstje met dadels -179-
- Meloenparels, consommé met verse munt -168-
- Bloemkool roomsoepje met grijze garnalen -167-
- Categorie: 2005
- Eendenborstfilets met een lauw slaatje uit de Perigord -605-
- Zalm, gerookte met asperges zalm en een blanke botersaus -583-
- Garnaaltjes, bladerdeegje -570-
- Lamskoteletjes, carrousel met dragon en dobbelpalm -530-
- Ansjovis. Portugees toastje -538-
- Vanille bavarois -521-
- Kippenfilet Tijl Uylenspiegel -532-
- Grietfilet op een bedje van prei met een cidersausje -472-
- Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469-
- Scampi’s in een jasje van ganda ham -400-
- Zonnevisfilet met een waaier van courgetten -347-
- Roomijs met aardbeien Romanoff -333-
- Waterkersroom -328-
- Vijgen, verse met Gorgonzola -272-
- Dame Blanche -254-
- Piepkuiken met aardappelnootjes -253-
- Meloen met gandaham 252-
- Garnalen, bisque. -251-
- Cubaanse Mojito -243-
- Everzwijnfilet met selderfrietjes -250-
- Pangasiusfilet met een cidersausje -249-
- Zalmreepjes, quiche met prei en gerookte zalmreepjes -248-
- Tomaat. Mini trostomaat met platte kaas -247-
- Pangasius filet belle meniere -242-
- Rundscarpaccio geparfumeerd met truffelolie -241-
- Tijgergarnaal, gemarineerd. -246-
- Fruitsla, verse geparfumeerd met Grand Marnier -245-
- Witloofroomsoepje met garnalen -244-
- Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus -240-
- Eetfestijn 2005 -226-
- Citroen mousse -239-
- Maatjes haring op een zomers bedje 238-
- Groentjes, rauw met een dip sausje -237-
- Parelhoen met druifjes, gebakken aardappelen -225-
- Oester, gegratineerd. Bis -224-
- Wortelsoepje met spekreepjes en korstjes -223-
- Zalmmousje op een lepeltje. -235-
- Banaan in een jasje van kokosnoot -234-
- Konijn. Terrine van jong konijn met oude Porto -233-
- Citroenjenever Maison -232-
- Kalkoenfilet stroganoff en tuinsla -231-
- Aardappeltjes met rozemarijn -222-
- Peperkoek, gegrild-230-
- Eendenborst, gerookte met een fijn slaatje en mango -229-
- Zeetong rolletje met gerookte zalm en spinazie -221-
- Kalfssneetje opgevuld met spinazie en scampi -228-
- Asperges, duo van witte en groene. -227-
- Soufflé Grand Marnier -220-
- Categorie: 2006
- Sabayon -722-
- Konijnenbil, in Chimay verdronken -678-
- Scampi’s met asperges en kreeftensausje -582-
- Aspergeroomsoep met mimosa eieren: -596-
- Bosvruchten, soepje met sabayon -544-
- Ei, gepocheerd in de rode wijn -523-
- Bruchetta’s uit Sicilië -476-
- Geitenkaas taartje met pesto -362-
- Mosselen in witte wijn met frietjes en mosselsausje -291-
- Ananas, carpaccio van baby ananas met limoncello -290-
- Garnaalkroket met een fijn slaatje -289-
- Scampi, lepeltje scampi in een kreeftensausje -282-
- Kaasflapjes met sesamzaadjes -288-
- Aperitief Carlier -287-
- Chocolademousse, witte -286-
- Champignonroomsoepje -285-
- Vispannetje, gegratineerd Oostends vispannetje -284-
- Eendenborstfilet op Normandische wijze -280-
- Kabeljauwhaasje duglérè -270-
- Ananas, geparfumeerd met vanille ijs -269-
- Houlahoop -279-
- Zeetong filet met Rieslingsaus -268-
- Lepeltje gemarineerde feta met paprikablokjes -267-
- Créme brûlée bis-266-
- Varkenshaasje met schorseneren -265-
- Aardpeer, schuimig soepje van aardpeer/topinamboers -277-
- Zeetong meniere -276-
- Aardappel Moscovite met kaviaar -275-
- Haringfilet met appels en dilleroom -274-
- Victoriabaars op een bedje van prei en duglerèsaus -273-
- Kippenfilet, gerookt met fijn herfstslaatje. -264-
- Hertenkalf met wintergarnituur -263-
- Kreeft met 5 parfums -262-
- Sabayon met kriek -261-
- Oesters, Zeeuwse -271-
- Ganzenlever met Porto -260-
- Paprika-bloemkoolsoepje -259-
- Staartvisfilet met paprika en saffraan -258-
- Mechelse koekoek in een bladerdeegje. -257-
- Banana split met een wolkje slagroom -256-
- Tournedos met een gegrild tomaatje -255-
- Categorie: 2007
- Gyros, witte koolsla en hand gesneden frietjes -484-
- Bananensoepje -466-
- Ananas met kokosroom -437-
- Snoekbaarsfilet met advocaat en witloof -399-
- Lamskoteletjes met groenten -368-
- Vis, waterzooi -323-
- Makreelfilets, mousse met lompviseieren -330-
- Parelhoenfilet met herfstprei -329-
- Ajo blanco ( witte gaspacho) -322-
- Fruitcoupe met Mascarponevla -321-
- Everzwijn, in trappistenbier verdronken. -311-
- Kool. Witte koolsoep met spekjes -310-
- Guacamole -309-
- Paté en croûte -307-
- Aardbeiengratin met amandelen -320-
- Kippenvleugeltjes, gemarineerd -319-
- Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing -305-
- Ossobucco Napolitaine met verse pasta -304-
- Rogvleugel, opgerold met spinazie en bieslooksausje -318-
- Haring, gefrituurd spiesje -317-
- Vijgen. Soufflé glacé met vijgen, chocolade en armagnac -316-
- Scampi’s op een bedje van gekonfijt witloof -315-
- Zalm, gerookte op een toastje met boursin -303-
- Parelhoenfilet op Brabantse wijze -314-
- Victoriabaars, geschubde in botersaus en witloof -302-
- Frangipane taart -313-
- Mosseltje, gepaneerd met remoulade saus -301-
- Zalm, tournedos op een torentje van zurkel puree -312-
- Zeebaarsfilet met gerookte zalm en Riesling -300-
- Ganzenlever, gebakken met een portosausje -299-
- Grietfilet, gebakken met sluimerwten -298-
- Hazenrugfilet in een harlekijnsaus -283-
- Garnalen, komkommersoepje met grijze garnalen -296-
- Close encounter -295-
- Peertje, in porto gepocheerd met sabayon -294-
- Poon, risotto van boschampignons en rode poon -293-
- Chips van aardpeer, zoete aardappel & pastinaak -292-
- Categorie: 2008
- Speenvarken in mosterdsaus met groene groentjes en kroketten -619-
- Hondshaai met pizzaiolasaus en Penne rigate -559-
- Scampivlinder in sherrysausje -557-
- Preirolletjes met geitenkaas en soja saus -528-
- Parijse toastjes -537-
- Kalfsgehakt in olijf en gefruit -358-
- Perzik op de wijze van de kardinaal -357-
- Zalm. Florentijnse toast voor Inneken -355-
- Serranoham met tartaar van verse tomaat -354-
- Melktongfilet in een groen jasje -342-
- Ananas en mango, gebakken met tijm en rozemarijn -341-
- Pompoen-tomatensoep met hart van kruidenroom -353-
- Hertefilet, “Burrito” met duxelle -352-
- Seranoham. “Tetillafrito” met seranoham en Salsa Creool -351-
- Mozzarella in “Wappaz rol” -350-
- Banaan. Japanse “banana split” -349-
- Lamsspiesjes op zijn Marokkaans met saffraan rijst -348-
- Krieken, vanille ijs met warme krieken -346-
- Sint Jacobs vruchten, carpaccio -345-
- Kaastoast, gegratineerde -344-
- Venkelsoep -343-
- Lamsschouder met fijne boontjes -340-
- Kippenborst, lepeltje met sinaasappel en munt -339-
- Foubonnesoep met korstjes -338-
- Garnalen. Cocktail met grijze Noordzee garnalen -337-
- Grietfilet, gebakken -336-
- Zeetong, bouillon van zeetong en camembert -335-
- Eendenlever, gebakken met verloren peperkoek -327-
- Eendenfilet Rossini -326-
- Zalm, lekstok van gerookte zalm en kruiden boursin -325-
- Krabcreme in courgetterolletjes -324-
- Inktvisringen -334-
- Pata negra met asperges en vinaigrette -332-
- Tartaarsaus -331-
- Categorie: 2009
- Erwtensoep met gerookt spek en korstjes -568-
- Zalm, witloofrolletjes -488-
- Zalm. Crostini van gemarineerde komkommer en gerookte zalm -478-
- Snoekbaars, op vel gebakken met sausje van violette mosterd -431-
- Meloen. Soepje van meloen parels met munt -407-
- Roggevleugel, gebakken met kappertjes -367-
- Peer. Cake met fourme d’ambert -366-
- Ham, gerookt met een julienne van groentjes en ansjovis -377-
- Wiener schnitzel met een slaatje -365-
- Erwtjes. Espresso van erwtjes en munt -375-
- Oesterzwam, frittata met roquefort -364-
- Scampi’s op zijn duivels met fijne noedels -363-
- Winterse hutsepot -374-
- Tiramisu met speculaas -361-
- Zalm. Lauwe tomaat gevuld met eidooier en gerookte zalm -373-
- Langoustine staartjes met zeekraal en saffraan -372-
- Oesters, trio van. -360-
- Zeetong rolletje Veronique -359-
- Categorie: 2010
- Kreeft, gebakken met lookboter -721-
- Mosselen op een bedje van paprika. -650-
- Scampi tempura met Thaise dip -428-
- Spek, gek slaatje met roquefort en noten -403-
- Kalfsneetje in een kruiden korstje en citroen -408-
- Mini pizza met bresse bleu en noten -401-
- Appel crumble met rozijnen en rum -406-
- Broccoli roomsoepje -389-
- Zalm, gerookte op een toast met bloemkool -388-
- Quiche van pompoen en vacherin de fribourg -387-
- Bosvruchten, trifle -386-
- Zeetong met witloof -398-
- Eendenfilet met een notenkorstje -385-
- Pompoensoepje -384-
- Kippenfilet in filodeeg rolletje met sojasaus -383-
- Goulashsoep -397-
- Grietfilet, gebakken met witte wijn saus, duo van asperges, hertoginnenaardappelen -395-
- Aardbeien Romanov (recept Peter Goossens) -394-
- Aardbeien, millefeuille -393-
- Kwarteltje met druifjes in een portsausje -392-
- Appel, baderdeeggebakje met appel, rozijnen en ijs -391-
- Bisque van garnalen met oude armagnac -390-
- Zeetong, torentje met prei -382-
- Gazpacho -381-
- Tonijn, salade Niçoise -370-
- Zeebrasem -380-
- Ham, meesterlijke met groene bonensla -369-
- Bloemkoolmousse met garnalen en dille -379-
- Sint-Jacobsnoot met asperges -378-
- Mai Thai -308-
- Categorie: 2011
- Lamskoteletjes met look en rozemarijn. Bbq -726-
- Varkenshaasje, gemarineerd in limoen, lavendel en olijfolie. Bbq -725-
- Scampi en St.-Jacobsoester op een spiesje. Bbq -724-
- Asperges met kreeft -671-
- Koffiekoekjes “Jamaica” -640-
- Grietfilet, gebakken met witte wijn saus: -633-
- Scampi met champignons en zachte curry room of cocosmelk -608-
- Kerriesoepje met kip -592-
- Champagnesabayon met kaki persimon -453-
- Sint Jacobsnootjes met blanke botersaus en witloof -440-
- Tongrolletjes, Florentijnse en rivierkreeft -438-
- Chocolade, moelleux -436-
- Konijn in een roomsaus met fijne kruiden en tagliatelles -435-
- Garnalen. Toatjespap met grijze garnalen -434-
- Paling. Mousse van gerookte paling en Granny Smith -433-
- White Lady -432-
- Pannacotta van yoghurt met ananas en amandelen -427-
- Pompoensoep met zwarte woudham en geitenkaas -426-
- Forelmousse, gerookte in een glaasje -430-
- Brownie en amandelcrunch met aardbeiencoulis en whiskyroom -425-
- Entrecote, Ierse met gebakken asperges -429-
- Kabeljauw, gekonfijte met artisjokcrème -424-
- Garnalen, in mozzarella wolk met tomaat en basilicum -423-
- Tonijn, gebakken in makirol met avocado en mango -422-
- Oesters, platte Zeeuwse met foreleitjes en Japanse vinaigrette -421-
- Amerikaanse koekjes -420-
- Ossentong met Madeira saus en puree -405-
- St. Jacobsnootje met jonge spinazie en saffraan -419-
- Waterkersroom met hazelnoten -418-
- Bordje koude tapa’s -417-
- Harvey wallbanger -416-
- Millefeuille -415-
- Varkenskroon, stoofpotje op Brabantse wijze -414-
- Zeebaars, gebakken met mousseline van wortelen -413-
- Gebakken garnaalcakejes met chilipeper -412-
- Driekoningen gebak -411-
- Spek, tartiflette uit de haute Savoie -410-
- Tonijn. Tartaar van geelvin tonijn met limoen en koriander -404-
- Sint-Jacobsvruchten op mini brochette met chorizo -409-
- Zalm in papillot met zuiderse groenten. Bbq -084-
- Desiree -007-
- Categorie: 2012
- Tzatziki met feta en spinazie -480-
- Staartvis. Curry van staartvis en kokosmelk -479-
- Kaastaart met cuberdons -461-
- Eendenborst, gerookte met passievruchten -477-
- Appeltaart met rozijnen en pistacheroom -460-
- Vislasagne -459-
- Kabeljauw, ceviche -452-
- Forel, gerookte met pumpernickel en radijs -458-
- Zalm. Eggs Benedict met gerookte zalm -457-
- Ribeye viletteboter frietjes witlofslaatje met veldsla -456-
- Hoppescheuten met gepocheerd eitje en mousseline -455-
- Snoekbaars, gebakken met zeekraal, garnaaltjes en witte wijn saus -451-
- Pinda saus ( น้ำจิ้มไก่สะเต๊ะ) -450-
- Zoet zure saus(น้ำจิ้มปอเปี๊ยะ) -449-
- Pla sam rot ( ปลาสามรส) -448-
- Keng pet phed lynchee (แกงเผ็ดเป็ดลี้จี้) -447-
- Gai pad med ma muang ( ไก่ผัดเม็ดมะม่วง ) -454-
- Kauw Pad (ข้าวผัด) -446-
- Pad Mie (ผัดหมีเตี๊ยว) -445-
- Tom Yam Goong (ต้มยำกุ้ง) -444-
- Kip Saté (ไก่สะเต๊ะ) -443-
- Keow (เกียวทอด) -442-
- Loempia (ปอเปี๊ยะทอด) -441-
- Gegratineerde vijg met Gorgonzola -297-
- Categorie: 2013
- Lamskoteletjes met groentjes en gratin aardappelen -719-
- Pesto -715-
- Heilbot, exotisch lepeltje met gerookte heilbot -598-
- Kiwitini -571-
- Paling, gerookte met krokante groentjes en rode biet mayonaise -574-
- Gimlet -510-
- Meloenmedley met feta en munt -509-
- Garnalen. Glaasje gemarineerde meloen met sherry, honing en garnalen -508-
- Konijnfilets, lauw slaatje -502-
- Paling, gerookte. Op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en notenboter -501-
- Koffie, Luikse -506-
- Bloemkool, taartje -505-
- Paprikasoep, gele met marscapone -504-
- Mosseltjes, gegratineerde met lookboter -503-
- Courgettemousse met mascarpone en garnalen -500-
- Sint Jacobsvruchten, compote van venkel, krokantje van pancetta sausje van peperkoek en ganzenlever -499-
- Oester met sjalotje en wijnazijn -487-
- Oester. Gepaneerde oester met tartaarsaus -486-
- Oester, warme met preisnippers en Hollandse saus -485-
- Aardbeien-rabarber jelly met witte chocolade-cheese cake -498-
- Kalf entrecote “Roast” met asperges, rode wijnsaus, pistou en look puree. -497-
- Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter -496-
- Daisy de Santiago-495-
- Apero Kate & William -494-
- Aspergetaart -483-
- Ham. Aspergesalade met Ardense ham -493-
- Hamrolletje met asperges -492-
- Tijgergarnaal. Gemarineerde tijgergarnaal met dille en olijfolie -482-
- Kaastaart met ananas en speculaas -491-
- Prei. Cappuccino van prei met Cointreau -481-
- Banaan met chocolade en dulche de leche -490-
- Piepkuiken met getomatteerde dragonsaus -489-
- Tomaten en sinaasappelsoep met wortel -465-
- Farfalle salade met zongedroogde tomaatjes -475-
- Sint Jacobsnootjes met bloedappelsien -474-
- Chocolademousse. Mont-Royal au griottines -473-
- Tonijn, torentje met koriander -464-
- Kaas. Tapas van manchego -471-
- Kaas. Maredsous soepje -463-
- Fazant met prei, champagnesaus en gebakken krieltjes -470-
- Kaastoast, gegratineerd -467-
- Everzwijn filet met pleurotte saus en wild garnituur -371-
- Categorie: 2014
- Aspergesalade, glaasje met garnalen en munt -670-
- Oesters, gefrituurde met ratatouillevinaigrette -591-
- Eendenfilet met sinaasappel -543-
- Worteltaart -540-
- Zuurkool_bis -539-
- Aperitief Nadine -536-
- Fruit. Pavlova met rood fruit. -535-
- Asperges. Carpaccio van mechelse asperges -522-
- Blini parmaham en gerookte zalm -534-
- Scampi en asperges in kokosmelk met milde kerrie -533-
- Garnalen met gepocheerd eitje, asperges en mousseline. -531-
- Gandaham, salade met asperges. -520-
- Kip. Chinese kipgehaktballetjes -519-
- Mai Tai -518-
- Garnalen, cocktail met grijze noordzeegarnalen -517-
- Langoustine, snoepje met comté kaas en basilicum -516-
- Ajuin soep met blauwe schimmel kaas -515-
- Kriekentaart -514-
- Beef. Dry Aged Beef met bearnaise, gegrild tomaatje en frietjes -513-
- Skrei met amandelkorstje, blanke boter met bieslook -512-
- Kip, filodeeg rolletje -511-
- Oesters, gegratineerd -439-
- Kreeft à la nage -396-
- Tongreepjes, gefrituurd met jonge sla -236-
- Categorie: 2015
- Aardbeientaart -634-
- Peer. Bladerdeeghapje met peer en Stilton kaas -629-
- Ganzelever, terrine op bruscetta -612-
- Oester met pikante tomatensalsa -566-
- Oester met zure room en radijs -580-
- Parisienne -565-
- Kreeftencocktail in een glaasje -564-
- Filet pur in zoutkorst, bearnaise saus, gebakken aardappelen en groentjes -579-
- Visschelpje, gegratineerd. -563-
- Sint Jacobs nootje met een zalfje van pastinaak -578-
- Rodepoonfilets, gebraden met artisjokken puree -577-
- Scampi brochette met groene pepersaus en wilde rijst -576-
- Rundstartaar met oesters en waterkers -575-
- Rundstartaar, handgesneden met sla en frietjes -573-
- Rog. Lauwe rogvleugel met pikante appelschijfjes -562-
- Ui. Franse lente-uientaart -561-
- Peer. Clafoutis van peren -560-
- Kalfszwezerik Dyonaise met groene asperges -558-
- Vergeten groenten, schuimig soepje. -556-
- Ham. Passievrucht met zwarte woud ham -555-
- Rhum. Femkes Cocktail -554-
- Chocolade. Bieramisu van witte chocolade en Lindemans framboise -553-
- Fruitsla, exotische met mascarponecrème -552-
- Roodbaarsfilet met mosterdsaus, prei en puree -551-
- Hertenragout met peertje, veenbessen en pomme duchesse van pastinaak -550-
- Tequila, frozen Margarita -541-
- Frambozen. Charlotte met frambozen -549-
- Kip, gebraden met look, citroen, dikke boerenfrieten en verse appelmoes -548-
- Skrei, met chorizo doorstoken en gebakken op zeezout met een vinaigrette -547-
- Mosseltjes met saffraan -546-
- Nieroog kreeftje, tartaar van -545-
- Ijs, warme Breugheltaart met vanille ijs: -542-
- Sint Jacobsnootje, zwarte pens, duxelle van bospaddestoelen en knolseldersoep -529-
- Quinoa, glaasje met scampi en limoen -527-
- Notentaart -526-
- Gorgonzola, beignet. -525-
- Forel, gerookte op een toastje met dille en jenever -524-
- Bloedpens met geglaceerde appeltjes -306-
- Zalm. Beursje van gerookte zalm met garnalen -209-
- Poire Belle Hélène -202-
- Categorie: 2016
- Ile Flottante -620-
- Tomatensoep met mozarella en basilicum -618-
- Parma ham, grissini met dipsausje -617-
- Citroen pudding ( piccoli a limone) -600-
- Zalm, gebakken met erwten risotto en gekonfijte tomaten -589-
- Vitello tonato -588-
- Chorizo, gezouten madeleintjes met chorizo -587-
- Zalm, hapje met gerookte zalm -586-
- Aardbeien met vanillemousse -599-
- Lamsbout met ratatouille en gratin dauphinois -585-
- Rivierkreeftjes in lauwe aardappelsalade met gezouten spek en pittige citroen vinaigrette -584-
- Zalm, wilde zalm in rode wijnsaus met puree van rode biet -597-
- Cappichino cakes in a cup -595-
- Konijnenrug met Barolo uien en puree van witte bonen -594-
- Nieroogkreeften roomsoepje, geparfumeerd met dragon -590-
- Uientaart met gekarameliseerde peren, brie en walnoten -581-
- Skreihaasje met boerenkool en puree -593-
- Feta, lepeltje gemarineerde feta met paprikablokjes -572-
- Witloofkroketten -569-
- Zeetongrolletjes met garnalen en aardappelenpuree met zeekraal in saus van champagne -567-
- Categorie: 2017
- Vijgentaartje met pistachenootjes en amandelspijs -698-
- Tarbot, gebakken op een bedje van jonge spinazie, mousseline saus, grijze garnalen en pleurotten -697-
- Zalmkroket podjolski zachte currysaus -696-
- Havermoutkoekjes met tomaten chutney en kruidenkaas -695-
- Roquefortkaas, espumas van -694-
- Gin Apero -693-
- Irish Coffee taart -692-
- Varkenshaasje in gerookt spek opgerold met groene kruiden -691-
- Rijstnoedelsoep met kip -690-
- Tonijnsalade, Italiaanse op een toastje -688-
- Filohapjes met spinazie en geitenkaas -687-
- Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht -686-
- Ossobucco Napolitain -685-
- Zalmtartaar met waterkers -684-
- Sardientjes, crostini -682-
- Pizza, mini met zalm en pesto van rucola -681-
- Niagra Falls -680-
- Zucotto -679-
- Kalf hersentjes, gebakken met tartaarsaus -677-
- Focaccia met gedroogde tomaten en olijven -676-
- Sushi met tonijn en zalm -675-
- Aspergeflans, kleine, met scampi in een kreeftensaus -674-
- Cheesecake met aardbeien -673-
- Lamsbout, peterselie aardappelen, primeur groentjes en tijm sausje: -672-
- Scampi, tempura -669-
- Tongfilet, pralines van met Gandaham -668-
- Spritz -667-
- Humus met Noord-Afrikaanse salade -666-
- Mangosoepje -616-
- Wild, savooikool en pastinaakfrietjes -615-
- Aardpeersoep met hazelnoot en spinaziepesto -614-
- Langoustines met curry -613-
- Kreeft, tartaar met kersttomaatjes en oregano -611-
- Kreeft, tartaar met zure room, kaviaar en bieslook -610-
- Schorsenerenmousse met grijze garnalen -609-
- Kabeljauwhaasje Dugléré – Prei en Puree van Karnemelk -606-
- Peterselie en kervelwortel, soepje van -604-
- Frambozen met “bulle” en citroencrème -602-
- Kippenmagen, salade met mosterddressing -601-
- Categorie: 2018
- Foie gras, gebakken -723-
- Hindefilets Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire -720-
- Orange Torrontes -718-
- Torrontes Daiquiri -717-
- Erwtenmousse met gerookt spek -716-
- Ham, rauwe met peperkoek (honigkoek) -714-
- Zeebaarsfilet op vel gebakken met zee groenten, zurkelpuree en Nouilly Prat -713-
- Kip, zwartpoot. Met dragonsausje, platte de Florenville en groene groentjes -710-
- Cava Cordognu -709-
- Eend, rilette van eend -707-
- Muhammara met dipsticks -706-
- Ananas, gekarameliseerd met kokosroom en gember. -705-
- Bananenmousse met speculaas -704-
- Grietfilet, gebakken op een bedje van witloofsliertjes met puree met notensla en gedroogde tomaten -703-
- Aperitief Fred & Helga -702-
- Tomatencarpaccio, geparfumeerd met vanille en met Burrata -701-
- Zalm en avocado spread als toast -700-
- Sint-Jacobsnoot met ganzenlever, witte kool en Porto -699-
- Wortelsoep met erwtenpesto -683-
- Gehakt, humus Texmex -665-
- Chilisaus, groene -664-
- Tomaat koriander salsa -663-
- Tzaziki -662-
- Bloemkool, geroosterde met tahini saus * -661-
- Fatoush * -660-
- Salade Griekse * -659-
- Spitskool met courgette . -658-
- Shakshuka -657-
- Clili con carne met humus -656-
- Crème brulée* -655-
- Lam met humus * -654-
- Kip, tajine met abrikozen -653-
- Paddenstoelen met humus * -652-
- Gehaktballetjes, Marokaanse met humus * -651-
- Chocolade taart en vanille ijs -649-
- Noorse skrei, geroosterde met uienkrokantje -648-
- Pasta. Oortjespasta met pancetta en rucola -647-
- Bieten, open ravioli van rode bieten met Rocamadour kaas -646-
- Sinaasappelgratin met amandelen -645-
- Varkenshaasje. Filet mignon de porc Wellington avec une sauce crème poivre vert: -644-
- Sint Jacobsnoten, gemarineerde met gerookte paling -643-
- Kibbeling -642-
- Selder. Knolselderchips met tartaarsaus. -641-
- Bokkenpootje -639-
- Varkens gebraad, op lage temperatuur gegaard met primeur groentjes en nieuwe peterselie aardappelen -638-
- Aardappel galet met rundstartaar en Belgische Oscietra kaviaar -636-
- Ham, gerookte in een bladerdeeghapje met Boursin -635-
- Zalm, gerookte met garnalen en meloen -632-
- Haringfilets met appeltjes, dille en zure room -630-
- Rosemary’s baby -628-
- Bianco Collins -627-
- Miserable met botercrème -626-
- Kabeljauwhaasje met een zurkel sausje -625-
- Paling in het groen -624-
- Kreeft, tartaar van nieroogkreeftje -623-
- Appel, samosa met geitenkaas -622-
- Categorie: 2019
- Appelstrudel -794-
- Toastje met pasta van zwarte olijven en ricotta -790-
- Filodeeghapje met champignons, kaas en pesto -789-
- Zalmterrine met gepeperde crème fraiche. -787-
- Rabarbertaart -786-
- Beste uit de Noordzee -785-
- Zalm. Krokant witlof met ricotta mousse en gerookte zalm -784-
- Clafoutis met courgetten en geitenkaas -783-
- Tiramisu citrus -782-
- Iberico secreto -781-
- Visfilets met zeekraal en aardpeer. 780-
- Zwezerik met consommé van champignons -779-
- Ganzenlever met mango -778-
- Tonijn, gepaneerd -777-
- Oesters met gember -776-
- Tonijn, rilette -775-
- Asperges met chorizo olie en Parmezaanse krullen -774-
- Asperge, carpaccio van groene op toast -772-
- Parelhoen filet met morilles, asperges en truffeljus -770-
- Zwarte woud taart -752-
- Orloff gebraad, erwtjes op zijn frans en gebakken aardappelen -751-
- Asperges met gerookte ham, tomatenvinaigrette en rucola -750-
- Kikvorsbilletjes -749-
- Aardappelkoekjes met gerookte zalm -748-
- Makreel op schrijnwerkers wijze. (voor Mark en Jack) -747-
- Haring, gerookte in een glaasje erwtenmousse. -746-
- Filo deeg rol met appel rozijnen en peperkoek en kaneelroom -745-
- Kalfsniertjes op mijn wijze -744-
- Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-
- Amandel parfait -737-
- Lamscurry met spinazie en basmati rijst -736-
- Pasta zoals in Genua -735-
- Kippensoep, zuiderse met zoete aardappelen -734-
- Mini taartjes met pittige chorizo. -733-
- Ragout op z’n Italiaans -732-
- Visballetjes, oosterse met curry mayonaise -730-
- Viskoekjes. Thaise tod man pla -729-
- Valentijns gebak -728-
- Scampi’s. Pad Thai -727-
- Categorie: 2020
- Moelleux -841-
- Hertengebraad in korst van peperkoek, taartje van sjalot en Banyulsaus -840-
- Gemarineerde zeebaars, coeur de boeuf en limoenkrokant. Ceviche -839-
- Garnalen bisque met zachte curry -838-
- Sushi met guacamole en tonijn -837-
- Zalm. Rolletje gerookte zalm met een mousse van mierikswortel op een specerijenkoekje -836-
- Carpaccio, opgerold op een kaaskoekje met wasabi mayonaise -835-
- Falafel -834-
- Entrecote met wintergroentjes en jus van Madeira -833-
- Zeebaars, ceviche van -832-
- Chocoladetaart -831-
- Pladijsfilet, gebakken met bloemkool en venkel. -830-
- Pavlova met mangosorbet en aardbeien -829-
- Pladijsfilet met mousseline van limoen en basilicum en grijze Noordzeegarnalen. -828-
- Quinoa salade met tonijn -827-
- Tortillachips en tapenades -826-
- Aardbei met rabarber en een crème van yoghurt -820-
- Zeetongfilet, gegrild met linten van groene asperges, compote van taggiassche olijven, zeemelde, romescocrème en gekonfijte aardappel -821-
- Makreel. Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit en geroosterde komkommer -822-
- Crostini met pesto en courgette -823-
- Asperges en spek op een spiesje -824-
- Scampi’s, Thaise soep -825-
- Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-
- Bavarois van asperge, gemarineerde aardbei en espuma van basilicum -818-
- Asperges. Tagliatelle van rauwe asperges met gerookte zalm -815-
- Asperges. Gazpacho van groene en witte asperges -816-
- Asperges. Rolletjes van groene asperges met gerookte zalm en mozzarella -817-
- Tournedos met gekonfijte aardappel, wortel en een illusie van maïs -814-
- Irish-coffecream met baileys in glas. -812-
- Zeetong, gevuld met grijze garnalen, kruidenpuree en witte wijnsaus -811-
- Zalm met frisse kruiden en een coctail van sinaasappel, gember, citroengras en sake -810-
- Scampi, gegrild met honing en citroengras -813-
- Chorizo, panna cotta -809-
- Blini’s met auberginekaviaar -808-
- The bellboy -807-
- Gressingham eend, witloof, wortel, mango. -806-
- Wijting met prei en bouillabaisse jus -805-
- Bladerdeegstengels met pesto -804-
- Spiegeltaart van frambozen -803-
- Paprika rolletjes, gegrilde met pesto -802-
- Champignons, gevuld met truffelrisotto -801-
- Griet op vel gebakken, geprakte citroenaardappel, fijne retatouille -799-
- Bloemkoolmousse met krokante serranoham -800-
- Ibericorolletjes met pistache, vijgen en peer -798-
- Courgettehapje met geitenkaas -797-
- Sint-Jacobsnoot,carpaccio met bouillon van soja en truffel en met gelei van mango. -796-
- Peer met chocolade, brownie en crème van advocaat. -795-
- Categorie: 2021
- Overlijdensbericht Albert Pint
- Kabeljauw à la Christer -848-
- Crème brûlée met kaneel en sinaasappelrasp -847-
- Moeflonmedaillons met gele biet risotto -846
- Zalm. Taco met rauwe zalm, dulse mayonaise en zeegarnituur -845-
- Fish and chips op een stokje -844-
- Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer -843-
- Sushi maki sour haring -842-
- Categorie: 2022
- Veenbessen kir -889-
- Hindegebraad in spek met Marsalasaus -888-
- Kabeljauwhaasje met pesosaus en puree met bieslook -887-
- Soepje van aardpeer met pancetta -886-
- Chocolade mousse wit -885-
- Chocolade mousse bruin -884-
- Duo van chocolade mousse -883-
- Everzwijnfilet kookvrienden -882-
- Tongrolletjes met wakame, mosselen en garnalen. -881-
- Tapas met chorizo en kwarteleieren -880-
- Parmezaantruffels met hazelnoten -879-
- Lepelhapjes à la landaise -878-
- Appeltaart met flan -876-
- Hertenkalf met knolselderpuree, aardappelschijfjes en kervel garnituur -877-
- Wonton vellen met flespompoen en scampi -875-
- Oesters met haring eitjes,tapioca en komkommer -874-
- Brood -873-
- Quiche met geitenkaas en prei -872-
- Trifle van rood fruit ,mascarpone en witte chocolade -869-
- Zeebaars in zoutkorst -868-
- Scampi’s en Sint-Jakobs vruchten met gewokte groenten en champagnesaus -866-
- Zalmtartaar met furikake -867-
- Frittata con zucchini -871-
- Scampi-meloenspiesjes met aardbeiensalsa -870-
- Fruitsalade zomer -860-
- Wortels, geroosterd met korianderzaad en knoflook -865-
- Kabeljauw, geroosterd met een korianderkorst -861-
- Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel -864-
- Asperges, geroosterd met romanescosaus en appelbalsamico -863-
- Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt -862-
- Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten -859-
- Aubergine met zwarte knoflook, pijnboompitten en basilicum -858-
- Citroenkip met Za’atar -857-
- Burrata met appelsien & korianderzaad -856-
- Mosselen op een bordje met zeevruchten. -855-
- Pinchos van Iberico met gerookt paprikapoeder.-854-
- Aardbei – hang op – komkommer – cake – basilicum -853-
- Filet pur kalf – bloemkool – raap – knolselder – tijm -852-
- Asperges – Langoustine – kalfszwerik – ei -851-
- Humus – aubergine – za’atar -850-
- Kip in yoghurt – tikki massala kruiden – pindasaus -849-
- Categorie: 2023
- Chocoladetaart met frambozen coulis -971-
- Eendenborst met zalfje van peterseliewortel -970-
- Fazanten filets soep met champignons en truffel carpaccio -969-
- Sint Jacobs vruchten met geroosterde rode biet -968-
- Zalm, hooi gerookt met nori -967-
- Ganzenlever met mango -966-
- Pink Army Cocktail -955-
- Moctail Lemon -956-
- Appelcrémeux -954-
- Zalmtartaar, torentje met krokantje met wasabi furikake -951-
- Everzwijnsteak met sinaasappelcrumble en gegrilde mandarijn -950-
- Glaasje witloof met garnalen. -953-
- Witloof in bladerdeeg. -952-
- Mocktail -949-
- Hemingway Daiquiri -948-
- Pomme d’orange garni -947-
- Pompoen crème met scampi -946-
- Butternut pompoen met spek en appel -945-
- Hindegebraad Wellington met peertjes in rode wijn en hertoginnen aardappelen -940-
- Tongfilets, consommé met saffraan.-944-
- Sint-Jakobsnootjes in saffraan saus -941-
- Kastanjes, soep met croutons en spekjes. -939-
- Peer Guelpa , gepocheerd -936-
- Sushi met mozzarella en garnalen gedoopt in tomatensalsa en wasabidip -935-
- Kip, blinde vink van kip en bospaddestoelen met artisjok en pasta -934
- Peer, gebakken met kaas -937-
- Ei, roze gevuld met zalm -938-
- Labneh -933-
- Dinosaurus -932-
- Chraimeh fish -931-
- Zuchini ribbons -930-
- Eggplant lines -929-
- Bag of green beans -928-
- Whole roasted cauliflower -927-
- Humus -926-
- Spicy green sauce -925-
- Tahini sauce -924-
- Cynar Tonic -924-
- Roomijs, zelf gedraaid met aardbeicoulis en geflambeerde aardbeien -920-
- Zeebaars met primeurgroentjes -919-
- Asperges, gekookt met avocadosausje en gerookte zalm -918-
- Asperges met krab en mango -917-
- Asperges , witte met ham -922-
- Mousse van witte asperges met zalm -921-
- Gazpacho van groene asperges -923-
- Bloody Margarita -916-
- Mascarponecrème met aardbeien -915-
- Aardbeien met kruidenkaas -914-
- Zwarte woud ham rolletjes met aardbei -913-
- Kalfskroon met rozemarijn en gesauteerde lentegroenten -912-
- Aspergesalade met gemarineerde zalm -911-
- Asperges, gekookt met burrata en gekonfijte kerstomaten -910-
- Bokkenpootjes -909-
- Gevulde champignons met Ardense ham -908-
- Bruchetta van stokbrood met kwarteleitjes -907-
- Harvey Wallbanger -906-
- Lamskroon met kruidenkorstje -903-
- Griet met citroenaardappel -905-
- Tongschar met tomaat -904-
- Gin of alcoholvrije gin -901-
- Krieltjes met beenham en tartaar. -899-
- Konijnenquenelles met aardpeerpuree -898-
- Dame blanche van zelf gedraaid roomijs. -900-
- Saffraan risotto met skrei en venkel -897-
- Witloofsoep met varkensschenkel en mosterd -896-
- Zweedse balletjes -902-
- Negroni -895-
- Crème brulée. -894-
- Poon , venkel ,vissoep en rouille -893-
- Eendenborst met pompoen en appelsien -892-
- Tartaar van zalm, wasabi en crumble van Parijse wafel. -891-
- Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten -890-
- Categorie: 2024
- Kriekensabayon van Boon met amandel ijs pacojet -1027-
- Patrijs Rossini -1026-
- Coquilles a la nage met risotto van bloemkool en kuit crème -1028-
- Knolseldersoep met hazelnootolie, krokant gebakken spekjes en paddenstoelen. -1025-
- Oesters espuma van limoen, fijne brunoise van granny Smith en een crumble van gezouten amandel. -1023-
- Mini tartelettes met gekarameliseerde rode ui, geitenkaas en tijm -1024-
- Martine 0% -1021-
- Kersenclafoutis -1020-
- Everzwijn met groenten puree, speculaas, shiitakes en rode wijn saus -1019-
- Plaat taart met blauwe kaas, oesterzwammen en walnoten. -1018-
- Groene kool wrap -1017-
- Pompoen met mangochutney, dip van -1016-
- Pumpkin Spice Moscow Mule -1015-
- Ipanema 0% -1014-
- Fancy Pants Billie -1013-
- Poire belle Hélène -1012-
- Varkenswangetjes met appel en cider -1011-
- Butternut soep, geroosterd met pastinaak en pestocroutons -1008-
- Toast champignon -1010-
- Kalfszwezerik in een buideltje van brikdeeg met appel. -1009-
- Vergadering 202409
- Peren, gepocheerde met vanille en steranijs, geserveerd met amandelcrumble en een bolletje kastanje-ijs -1007-
- Hertenfilet met rode wijnsaus, aardpeer en geroosterde spruitjes -1006-
- Aardappel met bouchotmosseltjes in mosterdsaus met selder -1005-
- Coquilles, gegrilde met bloemkoolpuree en hazelnoot beurre noisette -1004-
- Kastanje crème, geroosterde met krokante pancetta -1003-
- Kweepeer Bellini -1002-
- Koffiemousse -1001-
- Beef Wellington met compote van tomaten -1000-
- Ceviche met avocado en boerenkoolchips -999-
- Komkommerrolletjes met gerookte zalm en kruiden mascarpone -998-
- Gebakken polenta met zongedroogde tomaten, bladspinazie, oesterzwam -997-
- Strawberry limoncello spritz -996-
- Cheesecake, no bake, met aardbeien -995-
- Old fashioned -990-
- Lotte met risotto van asperges en dijonaise -994-
- Witte asperges met gerookte zalm, broodcroutons en gepocheerd eitje -993-
- Wit aspergesoepje met basilicumolie en garnaaltjes -992-
- Tomatengalletjes met feta -991-
- Panna cotta van vanille -990-
- Aardbeien, granité van strawberry daiquiry -989-
- Boeuf Bourguignon , krielaardappeltjes, groene asperges en basilicumolie -988-
- Linguini vongole -987-
- Selder/radijzenslaatje met dille, scampi en Fregola -986-
- Gazpacho van kerstomaatjes met gembercrème -985-
- Cocktail met gin, peer en tijm -984-
- Aardbeien met sabayon van kriekenbier -983-
- Eendenborst met porto-braamsaus -982-
- Upsidedown tarte tatin van sjalot -981-
- Bruscetta met Burrata -980-
- Risotto en crispy rijst met pittige zalmtartaar -979-
- Mocktail -977-
- Harlem -976-
- Semifredo van witte chocolade.-973-
- Zuiderse kippendijfilet met pasta -975-
- Geflambeerde scampi’s met pikante roomsaus -974-
- Oesters met sojasaus, hibiscus en chocolade -972-
- Sint – Jacobsnoot met aardpeer -971-
- Vergadering 202401
- Categorie: 2025
- Amandelcrème, spongecake van amandel, gekaramelliseerde appel & Grand Marnier-sabayon -1084-
- Filet van hert met rode wijnsaus, knolseldercrème, fondant aardappel, spruitjes en krokante pastinaak -1083-
- Velouté van boschampignons met truffelroom en panko-crumble -1082-
- Sint-Jakobsvrucht op panna cotta van bloemkool met pancettakrokant -1081-
- Tartaar van geroosterde pompoen met stracciatella van burrata en hazelnootcrumble -1080-
- Appel–salie–honing spritz 0%-1079-
- Bloody Bat Cocktail -1078-
- Amandel, citrus en bloesem -1077-
- Pluma Iberico met pickles, chimichurri, bloemkool, amarant & pomme soufflé -1076-
- Zarzuela met rouille -1075-
- Vichyssoise -1074-
- Thaise Larb Gai Amuse -1073-
- Beet & Apple Tonic Fizz 0% -1072-
- Beetroot & Gin Sour -1071-
- Aardbeien met rabarber, slagroom, meringue en rozen blaadjes
- Zeebaars, blanke boter en zee groenten
- Kreeft, ui en pistache pesto.
- Scheermessen, dragon en boter
- Mosselen gegratineerd met hazelnoot
- Sjalot, zoet zuur, aardappel, spek
- Aardbeienmousse met hibiscusgelei en strawberry daiquiri-granité -1064-
- Kabeljauw met gekonfijte venkel en sinaasappelvinaigrette -1063-
- Tartaar van rode biet en appel -1062-
- Gegrilde courgettewraps met feta, munt en pistache -1060-
- Crème van doperwt met parmezaankoekje -1059-
- Erwtensoepje met munt en limoenschuim -1061-
- No-Tai Mocktail -1058-
- Mai Tai -1057-
- Granola met yoghurt -1057-
- Witte asperges met kabeljauw, mousseline saus en krieltjes -1056-
- Ricotta hotcakes -1055-
- Mini loempia’s met kip, groente & hoisinsaus -1054-
- Falafelballetjes met dipsaus -1053-
- Basil Smash 0% -1052-
- Gin Basil Smash -1051-
- Gentse waterzooi 1500
- Millefeuille met citroencrème en rood fruit -1050-
- Lamsfilet met een knapperige kruidenkorst, geserveerd met een rijke rode wijnsaus en goudbruin gebakken rösti. -1049-
- Tomaten-paprikasoep, geroosterde tomaten met basilicumolie -1048-
- Paprika’s met geitenkaas, walnoten en honing, vegi -1047-
- Zalm- en garnaaltartaar met avocado, dillemayonaise en toast. -1046-
- Citrus Spritz 0% -1045
- Limoncello Spritz (alcoholisch) -1044-
- Coup advocaat met zelf gemaakte advocaat -1043-
- Zalmmoot/haasje met chorizo crumble, schaaldierensaus , bulgur, knolselder en chorizo -1042-
- Soljanka -1041-
- Gevulde aardpeerrolletjes -1040-
- Thai beef salad met zelfgemaakt naan broodje en gepekelde groenten -1039-
- White Russian Mocktail 0% -1038-
- White Russian Cocktail -1037-
- Limoncello met lavendel en citroentijm -1036-
- Bruschetta’s met paddenstoelen -1035-
- Creme brulée van koffie -1034-
- Pluma (of Presa) met mosterdpuree, nuances van pickles, pickles saus en mosterd puree -1033-
- Ricotta-pannekoek met tataki van tonijn, wasabi crème en wakame 1032-
- Kalfstartaar met kwartelei en balsamico-sinaasappel vinaigrette. -1031-
- Kruidige Appel-Cider 0% -1030-
- Limoncello spritz -1029-
- Categorie: aper01
- Categorie: aper02
- Categorie: aper03
- Categorie: aper04
- Categorie: aper05
- Categorie: aper06
- Categorie: aper09
- Categorie: aper10
- Categorie: aper11
- Categorie: aper12
- Categorie: Aperitief
- Categorie: Bijgerecht
- Categorie: eetfest2001
- Categorie: eetfest2004
- Categorie: eetfest2005
- Categorie: eetfest2006
- Categorie: eetfest2011
- Categorie: eetfest2012
- Rode Poon Dugléré -769-
- Fazantenfilet op Brabantse wijze, Fine champagne saus en gebakken aardappelen -768-
- Hert, carpaccio met ruccolapesto, parmesaanse kaas en pijnboompitten -767-
- Bisque van garnalen -766-
- Tomaat garnaal -765-
- Grijze garnalen, mousse -764-
- Erwtensoep met chorizocroutons -763-
- Varkenswangetjes in een sausje met Blauwe Chimay. -762-
- Assortiment van Chimay kazen -758-
- Categorie: eetfest2013
- Categorie: eetfest2014
- Categorie: eetfest2015
- Categorie: eetfest2016
- Categorie: eetfest2017
- Categorie: eetfest2018
- Categorie: eetfest2019
- Categorie: handleiding
- Categorie: hap01
- Categorie: hap02
- Categorie: hap03
- Categorie: hap04
- Categorie: hap05
- Categorie: hap06
- Categorie: hap09
- Categorie: hap10
- Categorie: hap11
- Categorie: hap12
- Categorie: Hapje
- Categorie: hoofd01
- Categorie: hoofd02
- Categorie: hoofd03
- Categorie: hoofd04
- Categorie: hoofd05
- Categorie: hoofd06
- Categorie: hoofd07
- Categorie: hoofd09
- Categorie: hoofd10
- Categorie: hoofd11
- Categorie: hoofd12
- Categorie: hoofdvegi
- Categorie: hoofdvis
- Categorie: hoofdvlees
- Categorie: leden inbreng aktieKV
- Categorie: leden inbreng gebeurtenis
- Categorie: leden inbreng recept
- Categorie: leden inbreng resto
- Categorie: menuapril
- Categorie: menudecember
- Categorie: menufebruari
- Categorie: menujanuari
- Categorie: menujuni
- Categorie: menumaart
- Categorie: menumei
- Categorie: menunovember
- Categorie: menuoktober
- Categorie: menuseptember
- Categorie: nager01
- Categorie: nager02
- Categorie: nager03
- Categorie: nager04
- Categorie: nager05
- Categorie: nager06
- Categorie: nager09
- Categorie: nager10
- Categorie: nager11
- Categorie: nager12
- Categorie: Nagerecht
- Categorie: Reserve
- Prosecco met een scheut amarena kersensiroop -1022-
- Choco mouske -962-
- Scampisoep met lookbroodjes. -961-
- Goudse kaasballetjes -960-
- Kip of gehakt, hartig gevulde broodjes. -959-
- Drumsticks, gemarineerde -958-
- Spek en witte pens, surf-en-turf-hapjes -957-
- Kerststbrood, hartig gevuld met ricotta en gedroogde tomaten -943-
- Sint-Jakobsnootjes met speculaas en gekaramelliseerd witloof -942-
- MIHO_Hapjes
- Categorie: Soep
- Categorie: soep01
- Categorie: soep02
- Categorie: soep03
- Categorie: soep04
- Categorie: soep05
- Categorie: soep09
- Categorie: soep10
- Categorie: soep11
- Categorie: soep12
- Categorie: sponsor2018
- Categorie: sponsor2019_1
- Categorie: sponsor2019_2
- Categorie: sponsor2019_3
- Categorie: sponsor2019_4
- Categorie: sponsor2020_1
- Categorie: sponsor2020_2
- Categorie: sponsor2020_3
- Categorie: sponsor2020_4
- Categorie: Tips
- Asperges
- Suiker, een dagelijks product
- Olijfolie
- Rijst
- Specerijentips
- Kruidentips
- Wijn als smaakmaker
- Tomaten ontvellen
- Tips voor het fijne werk
- Bakken in de pan
- Frituren
- Groentenweetjes
- Vistips
- Recept voor brood
- Wijntip. Viljoensdrift Estate 2002 (Zuid-Afrika)
- Hoppescheuten
- Wintertruffel of Tuber Melanosporum
- Wijntip. Joanis
- Suiker
- Wijntip van de maand April 2003
- Wijntip Asperges
- Hapje: Studie rondom een oester
- Salades 2001
- Categorie: vergadering
- Vergadering 202312
- Vergadering202302
- Vergadering202210
- Vergadering Kring 202203
- Vergadering202203
- Vergadering202111
- Vergadering202109
- Vergadering202105
- Beschermd: Vergadering202103
- Beschermd: Vergadering202009
- Beschermd: Vergadering202002
- Beschermd: Vergadering202001
- Beschermd: Vergadering201911
- Beschermd: Vergadering201910
- Beschermd: Vergadering201908
- Beschermd: Vergadering201907
- Beschermd: Vergadering201902
- Beschermd: Vergadering201811
- Beschermd: Vergadering201810
- Beschermd: Vergadering201808
- Beschermd: Vergadering201807
- Beschermd: Vergadering201712
- Categorie: voor01
- Categorie: voor02
- Categorie: voor03
- Categorie: voor04
- Categorie: voor05
- Categorie: voor06
- Categorie: voor09
- Categorie: voor10
- Categorie: voor11
- Categorie: voor12
- Categorie: voorvegi
- Categorie: voorvis
- Categorie: voorvlees
- Categorie: welkom
- WELKOM281025
- WELKOM202302
- WELKOM20230102
- WELKOM20221001
- WELKOM20220716
- WELKOM20220322
- WELKOM20210407
- WELKOM20210309
- WELKOM20210204
- WELKOM
- WELKOM20201215
- WELKOM20201011
- WELKOM20200401
- WELKOM20200205
- WELKOM20201125
- WELKOM20191205
- WELKOM20200115
- WELKOM20191105
- WELKOM20190514
- WELKOM20190329
- WELKOM20190320
- WELKOM201902
- WELKOM20181204
- WELKOM20190107
- WELKOM20180921
- WELKOM20180615
- WELKOM20180101
- WELKOM20171206
- Categorie: zonder
Mijn templates
Elementor Header & Footer Builder
