Courgettehapje met geitenkaas -797-
Porties 4 pers
Ingredienten
- 1 courgette
- 2 eetlepel arachideolie
- 1 eetlepel pijnboompitten geroosterde
- 1 eetlepel zongedroogde tomaten fijngesneden
- 1 mespunt geconfijte citroen fijngesneden
- 1 klein handje basilicum fijngesneden
- 150 g geitenkaas zachte
- 1 scheutje olijfolie
- witte peper
- zout
Instructies
- Snijd de courgette in lange plakjes. Bestrijk met arachideolie en breng op smaak met witte peper en zout. Grill de plakjes kort .
- Plet de pijnboompitten met de achterkant van een mes.
- Meng de geitenkaas met de tomaten, geconfijte citroen, pijnboompitten en basilicum.
- Vul de plakjes courgette met het geitenkaasmengsel.
- Rol op en zet een half uurtje in de koelkast.