Citroen pudding ( piccoli a limone)
Porties 4 pers
Ingredienten
- 120 g brood wit
- 65 ml melk
- 40 g amandelen gemalen en een weinig amandel schilfers
- 40 g suiker
- 40 g boter op kamer temperatuur
- 4 eidooiers
- 1 à 2 citroenen
- ____Voor de garnituur
- 2 appels
- boter
- suiker
- 1 scheut balsamico azijn
- frambozen coulis
Instructies
- Week het brood in de melk en meng er de amandelen en de suiker onder
- Maak zestes van de citroen en wat sap
- Meng de malse boter en de eidooiers en de citroen zestes met een weinig citroen sap eronder
- Smeer inox ringen in met boter en doe er een laagje suiker op
- Vul de ringen bestrooi met wat amandel schilfers
- Bak af gedurende een 20 à 25 minuten in een voor verwarmde oven van 170° af
- Garnituur appelschijfjes gekarameliseerd en geblust met een weinig balsamiek azijn en een
- Traan van frambozencoulis