Forel, gerookte met pumpernickel en radijs -458-

Afdrukken

Forel, gerookte met pumpernickel en radijs

Porties 4

Ingredienten

  • 1 forel gerookte
  • 4 sneden pumpernickel
  • 8 radijsjes
  • 4 soeplepels zure room
  • 1 soeplepel mierikswortel geraspte, indien geen vervangen door mosterd
  • weinig sojasaus
  • peper
  • takjes kervel

Instructies

  • Men snijdt het brood en de forel in gelijke stukken (3op3cm)
  • De radijsjes wassen en in fijne schijfjes snijden
  • De zure room en de mierikswortel mengen afkruiden met peper en soja saus
  • Men smeert een zijde van het brood met de saus, daarop de radijsjes, terug wat saus en daarop de forel nog een weinig saus erop en bedekken met een sneetje brood
  • Een prikker erin en opdienen, indien mogelijk met koude vodka