Varkenswangetjes in een sausje met Blauwe Chimay.
Porties 4
Ingredienten
- 8 varkenswangen
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1 witte boterham
- 2 eetlepel Mosterd
- 2 eetlepel bruine suiker
- 4 flesjes chimay
- boter
- 1 bouquet garni
- 1 kruidnagel
- pezo
Instructies
- Snipper de ui en look en stoof in hete boter op matig vuur.
- Kruid de varkenswangen met peper en zout.
- Bak de stukken in boter tot ze goudbruin zijn en doe ze daarna in stoofpot met ui.
- Deglaceer de pan met bier en doe daarna in stoofpot met vlees.
- Voeg bouquet garnie en kruidnagel toe, strooi suiker in de pot en smeer boterham met mosterd.
- Leg boterham bovenop het vlees en deksel op de pot.
- Laat 2 uur sudderen op zacht vuur.
- Afsmaken