Maandrecepten maart Overzicht van alle beschikbare recepten van maart en per menu onderdeel Aperitief: Big Oak -082-Citrus Spritz 0% -1045Comme chez Soi -201-Harvey wallbanger -416-Harvey Wallbanger -906-Lemoncake Fizz -978-Lentekriebel -162-Limoncello Spritz (alcoholisch) -1044-Margarita -048-Niagra Falls -680-Passion night -123-Rubens -137-The bellboy -807- Hapje: Blini’s met auberginekaviaar -808-Bloedpens met geglaceerde appeltjes -306-Bordje koude tapa’s -417-Bruchetta van stokbrood met kwarteleitjes -907-Bruscetta met Burrata -980-Chorizo, panna cotta -809-Eendenlever op Normandische wijze -047-Geitekaas, torentje -046-Gevulde champignons met Ardense ham -908-Haring, gerookte in een glaasje erwtenmousse. -746-Kaas. Maredsous soepje -463-Kaas. Tapas van manchego -471-Kaasflapjes met sesamzaadjes -288-Kibbeling -642-Kip, filodeeg rolletje -511-Kippenfilet in filodeeg rolletje met sojasaus -383-Mosselen op een bedje van paprika. -650-Nieroog kreeftje, tartaar van -545-Paprika’s met geitenkaas, walnoten en honing, vegi -1047-Parijse toastjes -537-Pizza, mini met zalm en pesto van rucola -681-Risotto en crispy rijst met pittige zalmtartaar -979-Rogvleugel, opgerold met spinazie en bieslooksausje -318-Sardientjes, crostini -682-Scampi met champignons en zachte curry room of cocosmelk -608-Scampi, gegrild met honing en citroengras -813-Selder. Knolselderchips met tartaarsaus. -641-Sint Jacobsnoten, gemarineerde met gerookte paling -643-Tomaten-paprikasoep, geroosterde tomaten met basilicumolie -1048-Uientaart met gekarameliseerde peren, brie en walnoten -581-Zalm- en garnaaltartaar met avocado, dillemayonaise en toast. -1046-Zalmvingers in filo deeg en wasabi -402- Soep: Bananensoepje -466-Champignonroomsoepje -285-Courgette roomsoepje -356-Erwtensoep met gerookt spek en korstjes -568-Minestronesoep -045-Nieroogkreeften roomsoepje, geparfumeerd met dragon -590-Vissoep -081-Waterkersroom met hazelnoten -418-Witloofroomsoepje met garnalen -244-Wortelsoep met erwtenpesto -683- Voorgerecht: Bisque van garnalen met oude armagnac -390-Geitenkaas taartje met pesto -362-Geitenkaasje, warm met sabayon van graanjenever -155-Griet met citroenaardappel -905-Heilbot mousse -210-Hoppescheuten met gepocheerd eitje en mousseline -455-Kaastoast, gegratineerd -467-Makreel op schrijnwerkers wijze. (voor Mark en Jack) -747-Makreel. Hoppescheuten met gepocheerd eitje en makreel -170-Ossobucco Napolitaine met verse pasta -304-Scampi, bavarois met Mechelse asperges -171-Snoekbaars, gebakken met zeekraal, garnaaltjes en witte wijn saus -451-St. Jacobsnootje met jonge spinazie en saffraan -419-Tongschar met tomaat -904-Tonijn, torentje met koriander -464-Uientaart met gekarameliseerde peren, brie en walnoten -581-Upsidedown tarte tatin van sjalot -981-Vispannetje, gegratineerd Oostends vispannetje -284-Visvelouté van mosseltjes met gebakken gerookt spek -169-Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469-Zalm met frisse kruiden en een coctail van sinaasappel, gember, citroengras en sake -810-Zalm. Lauwe tomaat gevuld met eidooier en gerookte zalm -373-Zalm. Quiche met blauwe kaas en gerookte zalm -121-Zalmtartaar met waterkers -684- Hoofdgerecht: Beef. Dry Aged Beef met bearnaise, gegrild tomaatje en frietjes -513-Eend., gebraden met sinaasappelsaus en wafelaardappelen -057-Eendenborst met porto-braamsaus -982-Eendenborstfilet op Normandische wijze -280-Fazant met prei, champagnesaus en gebakken krieltjes -470-Gentse waterzooi 1500Grietfilet op een bedje van prei met een cidersausje -472-Kabeljauw op bedje van lentesliertjes en kerriesausje -108-Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus -240-Kalfsniertjes op mijn wijze -744-Kip, gebraden met look, citroen, dikke boerenfrieten en verse appelmoes -548-Konijn met geuze -085-Konijnenrug met Barolo uien en puree van witte bonen -594-Kwarteltje met druifjes in een portsausje -392-Lamsfilet met een knapperige kruidenkorst, geserveerd met een rijke rode wijnsaus en goudbruin gebakken rösti. -1049-Lamskoteletjes met groentjes en gratin aardappelen -719-Lamskroon met kruidenkorstje -903-Lamskroontje met primeurgroentjes en rozemarijnsausje -163-Ossentong met Madeira saus en puree -405-Ossobucco Napolitain -685-Piepkuiken met hazelnoot en tagliatelle -122-Ribeye viletteboter frietjes witlofslaatje met veldsla -456-Schartongfilets in filodeeg met spinazie -135-Varkenshaasje in een groenkruidenjasje -141-Varkenshaasje. Filet mignon de porc Wellington avec une sauce crème poivre vert: -644-Zeetong op Brabantse wijze -208-Zeetong, gevuld met grijze garnalen, kruidenpuree en witte wijnsaus -811-Zeetong, torentje met prei -382- Nagerecht: Aardbeien met sabayon van kriekenbier -983-Aardbeien, in de wok gesauteerd en geflambeerd met Pastis -173-Amerikaanse koekjes -420-Appel, baderdeeggebakje met appel, rozijnen en ijs -391-Banaan op de barbecue met vanilleroomijs -124-Bokkenpootjes -909-Cappichino cakes in a cup -595-Chocolade, moelleux -436-Chocolademousse, witte -286-Chocolademousse. Mont-Royal au griottines -473-Filo deeg rol met appel rozijnen en peperkoek en kaneelroom -745-Frambozen. Charlotte met frambozen -549-Fruitsla, verse geparfumeerd met Grand Marnier -245-Irish-coffecream met baileys in glas. -812-Kriekentaart -514-Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht -686-Millefeuille met citroencrème en rood fruit -1050-Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing -305-Sinaasappelgratin met amandelen -645-Tiramisu -021-Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-Tiramisu met speculaas -361-