Risotto en crispy rijst met pittige zalmtartaar -979-

Print Friendly, PDF & Email

 

Afdrukken

Risotto en crispy rijst met pittige zalmtartaar -979-

Porties 1 pers

Ingredienten

Risotto

  • 15 g risotto
  • 5 g Parmezaan poeder
  • 1 asperge groene
  • 1/4 sjalot
  • 1 scheut witte wijn
  • 1 scheut kippenbouillon kan ook met water en vaste kippenbouillon blokjes

Pittige zalmtartaar

  • 10 g zalm verse
  • 5 gram zalm gerookte
  • 1/4 sjalot
  • 1/8 pepertje
  • 1/2 pijpajuin
  • 1/4 limoen

Instructies

Risotto

  • Risotto met Parmezaan en groene asperges maken (witte wijn, sjalot, water en kippenbouillon, en asperges versnipperen), als die klaar is, laten afkoelen en daarna balletjes van maken.
  • Platdrukken en bakken in een pan met olijfolie.

Pittige zalmtartaar

  • Verse zalm, gerookte zalm, sjalot, pepertje en pijpajuin fijnsnijden.
  • Mengen met olijfolie, limoen sap en zeste en afkruiden met pezo.