Risotto en crispy rijst met pittige zalmtartaar -979-
Porties 1 pers
Ingredienten
Risotto
- 15 g risotto
- 5 g Parmezaan poeder
- 1 asperge groene
- 1/4 sjalot
- 1 scheut witte wijn
- 1 scheut kippenbouillon kan ook met water en vaste kippenbouillon blokjes
Pittige zalmtartaar
- 10 g zalm verse
- 5 gram zalm gerookte
- 1/4 sjalot
- 1/8 pepertje
- 1/2 pijpajuin
- 1/4 limoen
Instructions
Risotto
- Risotto met Parmezaan en groene asperges maken (witte wijn, sjalot, water en kippenbouillon, en asperges versnipperen), als die klaar is, laten afkoelen en daarna balletjes van maken.
- Platdrukken en bakken in een pan met olijfolie.
Pittige zalmtartaar
- Verse zalm, gerookte zalm, sjalot, pepertje en pijpajuin fijnsnijden.
- Mengen met olijfolie, limoen sap en zeste en afkruiden met pezo.