Scampi, gegrild met honing en citroengras -813-
Porties 4
Ingredienten
- 12 scampi
- 1 eetlepel(s) vloeibare honing
- 2 eetlepel(s) fijngehakte citroengras
- 1 teentje look geperst of fijngehakt
- 2 stengels lente-ui fijngehakt
- 1 koffielepel(s) kurkumapoeder
- 1 eetlepel(s) vissaus
- 1 eetlepel(s) Olie
Instructies
- Pel de scampi, verwijder het darmkanaal
- Voeg look, lente-ui, citroengras, kurkumapoeder, honing en vissaus toe. Meng goed onder de scampi en laat 10 minuten marineren in de koelkast.
- Spies telkens drie scampi's op een spiesje.
- Verhit de olie in een pan en bak de spiesjes kort gaar.
- Alternatief: leg ze 3 à 4 minuten onder een hete grill tot ze mooi roze zijn.