Haringfilet met appels en dilleroom
Porties 20
Ingredienten
- 4 haring filets
- 1 appel
- 1 doosje mais
- beetje Dille
- Mosterd
- room opklop
- pezo
Instructies
- Men laat de haringfilets goed uitlekken en dept deze wat droog met behulp van keukenpapier.
- Daarna snijdt men deze in gelijke stukken (niet te groot).
- Men schilt de appel en verwijderen het klokhuis waarna men deze in een fijne julienne versnijdt.
- De maïs goed spoelen en laten uitlekken.
- Men hakt de dille grof.
- Al deze ingrediënten doet men in een pot en men kruidt een weinig met peper en zout.
- Men klopt de room ¾ op vermengd met wat mosterd en mengt dit onder de haring en smaakt dit geheel af.
- Bediening
- Op een aperolepeltje versierd met een takje dille en dit wordt fris opgediend.
Notities
Dit alles mag niet te vloeibaar zijn daar anders alles uit het lepeltje loopt.