Aardappel Moscovite met kaviaar -275-

Print Friendly, PDF & Email
Afdrukken

Aardappel Moscovite met kaviaar

Porties 4

Ingredienten

  • 4 aardappelen belle de Fontenais, kleine vaste
  • beetje boter hoeve
  • weinig room
  • pezo
  • muskaatnoot.
  • 4 kofieepeltjes kaviaar
  • wat peterselie Platte , om te versieren.

Instructies

  • De aardappeltjes goed wassen en met de schil in kokend gezouten water garen.
  • Een hoedje afsnijden en met behulp van een lepel drie vierde leeg halen.
  • Hiervan maakt men een smeuïge puree en men vult de aardappel terug op.
  • Een lepeltje kaviaar op de gevulde aardappel en afwerken met een takje peterselie.
  • Bediening
  • Op een klein bordje.

Notities

De beste kaviaar is de '' BELUGA ''. Echte kaviaar is verpakt in een blikken doos met rond het deksel een dik elastiek. Oppassen met het zout want de kaviaar is redelijk gezouten. Kaviaar zijn de eitjes van de steur.