Wit aspergesoepje met basilicumolie en garnaaltjes -992-

Print Friendly, PDF & Email

Afdrukken

Wit aspergesoepje met basilicumolie en garnaaltjes -992-

Porties 1 hapje

Ingredienten

  • 50 ml kippenbouillon ‘Lacroix’ of water met kippenbouillonblokje
  • 50 ml room volle
  • 10 g garnaaltjes
  • 100 g basilicum
  • 1 L olijfolie

Instructies

  • De asperges schillen en zachtjes laten sudderen in de kippenbouillon.
  • Daarna mixen en doorzeven. Hierbij de room toevoegen en even laten koken, eventueel afkruiden met peper en zout naar smaak.

Basilicum olie

  • De basilicum samen met de olijfolie in de thermomix 4’ laten draaien op stand 4 en 70graden. Daarna 1’ op stand 10. Hierna door een neteldoek laten lekken en het is klaar.
  • Als afwerking de garnaaltjes en basilicum olie bovenop doen.