Witte asperges met gerookte zalm, broodcroutons en gepocheerd eitje -993-

Print Friendly, PDF & Email

 

Afdrukken

Witte asperges met gerookte zalm, broodcroutons en gepocheerd eitje -993-

Porties 1 persoon

Ingredienten

  • 2 asperges witte
  • 1 sneetje zalm gerookte
  • 1 eitje
  • 1 sneetje wit brood toastbrood
  • 1 bussel bieslook
  • Fleur de sel

Instructies

  • Schil de asperges en snij het kontje af. Schil bijhouden.
  • Ongeveer 8’ kort en krachtig koken en dan afkoelen. Als je met het mesje, met de draad mee, er gemakkelijk door kunt, zijn ze gaar.
  • Toastbrood snijden, vorm naar keuze, en in veel gezouten boter goudbruin bakken.
  • Uitstorten op keukenrol en fleur de sel over strooien.
  • Water laten koken met zout en azijn voor de eitjes te pocheren. Een draaikolkje maken en het eitje voorzichtig hier in leggen. Ongeveer 4’ pocheren en dit is klaar om te serveren. Dit is a la minute!.