Eetfestijn 2013 Aperitief: Kir de Bourgogne of degustatieglaasje Chimay -757- Hapje: Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter -496- Soep: Paprikasoep, gele met marscapone -504- Voorgerecht: Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469- Hoofdgerecht: Kabeljauwhaasje duglérè -270-Everzwijn filet met pleurotte saus en wild garnituur -371- Nagerecht: Assortiment van Chimay kazen -758-Dame Blanche -254-Fruit macedoine -760-Parfait van speculoos en chocolade -759-
Eetfestijn 2013 Aperitief: Kir de Bourgogne of degustatieglaasje Chimay -757- Hapje: Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter -496- Soep: Paprikasoep, gele met marscapone -504- Voorgerecht: Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469- Hoofdgerecht: Kabeljauwhaasje duglérè -270-Everzwijn filet met pleurotte saus en wild garnituur -371- Nagerecht: Assortiment van Chimay kazen -758-Dame Blanche -254-Fruit macedoine -760-Parfait van speculoos en chocolade -759-