Oesters met sojasaus, hibiscus en chocolade -972-

 

Afdrukken

Oesters met sojasaus, hibiscus en chocolade -972-

Porties 12 stuks

Ingredienten

  • 12 oesters

Vinaigrette:

  • 40 ml appelsap
  • 40 ml sojasaus
  • 20 ml mirin
  • 4 ml sesamolie
  • 4 ml olijfolie
  • 8 ml limoensap
  • 1 limoen zeste van
  • 2 koffielepels komkommer vruchtvlees van k

Bloemencrumble:

  • 30 gr hibiscuspoeder
  • 100 gr chocolade bittere
  • 10 gr tijm gedroogde
  • 15 gr peper. zwarte

Instructies

  • Meng alle benodigdheden voor de vinaigrette
  • Doe alle ingrediënten voor de bloemencrumble in een blender en mix alles fijn.
  • Voor het opdienen open je de oesters en maak je ze los van de schelp.Besprenkel met de vinaigrette en strooi er wat crumble op.

Notities

Van Roy Luc