Mozzarella in “Wappaz rol” -350-

Afdrukken

Mozzarella in “Wappaz rol”

Porties 8

Ingredienten

  • 1 norivel
  • 125 g mozzarella bol
  • 6 stukken tomaten pomadore, uitgelekte
  • 1 sneetje parmaham
  • blaadjes rucola
  • pezo
  • basilicum
  • Parmezan

Instructies

  • Laat de mozzarella uitlekken en licht afdrogen.
  • Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
  • Plaats het norivel met de gladde kant naar onder op het werkblad.
  • Beleg het norivel met de mozzarellaschijven maar spaar aan de boven- en onderkant 3 cm uit.
  • Kruid met peper en zout.
  • Plaats de tomaten, parmaham en ruccola in het midden overlangs op de mozzarella.
  • Rol het geheel op tot een strakke rol (sushirol).
  • Laat de rol 5 minuten rusten.
  • Snijd de rol in 8 sneetjes met een scherp mes.