
Zalm, gerookte met garnalen en meloen
Porties 4 personen
Ingredienten
- 120 g garnalen vers gepelde
- 1/4 meloen
- 4 radijsjes
- _____vinaigrette
- olijfolie
- balsamico azijn
- azijn xeres
- bieslook fijn versnipperde
- room zure
- __________wittekoolsla
- witte kool
- Olie
- azijn
- kurkuma
- suiker
- pezo
Instructies
- De garnaaltjes pellen en koel bewaren.
- De meloen schillen en van de pitjes ontdoen.
- Met een parisienne lepeltje maakt men mooie bolletjes, die men koel bewaart.
- Men maakt een dikke vinaigrette van de olijf olie en de 2 soorten azijn, op smaak brengen en afwerken met de bieslook en de zure room.
- De garnalen en de meloen mengen met een weinig vinaigrette.
- De gerookte zalm in een vormpje doen en opvullen met de farce van de garnaaltjes, mooi toevouwen en afwerken met enkele takjes bieslook.
- Bediening
- Op een bordje schikken en versieren met wat witte koolsla en een radijsje dat in een bloem versneden is.
- Rond de zalm doet men een weinig saus.