Selder/radijzenslaatje met dille, scampi en Fregola -986-

Afdrukken

Selder/radijzenslaatje met dille, scampi en Fregola -986-

Porties 1 persoon

Ingredienten

  • 1/4 selderstengel
  • 2 radijzen
  • 1 takje dille
  • 1 scampi
  • 20 g Fregola
  • 1 eetlepel cocktailsaus

Instructies

  • De Fregola gaar koken en afkoelen
  • De scampi kruiden met olie, pezo en chimichurry kruiden (of andere pikante kruiden) en kort garen in de oven (5 minuten op 190 graden), afkoelen en groffe tartaar van snijden
  • Selder schillen en grof versnijden.
  • Radijzen grof versnijden (ongeveer zelfde grootte als selder en scampi)
  • Alles mengen, cocktailsaus en dille erbij en koel serveren in een glaasje

Notities

Fregola sarda is zoals de naam het zegt, een typisch product uit Sardinië. Deze pastakorrels zijn dikker dan couscous.