Kalfszwezerik in een buideltje van brikdeeg met appel. -1009-
Porties 4 persoon
Ingredienten
- 400 g kalfszwezerik
- 6 eetlepels boter vloeibaar
- 2 appels
- 8 vellen brikdeeg
- bieslook
- 1 dl olie extra vergine
- 4 eetlepels ciderazijn
- peper
- 400 g spinazie jonge blaadjes
Instructions
- Kook de kalfszwezerik beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen
- verdeel in 4 porties
- Schil en ontpit de appels
- leg het brikdeeg op het werkvlak en schik de appelen en de kalfszwezerik er op
- Smeer ze in met vloeibare boter en schuif ze 6 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven
- Warm de olie met de azijn en laat er de spinazie kort stoven
- Schik de spinazie op de borden. Breng op smaak met peper en schik op ieder bord een buideltje.,
Notes
Solo