Keng pet phed lynchee (แกงเผ็ดเป็ดลี้จี้) -447-

Print Friendly, PDF & Email
Afdrukken

Keng pet phed lynchee (แกงเผ็ดเป็ดลี้จี้)

Porties 4

Ingredienten

  • 1 kg eenden gebraden
  • 2 blikken cocosmelk
  • 2 koffielepels Paneng rode curry pasta
  • 1 blik lychees
  • 2 soeplepels sojasaus
  • 1 soeplepel suiker
  • 3 soeplepels Lychees Sap
  • 1 paprika rood
  • 10 bladen basilicum thai
  • 2 bladen Bergamot
  • 1 koffielepel maggi

Instructies

  • Ontdooide eendfilet bakken in de pan –daarna in stukjes snijden. Paprika in lange repen snijden.
  • Kookpot zonnebloemolie opwarmen. rode curry pasta inmengen (vuur zachter) kokosmelk bijvoegen en roeren (geleidelijk)-3lepels lycheesap bijvoegen – sojasaus – suiker (proeven) bergamot bladen (nerf uithalen)
  • proeven lychee toevoegen en paprika, eend en thaise basilicum als laatste inmengen.