Beursje van gerookte zalm met zeevruchtjes
Porties 10
Ingredienten
- 10 plakjes zalm gerookte
- 350 g rivierkreeften staartjes
- 350 g paling gerookte filets
- 350 g garnalen gepelde
- 10 rivierkreeftjes gekookte
- broodkorstjes liefst pikant
- bot dragon
- bot bieslook
- 10 soeplepels yoghurt
- balsamico oude
- notenolie
Instructies
- Leg de plakjes gerookte zalm open.
- Meng de staartjes met de fijn gesneden rivierpaling en de garnaaltjes.
- Snipper bieslook en dragon fijn.
- Voeg de yoghurt en de kruiden toe.
- Als laatste de broodkorstjes en dan eventueel wat bijkruiden.
- Leg op elke snede gerookte zalm twee soeplepels vis.
- Dek voorzichtig toe zodat je een pakketje vormt.
- Leg in het midden van het bord.
- Voeg wat Balsamico en notenolie toe als garnering en om de smaak te verhogen.
- Het is wel raadzaam om een oude Balsamico te gebruiken daar die veel zachter zijn.