Aardappel met bouchotmosseltjes in mosterdsaus met selder -1005-

 

Afdrukken

Aardappel met bouchotmosseltjes in mosterdsaus met selder -1005-

Ingredienten

  • 1 aardappel grote
  • 1 selderstengel
  • 1 lepel mosterd goeie straffe
  • 1 scheutje witte wijn
  • handje vol bouchot mosseltjes
  • 25 ml room 40%
  • peper en zout
  • een paar stengels bieslook
  • goeie boter

Instructies

  • Kook de aardappel met de schil, en laat afkoelen. Hem uithollen en de stukjes aardappel bijhouden
  • De selder fijnsnijden en kort aanstoven
  • De mosseltjes erbij doen en blussen met de witte wijn. Als ze allemaal open zijn, uit de kom vissen, samen met de selder.
  • De room bij de saus doen en laten inkoken, opmonteren met boter.
  • De mosseltjes uit de schelp halen, mengen met de patatjes, selder en saus en met deze bereiding de aardappel terug vullen.