Glaasje witloof met garnalen. -953-

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

 

Afdrukken

Glaasje witloof met garnalen. -953-

Porties 10 hapjes

Ingredienten

  • 150 g garnalen
  • 3 stuiken witloof
  • halve appelsien Sap van
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 eetlepel honing vloeibare
  • 1/2 koffielepel kerrypoeder
  • snuif pezo zwarte peper
  • 2 eetlepels peterselie gehakte

Instructies

  • Versnipper de witloof fijn.
  • Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antikleefpan zonder vetstof. Haal na het bakken onmiddellijk ui de pan.
  • Meng de olijfolie, honing, kerriepoeder en het sinaassap. Kruid met peper en zout. Meng dan de witloof hieronder.
  • Doe de mengeling in een aperroglaasje en werk af met de garnalen. Sprenkel nog enkele druppels citroensap erbovenop.
  • Eindig met wat gehakte peterselie.

Notities

Van Roy Luc