Gandaham, salade met asperges. -520-

Print Friendly, PDF & Email

 

Afdrukken

Gandaham. Salade met asperges en gandaham

Porties 8 pers

Ingredienten

  • 1 kg asperges groene
  • 1 eetlepel azijn chardonnay
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel graanmosterd
  • arachideolie
  • gandaham
  • kervel
  • rozemarijnbloempjes
  • Parmezan kaas
  • dragon

Instructies

  • Schil de onderkant van de asperges
  • Snijd ze in fijne reepjes op de mandoline
  • Meng de azijn met de mosterd en de graanmosterd
  • Werk op met de arachideolie
  • Meng de asperges met de vinaigrette
  • Snijd de gandaham in julienne en doe ze erbij
  • Werk af met kervel, dragon en rozemarijnbloempjes
  • Rasp er nog wat Parmesaanse kaas over