Rode poon met ravioli van pijlinktvisjes
Porties 10
Ingredienten
- 20 rode poon filets
- 1/2 kg pijlinktvisjes
- ravioliblaadjes
- risottorijst
- 2 l gevogeltebouillon
- 250 g spinazie diepvries
- 1 l visfumet
- 2 dl room
- 200 g boter
- 2 sjalotten
- look
Instructies
- Hak de pijlinktvisjes fijn en stoof ze aan in wat olijfolie met de versnipperde sjalot en 2 teentjes look.
- Kruid flink bij en laat daarna afkoelen.
- Bak de risottorijst lichtjes aan in olijfolie met een teentje look.
- Voeg daarna steeds wat bouillon toe tot hij door de rijst geabsorbeerd is.
- Laat hem zo een 20 minuten doorkoken.
- Mix de ontdooide spinazie en voeg toe aan de rijst wanneer hij gaar is.
- Maak de ravioli en pocheer ze in zacht kokend water.
- Maak een blanke botersaus met de fumet en de room, klop op met de boter.
- Bak de filets in olijfolie en kruid deze.
- Schik met behulp van een vorm de rijst in het midden, de ravioli hierop en de filets ernaast.
- Nappeer met de saus.