Hazenrug met pasta’s in wintertooi
Porties 6
Ingredienten
- 3 hazenruggen of 6 filets
- tagliatelli
- 300 g spruiten
- 1 zak schorseneren
- 20 stronkjes witloof
- groene kool
- rode kool
- 300 g champignons gemengde shitaké – cantharel – oesterzwam
- 6 dl wildfond
- 100 g boter
Instructies
- Ontdoe de hazerug van het vlies en fileer zorgvuldig.
- Kuis de spruiten en blancheer beetgaar.
- Kuis de champignons en sauteer in wat olijfolie.
- Kuis de schorseneren en snij in schijfjes van 1 mm op 18 cm.
- Blancheer de pasta’s.
- Voeg daarna spruitjes en champignons toe en breng op smaak.
- Frituur de schijfjes schorseneer.
- Werk de wildfond met wat boter af.
- Sauteer de hazerug in olijfolie, rosé.
- Schik de pasta’s op een warm bord.
- Leg de hazerug bovenop of in stukken rondom.
- Schik de saus en werk af met de schorseneren