Hazenrug met pasta’s in wintertooi -113-

Afdrukken

Hazenrug met pasta’s in wintertooi

Porties 6

Ingredienten

  • 3 hazenruggen of 6 filets
  • tagliatelli
  • 300 g spruiten
  • 1 zak schorseneren
  • 20 stronkjes witloof
  • groene kool
  • rode kool
  • 300 g champignons gemengde shitaké – cantharel – oesterzwam
  • 6 dl wildfond
  • 100 g boter

Instructies

  • Ontdoe de hazerug van het vlies en fileer zorgvuldig.
  • Kuis de spruiten en blancheer beetgaar.
  • Kuis de champignons en sauteer in wat olijfolie.
  • Kuis de schorseneren en snij in schijfjes van 1 mm op 18 cm.
  • Blancheer de pasta’s.
  • Voeg daarna spruitjes en champignons toe en breng op smaak.
  • Frituur de schijfjes schorseneer.
  • Werk de wildfond met wat boter af.
  • Sauteer de hazerug in olijfolie, rosé.
  • Schik de pasta’s op een warm bord.
  • Leg de hazerug bovenop of in stukken rondom.
  • Schik de saus en werk af met de schorseneren