Op maandag 3 mei ’21 heeft het bestuur besloten om de ingifte voorlopig enkel voor te behouden aan de leden. Beschermd met wachtwoord.
Met onderstaande upload kunt u een bestand, foto of afbeelding overbrengen naar onze site. Dit van alles zijn: een recept , een menu, een aankondiging, een mooie foto, een bespreking van een evenement of van een bezocht restaurant, café…
Uw naam en e-mail adres moeten vermeld zijn. Best op het document zelf , op een bijkomend document of desnoods via de contact pagina .
Bij inbreng van bestaande recepten ook liefst de eventuele bron vermelden. Bevat best een eigen persoonlijke inbreng.
Na ontvangst besluit het bestuur van ‘De kookvrienden’ het opgestuurde al of niet te publiceren.
Selecteer een bestand en verstuur het.
Bestanden uploaden
|
|
|
|
|
Reeds gepubliceerde gebeurtenissen uit eigen inbreng.
Reeds gepubliceerde recepten uit eigen inbreng.
- Aardbeien met kruidenkaas -914-
- Appelcrémeux -954-
- Appelstrudel -794-
- Asperges met krab en mango -917-
- Asperges, gekookt met avocadosausje en gerookte zalm -918-
- Asperges, gekookt met burrata en gekonfijte kerstomaten -910-
- Aspergesalade met gemarineerde zalm -911-
- Bloody Margarita -916-
- Bokkenpootjes -909-
- Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten -890-
- Bruchetta van stokbrood met kwarteleitjes -907-
- Butternut pompoen met spek en appel -945-
- Chocolade mousse bruin -884-
- Chocolade mousse wit -885-
- Crème brulée. -894-
- Cynar Tonic -924-
- Dame blanche van zelf gedraaid roomijs. -900-
- Duo van chocolade mousse -883-
- Eendenborst met pompoen en appelsien -892-
- Ei, roze gevuld met zalm -938-
- Everzwijnfilet kookvrienden -882-
- Everzwijnsteak met sinaasappelcrumble en gegrilde mandarijn -950-
- Filodeeghapje met champignons, kaas en pesto -789-
- Frittata con zucchini -871-
- Gamba’s, Argentijnse met Pernod, dragon en feta. -742-
- Gazpacho van groene asperges -923-
- Geflambeerde scampi’s met pikante roomsaus -974-
- Gevulde champignons met Ardense ham -908-
- Glaasje witloof met garnalen. -953-
- Goudbrasem , ceviche met guacamole. -738-
- Griet met citroenaardappel -905-
- Harlem -976-
- Hemingway Daiquiri -948-
- Hindegebraad in spek met Marsalasaus -888-
- Hindegebraad Wellington met peertjes in rode wijn en hertoginnen aardappelen -940-
- Kabeljauw à la Christer -848-
- Kabeljauwhaasje met pesosaus en puree met bieslook -887-
- Kalfskroon met rozemarijn en gesauteerde lentegroenten -912-
- Kastanjes, soep met croutons en spekjes. -939-
- Kip, blinde vink van kip en bospaddestoelen met artisjok en pasta -934
- Konijnenquenelles met aardpeerpuree -898-
- Krieltjes met beenham en tartaar. -899-
- Lamsbout , traag gegaard in rode wijn met vergeten groenten en aardappelpuree. 741-
- Lamskroon met kruidenkorstje -903-
- Mascarponecrème met aardbeien -915-
- Mocktail -949-
- Mocktail -977-
- Moctail Lemon -956-
- Mousse van witte asperges met zalm -921-
- Negroni -895-
- Oesters met sojasaus, hibiscus en chocolade -972-
- Peer Guelpa , gepocheerd -936-
- Peer, gebakken met kaas -937-
- Pink Army Cocktail -955-
- Pladijsfilet, gebakken met bloemkool en venkel. -830-
- Pomme d’orange garni -947-
- Pompoen crème met scampi -946-
- Poon , venkel ,vissoep en rouille -893-
- Quiche met geitenkaas en prei -872-
- Ragout op z’n Italiaans -732-
- Ribeye, chimichurri, rode wijnsaus, zoete aardappelen en portobello. -739-
- Roomijs, zelf gedraaid met aardbeicoulis en geflambeerde aardbeien -920-
- Scampi-meloenspiesjes met aardbeiensalsa -870-
- Scampi’s en Sint-Jakobs vruchten met gewokte groenten en champagnesaus -866-
- Semifredo van witte chocolade.-973-
- Sint – Jacobsnoot met aardpeer -971-
- Sint-Jakobsnootjes in saffraan saus -941-
- Soepje van aardpeer met pancetta -886-
- Spek en witte pens, surf-en-turf-hapjes -957-
- Stoofpotje, Marrokaans -731-
- Sushi met mozzarella en garnalen gedoopt in tomatensalsa en wasabidip -935-
- Tartaar van zalm, wasabi en crumble van Parijse wafel. -891-
- Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-
- Toast met Philadelphia kaas en verse kruiden -793-
- Toastje met pasta van zwarte olijven en ricotta -790-
- Tongfilets, consommé met saffraan.-944-
- Tongrolletjes met wakame, mosselen en garnalen. -881-
- Tongschar met tomaat -904-
- Trifle van rood fruit ,mascarpone en witte chocolade -869-
- Vanille ijs, rode vruchten, brownies, amandelkoekjes, merengue en limoen-room -740-
- Veenbessen kir -889-
- Witloof in bladerdeeg. -952-
- Zalmtartaar met furikake -867-
- Zalmtartaar, torentje met krokantje met wasabi furikake -951-
- Zalmterrine met gepeperde crème fraiche. -787-
- Zeebaars in zoutkorst -868-
- Zeebaars met primeurgroentjes -919-
- Zuiderse kippendijfilet met pasta -975-
- Zwarte woud ham rolletjes met aardbei -913-
- Zweedse balletjes -902-