Voorgerechten Alfabetische lijst volgens de titel. Vegetarisch: Aardappel, blini met verse wintertruffel -149-Appelkuipjes -015-Asperges met gerookte ham, tomatenvinaigrette en rucola -750-Asperges op zijn vlaams -637-Asperges, duo van witte en groene. -227-Asperges, gekookt met burrata en gekonfijte kerstomaten -910-Asperges, geroosterd met romanescosaus en appelbalsamico -863-Asperges. Carpaccio van mechelse asperges -522-Asperges. Tulpje van loempiadeeg met Belgische asperges -138-Aspergesalade met gemarineerde zalm -911-Aspergetaart -483-Aspergetips, cappuccino van groene aspergetips -127-Aubergine met zwarte knoflook, pijnboompitten en basilicum -858-Bag of green beans -928-Bloemkool, taartje -505-Burrata met appelsien & korianderzaad -856-Champignons, gevulde met Boursin kaas -165-Eggplant lines -929-Erwtjes. Espresso van erwtjes en munt -375-Fatoush * -660-Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt -862-Focaccia met gedroogde tomaten en olijven -676-Gegratineerde vijg met Gorgonzola -297-Geitenkaas taartje met pesto -362-Geitenkaasje, gelakeerd met acacia honing -178-Geitenkaasje, warm met sabayon van graanjenever -155-Hoppescheuten met gepocheerd eitje en mousseline -455-Kaastoast, gegratineerd -467-Labneh -933-Meloenparels, consommé met verse munt -168-Mozzarella in “Wappaz rol” -350-Oesterzwam, frittata met roquefort -364-Paddenstoelen met humus * -652-Pasta zoals in Genua -735-Rijst. Condé rijst -056-Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel -864-Slaatje van sinaasappel met chili -195-Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten -859-Tomatencarpaccio, geparfumeerd met vanille en met Burrata -701-Uientaart met gekarameliseerde peren, brie en walnoten -581-Upsidedown tarte tatin van sjalot -981-Whole roasted cauliflower -927-Witloofkroketten -569-Wortels, geroosterd met korianderzaad en knoflook -865-Zuchini ribbons -930- Met vis: Aspergeflans, kleine, met scampi in een kreeftensaus -674-Asperges met krab en mango -917-Asperges met kreeft -671-Asperges, gekookt met avocadosausje en gerookte zalm -918-Bisque van garnalen met oude armagnac -390-Bloemkoolmousse met garnalen en dille -379-Ceviche met avocado en boerenkoolchips -999-Chraimeh fish -931-Duo van fois gras -756-Garnaalkroket met een fijn slaatje -289-Garnaalkroketten -042-Garnaaltjes met gestoofde sla -008-Garnalen met gepocheerd eitje, asperges en mousseline. -531-Garnalen, bisque. -251-Garnalen. Cocktail met grijze Noordzee garnalen -337-Garnalen. Toatjespap met grijze garnalen -434-Garnalenbisque -006-Geflambeerde scampi’s met pikante roomsaus -974-Gemarineerde zeebaars, coeur de boeuf en limoenkrokant. Ceviche -839-Goudbrasem , ceviche met guacamole. -738-Griet met citroenaardappel -905-Grietfilet, gebakken met sluimerwten -298-Haring. Terrine van maagdelijke haring -152-Heilbot mousse -210-Hondshaai met pizzaiolasaus en Penne rigate -559-Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-Kabeljauw, ceviche -452-Kabeljauw, gekonfijte met artisjokcrème -424-Kabeljauw, geroosterd met een korianderkorst -861-Kabeljauwhaasje met pesosaus en puree met bieslook -887-Kabeljauwstukjes met grilled halloumi -196-Kikkerbilletjes, in Calvados geflambeerd. -089-Kreeft à la nage -396-Kreeft, gebakken met lookboter -721-Kreeft, torentje met St Jacobsoester -064-Kreeft. Gemengde koolsalade met halve kreeft -130-Kreeftenbisque, cappuccino. -128-Langoustine staartjes met zeekraal en saffraan -372-Langoustines met curry -613-Linguini vongole -987-Maatjes haring op een zomers bedje 238-Maatjes met uitjes en groene boontjes -090-Maatjesfilet met fijne groentjes -204-Makreel op schrijnwerkers wijze. (voor Mark en Jack) -747-Makreel. Hoppescheuten met gepocheerd eitje en makreel -170-Makreel. Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit en geroosterde komkommer -822-Melktongfilet in een groen jasje -342-Mosselen op een bordje met zeevruchten. -855-Mosseltjes met saffraan -546-Oester, Hollandse diepe met paprika -153-Oester, holle gemarineerd met fijne kruiden -145-Paling in het groen -624-Paling, gerookte. Op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en notenboter -501-Poon , venkel ,vissoep en rouille -893-Poon, risotto van boschampignons en rode poon -293-Quinoa salade met tonijn -827-Rivierkreeftenstaartjes met fijne groentjes -146-Rodepoonfilets, gebraden met artisjokken puree -577-Rog. Lauwe rogvleugel met pikante appelschijfjes -562-Roggevleugel, gebakken met kappertjes -367-Rundstartaar met oesters en waterkers -575-Scampi brochette met groene pepersaus en wilde rijst -576-Scampi en asperges in kokosmelk met milde kerrie -533-Scampi en St.-Jacobsoester op een spiesje. Bbq -724-Scampi op een bedje van jonge spinazie en Mascarponesaus -105-Scampi op een bedje van wilde rijst -212-Scampi, bavarois met Mechelse asperges -171-Scampi. Tijgerscampi met paprika en kerrie -014-Scampi’s en Sint-Jakobs vruchten met gewokte groenten en champagnesaus -866-Scampi’s met asperges en kreeftensausje -582-Scampi’s. Pad Thai -727-Scampi’s in een jasje van ganda ham -400-Scampi’s op een bedje van gekonfijt witloof -315-Scampi’s op zijn duivels met fijne noedels -363-Sint Jacobs nootje met een zalfje van pastinaak -578-Sint Jacobs vruchten, carpaccio -345-Sint Jacobs vruchten, carpaccio met witloof -468-Sint Jacobsnootje, zwarte pens, duxelle van bospaddestoelen en knolseldersoep -529-Sint Jacobsnootjes met blanke botersaus en witloof -440-Sint Jacobsvruchten, compote van venkel, krokantje van pancetta sausje van peperkoek en ganzenlever -499-Sint-Jacobsmosselen in kerriesaus -004-Sint-Jacobsnoot met asperges -378-Sint-Jacobsnoot,carpaccio met bouillon van soja en truffel en met gelei van mango. -796-Sint-Jacobsnootjes op een bedje van groentenoedels -191-Sint-Jakobsnootjes in saffraan saus -941-Skrei met amandelkorstje, blanke boter met bieslook -512-Skrei, met chorizo doorstoken en gebakken op zeezout met een vinaigrette -547-Snoekbaars, gebakken met zeekraal, garnaaltjes en witte wijn saus -451-Spekreepjes, frivool slaatje van scampi en jonagold. -069-St. Jacobsnootje met jonge spinazie en saffraan -419-St. Jacobsvruchten en nieroogkreeftjes rustend in een winters bed van witloof en groene kool -111-Staartvis. Curry van staartvis en kokosmelk -479-Staartvisboutje op een bedje van prei en spinazie -216-Sushi met mozzarella en garnalen gedoopt in tomatensalsa en wasabidip -935-Tijgergarnaal, gemarineerd. -246-Tongfilets, consommé met saffraan.-944-Tongreepjes, gefrituurd met jonge sla -236-Tongrolletjes met wakame, mosselen en garnalen. -881-Tongrolletjes, Florentijnse en rivierkreeft -438-Tongschar met tomaat -904-Tonijn, salade Niçoise -370-Tonijn, torentje met koriander -464-Tonijn. Tartaar van geelvin tonijn met limoen en koriander -404-Victoriabaars, geschubde in botersaus en witloof -302-Visfilets met zeekraal en aardpeer. 780-Vispannetje, gegratineerd Oostends vispannetje -284-Visschelpje, gegratineerd. -563-Visvelouté van mosseltjes met gebakken gerookt spek -169-Vitello tonato -588-Wijngaardslakjes met knoflook -009-Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469-Wijting met prei en bouillabaisse jus -805-Wijting, goujonette met zelfgemaakte tartaar en gefrituurde peterselie -712-Witte asperges met gerookte zalm, broodcroutons en gepocheerd eitje -993-Zalm met frisse kruiden en een coctail van sinaasappel, gember, citroengras en sake -810-Zalm, ceviche met avocado’s -161-Zalm, gerookte in ballotine met platte kaas en radijsjes -072-Zalm, gerookte met asperges zalm en een blanke botersaus -583-Zalm, lauw slaatje met bloedzurkel -074-Zalm, tournedos op een torentje van zurkel puree -312-Zalm. Beursje van gerookte zalm met garnalen -209-Zalm. Beursje van gerookte zalm met zeevruchtjes -158-Zalm. Eggs Benedict met gerookte zalm -457-Zalm. Florentijnse toast voor Inneken -355-Zalm. Kruidenflensjes met gerookte zalm -119-Zalm. Lauwe tomaat gevuld met eidooier en gerookte zalm -373-Zalm. Mousse van gerookte zalm -016-Zalm. Quiche met blauwe kaas en gerookte zalm -121-Zalm. Taco met rauwe zalm, dulse mayonaise en zeegarnituur -845-Zalm., gerookte met dille -213-Zalmkroket podjolski zachte currysaus -696-Zalmtartaar met appeltjes en dilleroom -174-Zalmtartaar met waterkers -684-Zalmtartaar, torentje met krokantje met wasabi furikake -951-Zalmterrine met gepeperde crème fraiche. -787-Zeebaars, ceviche van -832-Zeebaars, gebakken met mousseline van wortelen -413-Zeetong met witloof -398-Zeetong rolletje Veronique -359-Zeetong, bouillon van zeetong en camembert -335-Zeetongreepjes, gefrituurd met sushi -095- Met vlees: Asperges – Langoustine – kalfszwerik – ei -851-Asperges met chorizo olie en Parmezaanse krullen -774-Breydelham met artisjokmousse -187-Citroenkip met Za’atar -857-Dinosaurus -932-Eendelever met een duo van rode ajuin en witloof -219-Eendenborst, gerookte met een fijn slaatje en mango -229-Eendenborst, gerookte met kruidig slaatje -002-Eendenborstfilets met een lauw slaatje uit de Perigord -605-Eendenlever, gebakken met verloren peperkoek -327-Ei, gepocheerd in de rode wijn -523-Gandaham, salade met asperges. -520-Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes -183-Ham, meesterlijke met groene bonensla -369-Ham. Aspergesalade met Ardense ham -493-Hamrolletje met asperges -492-Hert, carpaccio met ruccolapesto, parmesaanse kaas en pijnboompitten -767-Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-Kalf hersentjes, gebakken met tartaarsaus -677-Kalfsneetje in een kruiden korstje en citroen -408-Kalfssneetje, opgerold op siciliaanse wijze -189-Kalfsvlees. Spiesje van rauw kalfsvlees -157-Kalfszwezerik Dyonaise met groene asperges -558-Kalkoenrolletjes, gemarineerd -010-Kip en scampi in champignon. -109-Kippenfilet, gemarineerde met dragon -199-Kippenfilet, gerookt met fijn herfstslaatje. -264-Kippenlevertjes met hoeve eitje. -142-Kippenmagen, salade met mosterddressing -601-Kippevleugeltje -017-Konijn. Terrine van jong konijn met oude Porto -233-Konijnfilets, lauw slaatje -502-Lamsspiesjes op zijn Marokkaans met saffraan rijst -348-Ossobucco Napolitaine met verse pasta -304-Pasta. Oortjespasta met pancetta en rucola -647-Pata negra met asperges en vinaigrette -332-Paté en croûte -307-Pens, gepaneerde met sausje -093-Pinchos van Iberico met gerookt paprikapoeder.-854-Rivierkreeftjes in lauwe aardappelsalade met gezouten spek en pittige citroen vinaigrette -584-Rundscarpaccio geparfumeerd met truffelolie -241-Rundstartaar met oesters en waterkers -575-Seranoham. “Tetillafrito” met seranoham en Salsa Creool -351-Serranoham met tartaar van verse tomaat -354-Spek, gek slaatje met roquefort en noten -403-Varkenswangetjes in een sausje met Blauwe Chimay. -762-Vitello tonato -588-Zwezerik met consommé van champignons -779-