Over ons

Print Friendly, PDF & Email

De roots van de Kookvrienden moeten wij gaan zoeken binnen de KWB van Huizingen. Daar begonnen een paar vrienden, in de vorige eeuw, met de opstart van een mannelijke kookploeg.
In december 1997 werd er besloten om een volledige afzonderlijke koers te gaan varen. Wij zijn gestart met een 20 tal actieve leden, maar weldra was het aanbod van nieuwe leden zo groot dat wij met een wachtlijst dienden te werken.
Na 1 jaar werking telde onze groep reeds 30 leden en in het jaar 2000 is dit opgelopen tot 40 actieve leden.
Naast de kookploeg hebben wij ook een vriendenkring, mensen die ons genegen zijn, mensen die ons komen helpen bij het inrichten van manifestaties, enz…
Elke maand worden de actieve leden van de Kookvrienden bijgeschaafd in de culinaire wereld. Elk jaar wordt afgesloten met een eetfestijn, waar de Kookvrienden hun culinaire hoogstandjes aan het grote publiek tonen. Het eerste jaar konden wij rekenen op 1.000 belangstellenden. De volgende jaren steeg het aantal belangstellenden gestaag zodat we dienden over te schakelen naar een striktere organisatie. Anno 2017 hopen we onze klanten te kunnnen verwennen in drie dagen, vrij- zater- en zondag met een viertal ‘shiften’.
Maak nu vlug kennis met onze activiteiten, onze kooklessen en natuurlijk ook met onze kok.
Met culinaire groeten.