Hoofdgerechten Alfabetische lijst volgens de titel. Vegetarisch: Bag of green beans -928-Eggplant lines -929-Farfalle salade met zongedroogde tomaatjes -475-Kauw Pad (ข้าวผัด) -446-Labneh -933-Pad Mie (ผัดหมีเตี๊ยว) -445-Whole roasted cauliflower -927-Zuchini ribbons -930- Met vis: Beryxfilet op Oostendse wijze met krieltjes -104-Beste uit de Noordzee -785-Chraimeh fish -931-Forelfilet en papillote met groentjes -200-Gamba’s, Argentijnse met Pernod, dragon en feta. -742-Griet op vel gebakken, geprakte citroenaardappel, fijne retatouille -799-Grietfilet op een bedje van prei met een cidersausje -472-Grietfilet, gebakken -336-Grietfilet, gebakken met witte wijn saus, duo van asperges, hertoginnenaardappelen -395-Grietfilet, gebakken met witte wijn saus: -633-Grietfilet, gebakken op een bedje van witloofsliertjes met puree met notensla en gedroogde tomaten -703-Kabeljauw à la Christer -848-Kabeljauw op bedje van lentesliertjes en kerriesausje -108-Kabeljauw, lasagne met gerookte eendenlever -132-Kabeljauw. Deense kabeljauw met kreeftenmedaillon -001-Kabeljauwhaasje duglérè -270-Kabeljauwhaasje Dugléré – Prei en Puree van Karnemelk -606-Kabeljauwhaasje met een zurkel sausje -625-Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus -240-Kreeft met 5 parfums -262-Kreeft. Babykreeft -032-Lotte met risotto van asperges en dijonaise -994-Lotte op een bedje van gewokte groenten en blanke botersaus -068-Melktongfilet in een groen jasje -342-Mosselen in witte wijn met frietjes en mosselsausje -291-Noorse skrei, geroosterde met uienkrokantje -648-Paling in Steendonck -206-Pangasius filet belle meniere -242-Pangasiusfilet met een cidersausje -249-Pla sam rot ( ปลาสามรส) -448-Pladijsfilet met mousseline van limoen en basilicum en grijze Noordzeegarnalen. -828-Pladijsfilet, gebakken met bloemkool en venkel. -830-Rode Poon Dugléré -769-Rode poon met ravioli van pijlinktvisjes -131-Rog. Ballotine van roggevleugels met spinazie -065-Roodbaarsfilet met mosterdsaus, prei en puree -551-Saffraan risotto met skrei en venkel -897-Schartongfilets in filodeeg met spinazie -135-Scholfilet in romige saffraansaus -040-Skreihaasje met boerenkool en puree -593-Snoekbaars met Dugléré sausje -102-Snoekbaars, op vel gebakken met sausje van violette mosterd -431-Snoekbaarsfilet met advocaat en witloof -399-Staartvis. Osso Bucco van staartvis met witloof -148-Staartvisboutje op een bedje van prei en spinazie -216-Staartvisfilet met paprika en saffraan -258-Tarbot, gebakken op een bedje van jonge spinazie, mousseline saus, grijze garnalen en pleurotten -697-Tarbot, gestoomde met gearomatiseerde groenten -050-Tongfilet, pralines van met Gandaham -668-Victoriabaars op een bedje van prei en duglerèsaus -273-Vis, waterzooi -323-Vislasagne -459-Zalm in papillot met zuiderse groenten. Bbq -084-Zalm, gebakken met erwten risotto en gekonfijte tomaten -589-Zalm, wilde zalm in rode wijnsaus met puree van rode biet -597-Zalm, witloofrolletjes -488-Zalm. Gebakken wilde zalm in een Bordelaise saus -194-Zalm. Tartaar van rauwe en gerookte zalm in kerrie -019-Zalmroyal, gebakken op aardappelbedje -125-Zeebaars in zoutkorst -868-Zeebaars met primeurgroentjes -919-Zeebaarsfilet met gerookte zalm en Riesling -300-Zeebaarsfilet op vel gebakken met zee groenten, zurkelpuree en Nouilly Prat -713-Zeebrasem -380-Zeeduivel, met spek gelardeerd -086-Zeetong filet met Rieslingsaus -268-Zeetong meniere -276-Zeetong op Brabantse wijze -208-Zeetong rolletje met gerookte zalm en spinazie -221-Zeetong, gevuld met grijze garnalen, kruidenpuree en witte wijnsaus -811-Zeetong, torentje met prei -382-Zeetongfilet, gegrild met linten van groene asperges, compote van taggiassche olijven, zeemelde, romescocrème en gekonfijte aardappel -821-Zeetongrolletjes met garnalen en aardappelenpuree met zeekraal in saus van champagne -567-Zeewolffilet -031-Zonnevisfilet met een waaier van courgetten -347- Met vlees: Beef Wellington met compote van tomaten -1000-Beef. Dry Aged Beef met bearnaise, gegrild tomaatje en frietjes -513-Boeuf Bourguignon , krielaardappeltjes, groene asperges en basilicumolie -988-Breydelspek, cheesy dish -186-Clili con carne met humus -656-Dinosaurus -932-Duifjes, jonge met zwezerik en Port sausje -156-Eend. Wilde eend met perzik en sinaasappelsaus -079-Eend., gebraden met sinaasappelsaus en wafelaardappelen -057-Eendenborst met pompoen en appelsien -892-Eendenborst met porto-braamsaus -982-Eendenborst met zalfje van peterseliewortel -970-Eendenborst zoet zuur gebakken -071-Eendenborstfilet op Normandische wijze -280-Eendenborstfilet op zijn vel gebakken -205-Eendenfilet met een notenkorstje -385-Eendenfilet met sinaasappel -543-Eendenfilet Rossini -326-Entrecote met wintergroentjes en jus van Madeira -833-Entrecote, Ierse met gebakken asperges -429-Everzwijn filet met pleurotte saus en wild garnituur -371-Everzwijn met groenten puree, speculaas, shiitakes en rode wijn saus -1019-Everzwijn, in trappistenbier verdronken. -311-Everzwijnfilet kookvrienden -882-Everzwijnfilet met selderfrietjes -250-Everzwijnsteak met sinaasappelcrumble en gegrilde mandarijn -950-Fazant met prei, champagnesaus en gebakken krieltjes -470-Fazant. roulade met Brabants grondwitloof -075-Fazantenfilet op Brabantse wijze, Fine champagne saus en gebakken aardappelen -768-Filet pur in zoutkorst, bearnaise saus, gebakken aardappelen en groentjes -579-Filet pur kalf – bloemkool – raap – knolselder – tijm -852-Gai pad med ma muang ( ไก่ผัดเม็ดมะม่วง ) -454-Gehakt, humus Texmex -665-Gehaktballetjes, Marokaanse met humus * -651-Gressingham eend, witloof, wortel, mango. -806-Gyros, witte koolsla en hand gesneden frietjes -484-Hazenrug met pasta’s in wintertooi -113-Hazenrugfilet in een harlekijnsaus -283-Hert met een taartje van appel, bloedworst en peperkoek -033-Hertefilet, “Burrito” met duxelle -352-Hertekalf met duo van wintermousse -129-Hertekalf, filet met najaarsgroenten en saliesausje -018-Hertenfilet met rode wijnsaus, aardpeer en geroosterde spruitjes -1006-Hertengebraad in korst van peperkoek, taartje van sjalot en Banyulsaus -840-Hertenkalf met knolselderpuree, aardappelschijfjes en kervel garnituur -877-Hertenkalf met wintergarnituur -263-Hertenragout met peertje, veenbessen en pomme duchesse van pastinaak -550-Hindefilets Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire -720-Hindegebraad in spek met Marsalasaus -888-Hindegebraad Wellington met peertjes in rode wijn en hertoginnen aardappelen -940-Iberico secreto -781-Kalf entrecote “Roast” met asperges, rode wijnsaus, pistou en look puree. -497-Kalfskroon met rozemarijn en gesauteerde lentegroenten -912-Kalfslapje, millefeuille -043-Kalfsniertjes op mijn wijze -744-Kalfssneetje opgevuld met spinazie en scampi -228-Kalfszwezerik met jonagold en zachte kerrie -073-Kalkoenfilet stroganoff en tuinsla -231-Keng pet phed lynchee (แกงเผ็ดเป็ดลี้จี้) -447-Kip, blinde vink van kip en bospaddestoelen met artisjok en pasta -934Kip, gebraden met look, citroen, dikke boerenfrieten en verse appelmoes -548-Kip, tajine met abrikozen -653-Kip, zwartpoot. Met dragonsausje, platte de Florenville en groene groentjes -710-Kip. Coq au vin -023-Kippenfilet Tijl Uylenspiegel -532-Konijn in een roomsaus met fijne kruiden en tagliatelles -435-Konijn met geuze -085-Konijn. Filets van jong konijn in lentetooi -151-Konijnenbil, in Chimay verdronken -678-Konijnenbout met spekreepjes en sausje van Steendonck -177-Konijnenrug met Barolo uien en puree van witte bonen -594-Kwarteltje met druifjes in een portsausje -392-Lam met humus * -654-Lamsbout , traag gegaard in rode wijn met vergeten groenten en aardappelpuree. 741-Lamsbout met ratatouille en gratin dauphinois -585-Lamsbout, peterselie aardappelen, primeur groentjes en tijm sausje: -672-Lamscurry met spinazie en basmati rijst -736-Lamsfilet in een krokant korstje met dadels -179-Lamskoteletjes met groenten -368-Lamskoteletjes met groentjes en gratin aardappelen -719-Lamskoteletjes met look en rozemarijn. Bbq -726-Lamskoteletjes, carrousel met dragon en dobbelpalm -530-Lamskroon met kruidenkorstje -903-Lamskroontje met primeurgroentjes en rozemarijnsausje -163-Lamsnootje met korfje van jonge wintergroenten -039-Lamsnootjes in een kruidenjasje en primeurgroentjes -083-Lamsschouder met fijne boontjes -340-Lamstongetje. Duo van lamstongetje -144-Mechelse koekoek -096-Mechelse koekoek met stoofpotje van asperges -166-Moeflonmedaillons met gele biet risotto -846Orloff gebraad, erwtjes op zijn frans en gebakken aardappelen -751-Ossentong met Madeira saus en puree -405-Ossobucco Napolitain -685-Parelhoen filet met morilles, asperges en truffeljus -770-Parelhoen met druifjes, gebakken aardappelen -225-Parelhoen. In champagne gesmoorde hoeveparelhoen -038-Parelhoenfilet “Fine Champagne” -030-Parelhoenfilet met herfstprei -329-Parelhoenfilet op Brabantse wijze -314-Patrijs Rossini -1026-Piepkuiken met aardappelnootjes -253-Piepkuiken met getomatteerde dragonsaus -489-Piepkuiken met hazelnoot en tagliatelle -122-Ragout op z’n Italiaans -732-Ribeye viletteboter frietjes witlofslaatje met veldsla -456-Ribeye, chimichurri, rode wijnsaus, zoete aardappelen en portobello. -739-Rundertournedos gevuld met groentenmirepoix -118-Rundshaasje, duo met kreeft -190-Rundstartaar, handgesneden met sla en frietjes -573-Shakshuka -657-Speenvarken in mosterdsaus met groene groentjes en kroketten -619-Spek, tartiflette uit de haute Savoie -410-Stoofpotje, Marrokaans -731-Tournedos met een gegrild tomaatje -255-Tournedos met gekonfijte aardappel, wortel en een illusie van maïs -814-Tussenribstuk, geroosterd met béarnaisesaus -053-Varkenhaasje met Pineau de Charentes -012-Varkens gebraad, op lage temperatuur gegaard met primeur groentjes en nieuwe peterselie aardappelen -638-Varkenshaasje gevuld met kalkoenmousseline -218-Varkenshaasje in een groenkruidenjasje -141-Varkenshaasje in gerookt spek opgerold met groene kruiden -691-Varkenshaasje met Béarnaise saus -193-Varkenshaasje met schorseneren -265-Varkenshaasje met zoete aardappel en ananasparfum -066-Varkenshaasje op Luikse garnituur met mosterdsaus -054-Varkenshaasje, gemarineerd in limoen, lavendel en olijfolie. Bbq -725-Varkenshaasje. Filet mignon de porc Wellington avec une sauce crème poivre vert: -644-Varkenskroon, stoofpotje op Brabantse wijze -414-Varkenswangetjes met appel en cider -1011-Wiener schnitzel met een slaatje -365-Wild, savooikool en pastinaakfrietjes -615-Wild, stoofpotje met boschampignons -215-Winterse hutsepot -374-Zuiderse kippendijfilet met pasta -975-Zuurkool -621-Zuurkool_bis -539-Zweedse balletjes -902-