Nagerechten Alfabetische lijst volgens de titel. Aardbei – hang op – komkommer – cake – basilicum -853-Aardbei met rabarber en een crème van yoghurt -820-Aardbeien met citroen en peper vanille roomijs -211-Aardbeien met sabayon van kriekenbier -983-Aardbeien met vanillemousse -599-Aardbeien Romanov (recept Peter Goossens) -394-Aardbeien-rabarber jelly met witte chocolade-cheese cake -498-Aardbeien, granité van strawberry daiquiry -989-Aardbeien, in de wok gesauteerd en geflambeerd met Pastis -173-Aardbeien, millefeuille -393-Aardbeien. Primeuraardbeien met mascarponé en citroenkruid -088-Aardbeiengratin met amandelen -320-Aardbeientaart -634-Amandel parfait -737-Amerikaanse koekjes -420-Ananas en mango, gebakken met tijm en rozemarijn -341-Ananas met kokosroom -437-Ananas, carpaccio van baby ananas met limoncello -290-Ananas, gekarameliseerd met kokosroom en gember. -705-Ananas, gemarineerd met ijsroom -197-Ananas, geparfumeerd met vanille ijs -269-Appel crumble met rozijnen en rum -406-Appel, baderdeeggebakje met appel, rozijnen en ijs -391-Appel, bladerdeegje met verse karamel -147-Appel, suikertaart met Jonagold appeltjes -136-Appel, warme taart met huisbereid kaneelijs -020-Appelcrémeux -954-Appelstrudel -794-Appeltaart met flan -876-Appeltaart met rozijnen en pistacheroom -460-Appeltjes met ijs en toverkruid -603-Asperges. IJs van groene asperge -139-Assortiment van Chimay kazen -758-Banaan in een jasje van kokosnoot -234-Banaan met chocolade en dulche de leche -490-Banaan op de barbecue met vanilleroomijs -124-Banaan. Japanse “banana split” -349-Banana split met een wolkje slagroom -256-Bananen, geflambeerd met sinaas en vanille-ijs -092-Bananenmousse met speculaas -704-Bavarois van asperge, gemarineerde aardbei en espuma van basilicum -818-Bokkenpootje -639-Bokkenpootjes -909-Boomtomaat, gebakken. -188-Bosvruchten, soepje met sabayon -544-Bosvruchten, trifle -386-Brownie en amandelcrunch met aardbeiencoulis en whiskyroom -425-Cappichino cakes in a cup -595-Champagnesabayon met kaki persimon -453-Cheesecake met aardbeien -673-Cheesecake, no bake, met aardbeien -995-Chocolade mousse bruin -884-Chocolade mousse wit -885-Chocolade taart en vanille ijs -649-Chocolade, moelleux -436-Chocolade. Bieramisu van witte chocolade en Lindemans framboise -553-Chocoladedruppel van witte chocolade -101-Chocolademousse -078-Chocolademousse met whisky geparfumeerd -711-Chocolademousse, witte -286-Chocolademousse. Mont-Royal au griottines -473-Chocoladetaart -831-Chocoladetaart met frambozen coulis -971-Citroen mousse -239-Citroen pudding ( piccoli a limone) -600-Citroenvlaai met frambozen en thee van citroenmelisse -107-Crema Catalana -026-Créme brûlée bis-266-Crème brulée met safraan -114-Crème brulée. -894-Crème brulée* -655-Dame Blanche -254-Dame blanche van zelf gedraaid roomijs. -900-Driekoningen gebak -411-Feuillantine van duo-chocolade en grapefruit -110-Filo deeg rol met appel rozijnen en peperkoek en kaneelroom -745-Frambozen met “bulle” en citroencrème -602-Frambozen. Charlotte met frambozen -549-Frangipane taart -313-Fruit macedoine -760-Fruit. Millenium piramide van vers fruit -003-Fruit. Pavlova met rood fruit. -535-Fruit. Piramide van zachte fruitsoorten -051-Fruitcoupe met Mascarponevla -321-Fruitgratin met peperkoekijs -028-Fruitsalade zomer -860-Fruitsla, exotische met mascarponecrème -552-Fruitsla, verse geparfumeerd met Grand Marnier -245-Ijs, warme Breugheltaart met vanille ijs: -542-Ijsnougatine met aardbeiencoulis -099-Ijsrots, geflambeerd met Grand-Marnier -143-Ile Flottante -620-Irish Coffee taart -692-Irish-coffecream met baileys in glas. -812-Kaastaart met ananas en speculaas -491-Kaastaart met cuberdons -461-Kaastaart, pajotse -281-Kastanje, mousse met chocoladesausje -061-Kersenclafoutis -1020-Koffie, Luikse -506-Koffiekoekjes “Jamaica” -640-Koffiemousse -1001-Krieken, vanille ijs met warme krieken -346-Kriekensabayon van Boon met amandel ijs pacojet -1027-Kriekentaart -514-Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht -686-Mangosoepje -616-Mascarponecrème met aardbeien -915-Meloen. Soepje van meloen parels met munt -407-Millefeuille -415-Miserable met botercrème -626-Moelleux -841-Notentaart -526-Panna cotta van vanille -990-Pannacotta van yoghurt met ananas en amandelen -427-Parfait van speculoos en chocolade -759-Pavlova met mangosorbet en aardbeien -829-Peer . Flensje opgevuld met doyennepeer, fondantchocolade op een spiegel van Engelse room, geparfumeerd met Poire Williams -507-Peer Guelpa , gepocheerd -936-Peer met chocolade, brownie en crème van advocaat. -795-Peer. Cake met fourme d’ambert -366-Peer. Clafoutis van peren -560-Peer. Harlekijn van doyennepeer met Earl Grey -025-Peertje, in porto gepocheerd met sabayon -294-Peperkoek, gegrild-230-Peren, gepocheerde met vanille en steranijs, geserveerd met amandelcrumble en een bolletje kastanje-ijs -1007-Perzik op de wijze van de kardinaal -357-Poire belle Hélène -1012-Poire Belle Hélène -202-Pomme d’orange garni -947-Rabarbersoepje met gemarineerde vijgen -052-Rabarbertaart -786-Roomijs met aardbeien Romanoff -333-Roomijs, zelf gedraaid met aardbeicoulis en geflambeerde aardbeien -920-Roomsoezen met verse room en chocolade saus -150-Sabayon -722-Sabayon met kriek -261-Sabayon met kruidenkoek -094-Sabayon Opera -182-Semifredo van witte chocolade.-973-Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing -305-Sinaasappelgratin met amandelen -645-Soufflé Grand Marnier -220-Spiegeltaart van frambozen -803-Tiramisu -021-Tiramisu citrus -782-Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-Tiramisu met speculaas -361-Trifle van rood fruit ,mascarpone en witte chocolade -869-Valentijns gebak -728-Vanille bavarois -521-Vanille ijs, rode vruchten, brownies, amandelkoekjes, merengue en limoen-room -740-Vanille- en chocoladebavarois -067-Vijgen. Soufflé glacé met vijgen, chocolade en armagnac -316-Vijgentaartje met pistachenootjes en amandelspijs -698-Wijnperzik, gepocheerde in suikerwater -133-Worteltaart -540-Zucotto -679-Zwarte woud taart -752-