Maandmenu februari Aperitief: Gin of alcoholvrije gin -901- Hapje: Konijnenquenelles met aardpeerpuree -898-Krieltjes met beenham en tartaar. -899- Soep: Witloofsoep met varkensschenkel en mosterd -896- Voorgerecht: Hoofdgerecht: Saffraan risotto met skrei en venkel -897- Nagerecht: Dame blanche van zelf gedraaid roomijs. -900- Word document met menu en recepten . Mogelijkheid tot download. Downloaden [27.29 KB]
Maandmenu februari Aperitief: Gin of alcoholvrije gin -901- Hapje: Konijnenquenelles met aardpeerpuree -898-Krieltjes met beenham en tartaar. -899- Soep: Witloofsoep met varkensschenkel en mosterd -896- Voorgerecht: Hoofdgerecht: Saffraan risotto met skrei en venkel -897- Nagerecht: Dame blanche van zelf gedraaid roomijs. -900- Word document met menu en recepten . Mogelijkheid tot download. Downloaden [27.29 KB]