Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Blini’s met auberginekaviaar -808-
- Bloedpens met geglaceerde appeltjes -306-
- Bordje koude tapa’s -417-
- Bruchetta van stokbrood met kwarteleitjes -907-
- Chorizo, panna cotta -809-
- Eendenlever op Normandische wijze -047-
- Geitekaas, torentje -046-
- Gevulde champignons met Ardense ham -908-
- Haring, gerookte in een glaasje erwtenmousse. -746-
- Kaas. Maredsous soepje -463-
- Kaas. Tapas van manchego -471-
- Kaasflapjes met sesamzaadjes -288-
- Kibbeling -642-
- Kip, filodeeg rolletje -511-
- Kippenfilet in filodeeg rolletje met sojasaus -383-
- Mosselen op een bedje van paprika. -650-
- Nieroog kreeftje, tartaar van -545-
- Parijse toastjes -537-
- Pizza, mini met zalm en pesto van rucola -681-
- Rogvleugel, opgerold met spinazie en bieslooksausje -318-
- Sardientjes, crostini -682-
- Scampi met champignons en zachte curry room of cocosmelk -608-
- Scampi, gegrild met honing en citroengras -813-
- Selder. Knolselderchips met tartaarsaus. -641-
- Sint Jacobsnoten, gemarineerde met gerookte paling -643-
- Uientaart met gekarameliseerde peren, brie en walnoten -581-
- Zalmvingers in filo deeg en wasabi -402-
Soep:
- Bananensoepje -466-
- Champignonroomsoepje -285-
- Courgette roomsoepje -356-
- Erwtensoep met gerookt spek en korstjes -568-
- Minestronesoep -045-
- Nieroogkreeften roomsoepje, geparfumeerd met dragon -590-
- Vissoep -081-
- Waterkersroom met hazelnoten -418-
- Witloofroomsoepje met garnalen -244-
- Wortelsoep met erwtenpesto -683-
Voorgerecht:
- Bisque van garnalen met oude armagnac -390-
- Geitenkaas taartje met pesto -362-
- Geitenkaasje, warm met sabayon van graanjenever -155-
- Griet met citroenaardappel -905-
- Heilbot mousse -210-
- Hoppescheuten met gepocheerd eitje en mousseline -455-
- Kaastoast, gegratineerd -467-
- Makreel op schrijnwerkers wijze. (voor Mark en Jack) -747-
- Makreel. Hoppescheuten met gepocheerd eitje en makreel -170-
- Ossobucco Napolitaine met verse pasta -304-
- Scampi, bavarois met Mechelse asperges -171-
- Snoekbaars, gebakken met zeekraal, garnaaltjes en witte wijn saus -451-
- St. Jacobsnootje met jonge spinazie en saffraan -419-
- Tongschar met tomaat -904-
- Tonijn, torentje met koriander -464-
- Uientaart met gekarameliseerde peren, brie en walnoten -581-
- Vispannetje, gegratineerd Oostends vispannetje -284-
- Visvelouté van mosseltjes met gebakken gerookt spek -169-
- Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469-
- Zalm met frisse kruiden en een coctail van sinaasappel, gember, citroengras en sake -810-
- Zalm. Lauwe tomaat gevuld met eidooier en gerookte zalm -373-
- Zalm. Quiche met blauwe kaas en gerookte zalm -121-
- Zalmtartaar met waterkers -684-
Hoofdgerecht:
- Beef. Dry Aged Beef met bearnaise, gegrild tomaatje en frietjes -513-
- Eend., gebraden met sinaasappelsaus en wafelaardappelen -057-
- Eendenborstfilet op Normandische wijze -280-
- Fazant met prei, champagnesaus en gebakken krieltjes -470-
- Grietfilet op een bedje van prei met een cidersausje -472-
- Kabeljauw op bedje van lentesliertjes en kerriesausje -108-
- Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus -240-
- Kalfsniertjes op mijn wijze -744-
- Kip, gebraden met look, citroen, dikke boerenfrieten en verse appelmoes -548-
- Konijn met geuze -085-
- Konijnenrug met Barolo uien en puree van witte bonen -594-
- Kwarteltje met druifjes in een portsausje -392-
- Lamskoteletjes met groentjes en gratin aardappelen -719-
- Lamskroon met kruidenkorstje -903-
- Lamskroontje met primeurgroentjes en rozemarijnsausje -163-
- Ossentong met Madeira saus en puree -405-
- Ossobucco Napolitain -685-
- Piepkuiken met hazelnoot en tagliatelle -122-
- Ribeye viletteboter frietjes witlofslaatje met veldsla -456-
- Schartongfilets in filodeeg met spinazie -135-
- Varkenshaasje in een groenkruidenjasje -141-
- Varkenshaasje. Filet mignon de porc Wellington avec une sauce crème poivre vert: -644-
- Zeetong op Brabantse wijze -208-
- Zeetong, gevuld met grijze garnalen, kruidenpuree en witte wijnsaus -811-
- Zeetong, torentje met prei -382-
Nagerecht:
- Aardbeien, in de wok gesauteerd en geflambeerd met Pastis -173-
- Amerikaanse koekjes -420-
- Appel, baderdeeggebakje met appel, rozijnen en ijs -391-
- Banaan op de barbecue met vanilleroomijs -124-
- Bokkenpootjes -909-
- Cappichino cakes in a cup -595-
- Chocolade, moelleux -436-
- Chocolademousse, witte -286-
- Chocolademousse. Mont-Royal au griottines -473-
- Filo deeg rol met appel rozijnen en peperkoek en kaneelroom -745-
- Frambozen. Charlotte met frambozen -549-
- Fruitsla, verse geparfumeerd met Grand Marnier -245-
- Irish-coffecream met baileys in glas. -812-
- Kriekentaart -514-
- Mango met mousse van witte chocolade en passievrucht -686-
- Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing -305-
- Sinaasappelgratin met amandelen -645-
- Tiramisu -021-
- Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-
- Tiramisu met speculaas -361-