Archieven

Aardbei met rabarber en een crème van yoghurt -820-

Aardbei met rabarber en een crème van yoghurt -820-
Recept Afdrukken
Aardbei met rabarber en een crème van yoghurt -820-
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
Aardbeien/sambagelei
  1. Snijd het kroontje van de aardbeien en snijd ze in vieren. Vermeng ze eventueel met wat suiker en leg ze in een metalen mengkom. Dek de kom heel goed af met plasticfolie.
  2. Breng een grotere kom met water aan de kook en zet de kom met de aardbeien daarin. Zet het vuur wat lager en laat zo’n 2 uur rustig opwarmen. Na twee uur zijn de aardbeien bijna wit en hebben ze alle smaak en kleur verloren aan het sap dat eruit gevloeid is.
  3. Giet dit sap door een zeef, laat de thee er een kwartier in trekken en los er de geweekte gelatine in op.
  4. Giet opnieuw door een zeef. Laat opstijven en lepel er stukjes (hoopjes) van.
Rabarberchutney
  1. Was de aardbeien en de rabarber en snijd ze in stukken. De rabarber hoeft niet geschild te worden.
  2. Meng de pectine met de suiker.
  3. Zet een kookpot op een laag vuurtje. Leg er de rabarber en de aardbeien in en voeg de pectine met suiker toe. Laat de vruchten zachtjes koken tot je een mooie compote krijgt. Breng die verder op smaak met wat citroensap.
Gemarineerde rabarber
  1. Breek de steranijs in stukken. Meng de suiker met het water, de stukken steranijs, enkele blaadjes ijzerkruid, een goede scheut Campari (naar wens) en de schil van een halve citroen.
  2. Schil de rabarber en snijd de stengel met een dunschiller of een mandoline in fijne lange slierten. Giet het gemengde suikerwater over de gesneden rabarber.
  3. Zet in de koelkast en laat minstens 1 nacht trekken.
Crème van yoghurt
  1. Maak ook deze yoghurtcrème een dag van tevoren.
  2. Giet de magere yoghurt in een keukendoek en knoop hem dicht. Leg de doek op een zeef met een kom of een kookpot eronder. Leg er iets zwaars op en zet in de koelkast. Laat de yoghurt uitlekken.
  3. De uitgelekte yoghurt noemen we hangop. Haal deze hangop de volgende dag uit de doek. Breng hem op smaak met de geraspte citroenschilletjes, de poedersuiker en de vanillezaadjes.
Notities

Leg een paar hoopjes chutney van rabarber en aardbeien op een bord en schik er de slierten rabarber op. Plaats ertussen enkele punten crème van yoghurt, enkele gesneden aardbeien, de hoopjes gelei van aardbei en samba en blaadjes ijzerkruid.

Irish-coffecream met baileys in glas. -812-

Irish-coffecream met baileys in glas. -812-
Recept Afdrukken
Porties
12
Porties
12
Irish-coffecream met baileys in glas. -812-
Recept Afdrukken
Porties
12
Porties
12
Ingrediënten
Créme van koffie en baileys
Papierdun koffiekoekje
Porties:
Instructies
Voorbereiding
  1. Gelatine weken
  2. Klop de 375 g room tot zachte pieken en zet in de koelkast
  3. Weeg alle ingrediënten af en zet alles per bereiding klaar.
Créme van koffie en baileys
  1. Laat water en suiker karameliseren
  2. Vioeg er de room en de sterke koffie aan toe.
  3. Laat lichtjes koken
Irisch coffeecream
  1. Laat de melk koken
  2. Klop intussen de eidooiers met de suiker (ruban)
  3. Giet de melk op de ruban en bind op het vuur (porter à la nappe)
  4. Voeg van het vuur de uitgeknepen gelatineblaadjes, de koffie-essence en whisky toe. Laat afkoelen
  5. Voeg als het mengsel wat afgekoeld is de geslagen room toe.
Papierdun koffiekoekje
  1. Laat water en suiker goed koken en laat afkoelen tot 70° C
  2. Voeg er de oploskoffie aan toe en meng
  3. Voeg er de gezeefde bloem en poedersuiker aan toe.
  4. Voeg op het einde het eiwit toe (goed mengen en mixen)
  5. Strijk het beslag dun uit op een siliconenmat
  6. Bak in een voorverwarmde oven af op 170°C (5 minuten)
Afwerking
  1. Leg eerst een laagje créme van koffie onderaan het glaasje.
  2. Daarboven doe je de mousse van Irish coffee
  3. Werk af met het koekje.

Spiegeltaart van frambozen -803-

Spiegeltaart van frambozen -803-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Spiegeltaart van frambozen -803-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. ----Biscuit
  2. De eieren samen met de suiker en de bloem stevig opkloppen. eventueel verwarmen met de brander Uitstorten op een diepe bakplaat en afbakken, 180° +/- 15'
  3. ----Mousse van frambozen
  4. Duits schuim. Het eiwit machinaal stevig opkloppen en beetje bij beetje de bloemsuiker onderkloppen.
  5. De frambozenpuree met het Duits schuim en het citroensap vermengen.
  6. De room met de suiker half opkloppen en onder het mengsel spatelen.
  7. De geweekte gelatine blaadjes laten smelten in de kirsch (37°C) en eronder mengen.
  8. ----Sauseerstroop
  9. De suiker met het water laten koken en afkoelen, parfumeren met de kirsch.
  10. ----Spiegel van frambozen
  11. De suiker met het water laten koken en de geweekte gelatine blaadjes onder roeren. De suikerstroop laten afkoelen (37°C) en het sap van frambozen toevoegen.
  12. ----Opbouw van de taart
  13. De biscuit versnijden in lagen van 1 cm dikte, verkleinen zodat deze +/- 1 cm kleiner is dan de diameter van de inox-ring.
  14. Onderaan 1 laag biscuit aanbrengen en half opvullen met de mousse.
  15. Nog een laag biscuit aanbrengen en sausen met sauseerstroop.
  16. Aanvullen met de mousse tot +/- 3 mm van de bovenrand van de inox-ring.
  17. Laten opstijven in de koelkast.
  18. De taart bedekken met de spiegel van frambozen en laten opstijven.
  19. Ontvormen met een gasbrander.

Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-

Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Frambozencoulis : Kook de frambozen, water, suiker, en steranijs 20 min zachtjes tot een compote. Zeef door een mousselinezeef tot een homogene coulis. laten afkoelen.
  2. Tiramisu : Klop de room op - Meng de mascarpone met de frambozenconfituur en meng er daarna de room zachtjes onder.
  3. Opbouw van het glas : verkruimel de meringue en giet er wat coulis over. Schep er een sl mascarpone mengsel over en daarna wat coulis langs het glas over dit mengsel. Zet 2 uren koel in de koelkast .
  4. Afwerking: Versier met wat amandelschilfertjes een framboos en een vers muntblaadje.

Stoofpotje, Marrokaans -731-

Stoofpotje, Marrokaans
Recept Afdrukken
Stoofpotje, Marrokaans
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. UI en look even aanstoven , kaneel ,komijn en ras el Hanout onder het uimengsel roeren en 2 minuutjes laten aanstoven tot de geuren goed vrijkomen .
  2. Tomatenpuree en tomatenblokjes aan toevoegen , 10 min . op rustig vuur laten inkoken .
  3. Bouillonblokje oplossen in water en de couscous bereiden zoals op de verpakking staat .
  4. Spinazie aan de tomatensaus toevoegen .
  5. Balletjes bakken
  6. Couscous losroeren en de rozijnen onder mengen .
  7. Kikkererwten uitlekken en spoelen , aan de tomatensaus toevoegen .
  8. Koriander grof hakken .
  9. Balletjes onder de saus mengen , afwerken met koriander en serveren met de couscous .

Torrontes Daiquiri -717-

Torrontes Daiquiri
Recept Afdrukken
Porties
6 porties
Porties
6 porties
Torrontes Daiquiri
Recept Afdrukken
Porties
6 porties
Porties
6 porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. De ananas blenden met de fles wijn.
  2. Voeg ijs toe en blend opnieuw.
Notities

Bedien in een longdrinkglas.

Roquefortkaas, espumas van -694-

Roquefortkaas, espumas van
Recept Afdrukken
Porties
20 glaasjes
Porties
20 glaasjes
Roquefortkaas, espumas van
Recept Afdrukken
Porties
20 glaasjes
Porties
20 glaasjes
Ingrediënten
Porties: glaasjes
Instructies
  1. Snij de gedroogde ham en de roquefort in kleine stukjes, doe de melk, de room en het water in een kookpot en voeg de ham, de kaas en de bouillon erbij .
  2. Even laten doorkoken, de pot van het vuur nemen en alles goed mixen.
  3. De gelatine weken in water, goed uit wringen en toevoegen, goed mengen en alles door een zeef steken.
  4. Dit alles in een espuma fles doen en laten afkoelen tot lichaamstemperatuur.
  5. Sluit de fles af zet er gas op en laat 20 minuten in de koelkast rusten.
  6. Schudden voor gebruik, de glaasjes vullen en afwerken met de bieslook en de reepjes ham.

Rijstnoedelsoep met kip -690-

Rijstnoedelsoep met kip
Recept Afdrukken
Rijstnoedelsoep met kip
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Was de kip. Snij de ui in stukken.
  2. Bak steranijs, gember, kaneelstokjes, kruidnagels even in een pan met anti-kleeflaag. Gebruik hiervoor geen vetstof.
  3. Giet 3 liter water in een pot en breng aan de kook.
  4. Leg de kip, ui en radijs in het water. Zet op een klein vuur en schuim af.
  5. Voeg de gember, steranijszaad, kruidnagels, en kaneelstokjes toe.
  6. Laat gedurende 1 uur op een klein vuur koken. De kip is gaar als het vlees makkelijk van de beentjes valt.
  7. Vis de kip uit het kookvocht. Verdeel het vlees in kleine stukjes.
  8. Houd apart.
  9. Week de rijstnoedels gedurende 30 minuten in lauw water. Breng water aan de kook.
  10. Doe de geweekte noedels gedurende 30 seconden in het kokende water.
  11. Schep de noedels eruit met een zeef.
  12. Leg de gekookte rijstnoedels in een grote soepkom.
  13. Leg de gekookte kip er bovenop en overgiet met de gezeefde, kokende bouillon.
  14. Garneer met korianderblaadjes, lente-ui en zwarte bonensaus.

Focaccia met gedroogde tomaten en olijven -676-

Focaccia met gedroogde tomaten en olijven
Recept Afdrukken
Focaccia met gedroogde tomaten en olijven
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Los de gist op in 150 ml lauw water samen met de melk en 2 eetlepels olijfolie.
  2. Meng in een kom de bloem met het zout. Maak in het midden een kuiltje en giet er de opgeloste gist en de olijfolie in.
  3. Kneed tot een glad deeg. Voeg een beetje lauw water toe als het deeg te droog is, of wat bloem als het te nat is.
  4. Kneed het deeg 10 minuten krachtig op een met bloem bestoven werkvlak.
  5. Doe het weer in de kom en laat het afgedekt 1 uur rijzen op een warme plaats.
  6. Laat de tomaten en olijven goed uitlekken en hak ze fijn.
  7. Rist de tijmblaadjes van de takjes.
  8. Verwarm de oven op 200°C.
  9. Kneed het deeg nog eens krachtig door en werk er de tomaten en olijven door.
  10. Rol het deeg uit tot een lap ter grootte van de bakplaat.
  11. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg er de focaccia op.
  12. Duw met je vinger putjes in het deeg.
  13. Bestrooi met tijm en zeezout, besprenkel met flink wat olijfolie en bak 30 a 40 minuten in de oven.
  14. Haal de focaccia uit de oven en laat afkoelen op een rooster.Focaccia met gedroogde tomaten en olijven

Bloemkool, geroosterde met tahini saus * -661-

Bloemkool, geroosterde met tahini saus *
Recept Afdrukken
Bloemkool, geroosterde met tahini saus *
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes
  2. Frituur de bloemkoolroosjes op 160°C, of bak ze goudbruin in een pan.
  3. Laten uitlekken op keukenpapier
  4. Maak de tahini saus
  5. Doe de tahini pasta in een grote kom samen met de look, de peterselie, de yoghurt en het limoensap
  6. Voeg al roeren het water bij tot honing dikte.
  7. Lepel de tahini saus op een bord met de bloemkoolroosjes boven op.
  8. Of dien apart op

Lam met humus * -654-

Lam met humus *
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Lam met humus *
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan
  2. Fruit er de ui gedurende 3-4 minuten , zacht glazend
  3. Voeg er het lam stukje per stukje
  4. Fruit alles al roerend gedurende 10 minuten tot alles licht bruin gebakken is
  5. Voeg er de gember, en de kruiden aan toe.
  6. Af en toe doorroeren tot de stukjes lam een korst van kruiden krijgt.
  7. Voeg er de tomaten en het water aan toe
  8. Kook gedurende 30 minuten al roerend tot het lam mals is.
  9. Neem van het vuur en voeg de yoghurt er aan toe.
  10. Serveer en breng de humus en de koriander er boven op.

Kip, tajine met abrikozen -653-

Kip, tajine met abrikozen
Recept Afdrukken
Kip, tajine met abrikozen
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Voor de kruidenmengeling de koriander en look heel fijn snijden of mixen.
  2. De kruiden toevoegen.
  3. Hiermee de kip besmeren en liefst een nacht afgedekt laten trekken in de frigo .
  4. Ajuin schillen en in halve maantjes snijden .
  5. Olie in de kookpan doen , laten opwarmen. De kip aan beide kanten laten aanbakken .
  6. De ajuin toevoegen .
  7. Alles even laten sudderen en de fijngehakte koriander toevoegen.
  8. Vervolgens kruiden en het water toevoegen .
  9. Alles een 45 tal minuutjes laten pruttelen op een zacht vuurtje .
  10. De abrikozen en rozijnen eventjes laten wellen in wat water met een koffielepel kaneel , twee lepels suiker en een scheut oranjebloesem.
  11. Even op het vuur laten inkoken 5 a 10 min. En de laatste 10 min. toevoegen aan de Tajine .
  12. Opdienen met geroosterde amandelen ,krokant gebakken in de olie .

Tomatensoep met mozarella en basilicum -618-

Tomatensoep met mozarella en basilicum
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Tomatensoep met mozarella en basilicum
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snijd de ui en pers de knoflookjes uit in flink wat olijfolie in de soeppan op laag vuur. Wacht tot de ui een beetje glazig wordt.
  2. Voeg het blik gepelde tomaten toe en het vuur mag iets hoger. 2. Voeg het blikje tomatenpuree toe
  3. Voeg langzaam de helft van het gekookt water toe waarin 2 bouillonblokjes zijn opgenomen
  4. Voeg de helft van de basilicum toe en laat het allemaal even 5 minuten pruttelen (heb je meer tijd, laat de soep dan op laag vuur nog wat langer pruttelen)
  5. Snijd ondertussen de mozzarella in heel kleine blokjes
  6. Kneus de overgebleven basilicum even in je hand (zo gaan de kruiden lekker extra geuren) en snijd deze in hele kleine reepjes om zo de soep mee te garneren.
  7. Zet de staafmixer in de soep en mix deze tot een vloeibaar geheel
  8. Voeg nu eventueel nog meer van de bouillon toe, afhankelijk van hoe stevig je de soep wilt hebben
  9. Maak op smaak door een beetje peper, zout en chili- of cayennepeper toe te voegen. Proef zelf wat je lekker vind.
  10. Pas als je de soep in de kom schenkt voeg je wat mozzarellastukjes en basilicum toe, de mozzarella smelt niet en geeft hierdoor een heerlijke bite

Kriekentaart -514-

Kriekentaart
Recept Afdrukken
Kriekentaart
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. De bloem zeven en een bloemkring maken.
  2. In de bloemkring deponeer je de gist, suiker, melkpoeder, eieren en water. Buiten deze kring lag je de vetstof en het zout.
  3. Meng nu de grondstoffen in de kring en neem beetje bij beetje de bloem mee. Als er zich een deegje gevormd heeft neem je ook de vetstof en het zout mee. Het deeg glad kneden tot de vetstof niet meer zichtbaar is. Dan het deeg 15 minuten laten rijzen.
  4. Verdeel het deeg in 6 delen van 160 gr en hou de rest voor de bandjes. De bekomen deegstukjes opbollen en 5 minuten laten rijzen. Je neemt nu 4 laag geribde taartvormen van 18 cm diameter en vet deze goed in. Zeker de zijkanten. Het houd uw deeg tegen de wand en het vergemakkelijkt het ontvormen van de taart.
  5. De deegstukjes rond uitrollen. Niet de veel want anders word de taart te dun en heb je deeg te veel.
  6. Leg het deeg in de vorm en fonceer behoorlijk. Het overige deeg afrollen en de overschot kan bij het deeg voor de bandjes. Nu de boorden ophalen tot 1 mm boven de boord. De boord doreren met eigeel.
  7. Het krieken sap mengen met koud bindmiddel en goed roeren om geen klonters te hebben + de krieken er aan toevoegen. Doe een laagje banket crème op de bodem en bedek dan met de krieken. Zorg ervoor dat er geen crème meer zichtbaar is.
  8. Voor de bandjes rol je de resten van het deeg uit en maak je bandjes met een bandjesapparaat. Als je dat niet hebt kan je met lat en scherp mes zelf bandjes snijden.
  9. De bandjes ten slotte doreren en laten narijzen. +/- 45 minuten vangen aan na het uitrollen.
  10. Bak de taart af in een oven van 235 graden voor ongeveer 30 minuten. Controle doen is een must want niet elke oven is gelijk.
  11. Als afwerking zal men de taart abricoteren en afsuikeren met grove kristalsuiker.

Paling, gerookte. Op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en notenboter -501-

Paling, gerookte. Op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en notenboter -501-
Recept Afdrukken
Paling, gerookte. Op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en notenboter -501-
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Plaats de appel in een diepvriezer een paar uur. Meng zure room met mierikswortel en smaak af met peper en zout. Kook
  2. de aardappelen gaar. Schil en snijd de aardappelen in 1 cm dikke schijven. Breng water, suiker en azijn naar de kook en
  3. laat de marinade koud worden. Kook de tapioca in rode biet sap en water. Vang het op in een zeef en laat koud worden.
  4. Breng de tapioca caviaar op smaak met citroensap en suiker. Strijk met een lepel de zure roomsaus uit in een 8cm cirkel
  5. in het midden van de borden. Plaats hierop de aardappelen en haring mooi op. Bestrooi met zilver ui. Verdeel de caviaar
  6. mooi op het gerecht. Meng de rode ui met de marinade en verdeel een beetje over de gerechten. Rasp de appel grof en verdeel
  7. over de gerechten. Smelt en bak de boter noten bruin. Giet boter over en rond het gerecht. Versier met dille takjes en smaak
  8. af met zwarte peper. Serveer onmiddellijk!

Oester, warme met preisnippers en Hollandse saus -485-

Oester. Warme oesters met preisnippers en Hollandse saus
Recept Afdrukken
Porties
4 hapjes
Porties
4 hapjes
Oester. Warme oesters met preisnippers en Hollandse saus
Recept Afdrukken
Porties
4 hapjes
Porties
4 hapjes
Ingrediënten
Porties: hapjes
Instructies
  1. Water, azijn en citroensap laten inkoken.
  2. De eierdooiers toevoegen op een zacht vuur, onder voortdurend kloppen.
  3. In een dun straaltje de gesmolten boter toevoegen.
  4. Afsmaken met peper en zout.
  5. Preisnippers
  6. even gratineren in de oven

Kalf entrecote “Roast” met asperges, rode wijnsaus, pistou en look puree. -497-

Kalf entrecote "Roast" met asperges, rode wijnsaus, pistou en look puree. -497-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Kalf entrecote "Roast" met asperges, rode wijnsaus, pistou en look puree. -497-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kook de groenten beetgaar. Bak de groenten kort in olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Kruid het vlees royaal. Bak het rondom mooi in boter en olie samen met look en tijm. Bak het verder in een oven op 120°C tot het een kerntemperatuur heeft van 56°C. Laat het 5 min rusten voor het snijden.
  3. Maak de rode wijnsaus ( klassiek )
  4. Maak de pistou ( zoals een pesto )
  5. Kook de teentjes look in melk tot de look volledig gaar en zacht is. Giet door een zeef en van de melk op. Mix de teentjes look met de zure room tot een gladde puree. Gebruik ev wat look-melk. Smaak af met zout.
  6. Serveer ( zie kooksessie ) garneer met gefrituurde bieslook.

Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter -496-

Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter
Recept Afdrukken
Porties
6 hapjes
Porties
6 hapjes
Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter
Recept Afdrukken
Porties
6 hapjes
Porties
6 hapjes
Ingrediënten
Porties: hapjes
Instructies
  1. Plaats de appel in een diepvriezer een paar uur. Meng zure room met mierikswortel en smaak af met peper en zout.
  2. Kook de aardappelen gaar. Schil en snijd de aardappelen in 1 cm dikke schijven.
  3. Breng water, suiker en azijn naar de kook en laat de marinade koud worden. Kook de tapioca in rode biet sap en water. Vang het op in een zeef en laat koud worden. Breng de tapioca caviaar op smaak met citroensap en suiker.
  4. Strijk met een lepel de zure roomsaus uit in een 8cm cirkel in het midden van de borden. Plaats hierop de aardappelen en haring mooi op. Bestrooi met zilver ui. Verdeel de caviaar mooi op het gerecht.
  5. Meng de rode ui met de marinade en verdeel een beetje over de gerechten. Rasp de appel grof en verdeel over de gerechten.
  6. Smelt en bak de boter noten bruin. Giet boter over en rond het gerecht.
  7. Versier met dille takjes en smaak af met zwarte peper. Serveer onmiddellijk!

Kaastaart met cuberdons -461-

Kaastaart met cuberdons
Recept Afdrukken
Kaastaart met cuberdons
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Eerste werk: de rode neuzen fijn hakken en smelten in 1,5 dl water.
  2. De taartbodem bedekken met boterpapier,
  3. De boter smelten en de fijn gestampte koekjes aan toevoegen. De bodem bedekken en goed aandrukken.
  4. Eidooiers en de suiker goed mengen. De platte kaas en de room en het vanille extract mengen en de room met de gesmolten gelatine erbij doen, goed mengen.
  5. De eiwitten tot sneeuw kloppen en mengen au ruban.
  6. Op de koekjes bodem verdelen en besprenkelen met de afgekoelde rode neuzen.

Scampi tempura met Thaise dip -428-

Scampi tempura met Thaise dip
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Scampi tempura met Thaise dip
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Breng voor de dip het water aan de kook. Roer de arowroot door het water tot het water gebonden is. Neem het water van
  2. het vuur en roer de rest van de ingrediënten door het water. Laat afkoelen. Steek de garnalen op stokjes en haal ze door het
  3. tempurabeslag. Frituur ze krokant in olie op 180°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met de dip.

Millefeuille -415-

Millefeuille
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Millefeuille
Recept Afdrukken
Porties
10
Porties
10
Ingrediënten