Archieven

Crostini met pesto en courgette -823-

Crostini met pesto en courgette -823-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Crostini met pesto en courgette -823-
Recept Afdrukken
Porties
8 pers
Porties
8 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Maak eerst de pesto door alle ingrediënten behalve de olijfolie in een keukenmachine(of nog beter een vijzel) te doen en draai tot er een grove massa ontstaat. Voeg dan de olijfolie in delen toe en roer even kort door elkaar, je moet een niet te natte massa krijgen die straks op de crostine gesmeerd kan worden.
  2. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  3. Maak dan de crostini’s door de plakjes stokbrood in te smeren met wat olijfolie en leg ze dan op een bakplaat. Bak de crostini’s in ongeveer 15 minuten goudbruin en knapperig.
  4. Zet een grillpan op het vuur en smeer de plakjes courgette in met wat olie en leg ze in de grillpan. Dunne plakjes zijn snel gaar dus geef ze net even een mooi grillstreepje mee aan beide kanten en leg ze dan op een bord om af te koelen. Bestrooi ze met wat zout en peper. Heb je geen grillpan bak ze dan in een goed voorverwarmde oven, zet de oven temperatuur op 220 graden en bak ze enkele minuten tot ze ligt beginnen te kleuren. Elke oven is anders dus hou het in de gaten.
  5. Neem een crostini, smeer die in met wat pesto, strooi er een paar pijnboompitjes op en beleg met een plak gegrilde courgette.
  6. Decoreer met een takje peterselie.

Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-

Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Mousse van Oosterscheldepaling
Basilicumolie
Jus
Afwerking
Porties: pers
Instructies
Inktvis en kalf
  1. Maak de inktvistentakels schoon, besprenkel met olijfolie, brand af met een koksbrander.
  2. Snij het kalfsvlees in tartaar, breng op smaak met peper en zout.
Palingmousse
  1. Breng de room aan de kook, giet op de paling, mix glad.
  2. Passeer door een fijne zeef, los er de gelatine in op, spatel er de halfopgeklopte room door, kruid met peper en zout.
Basilicumolie
  1. Doe het basilicum in de blender, zet onder met druivenpitolie, mix 5 minuten, zeef door een neteldoek.
Jus van tomaten en komkommer
  1. Centrifugeer de tomaten en de komkommer, zeef door een neteldoek, voeg de dashi-bouillon toe, breng op smaak met zout, peper en dashi-azijn.
Avocadocrème en gefrituteerde kappers
  1. Pel en ontpit de avocado's, mix glad met de zure room en limoensap, breng op smaak met peper en zout.
  2. Laat de kappertjes uitlekken in een zeef, frituur krokant.
Notities

Presentatie Leg de inktvis en de tartaar op het bord. Werk af met reepjes geblancheerde selderij, rolletjes van komkommer, palingmousse, uitgelekte yoghurt, basilicumolie, jus, crème van avocado en gefrituurde kappertjes.

Bavarois van asperge, gemarineerde aardbei en espuma van basilicum -818-

Bavarois van asperge, gemarineerde aardbei en espuma van basilicum -818-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Bavarois van asperge, gemarineerde aardbei en espuma van basilicum -818-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Asperges
Gemarineerde aardbeien
Espuma van basilicum
Porties: pers
Instructies
Asperges
  1. Schil de asperges rondom. Doe deze met de suiker en het merg van de vanille in een vacumeerzak en stoom voor een 8-tal minuten op 100°C
  2. Week de gelatine in koud water.
  3. Haal de asperges uit de vacumeerzak (warm) en doe deze met het vocht, de vanille en suiker uit het zakje in een blender. Voeg de gelatine toe en mix volledig glad.
  4. Klop de room lobbig en spatel onder de aspergecrème.
  5. Stort in vormen en laat opstijven.
Gemarineerde aardbeien
  1. Snijd de kroon van de aardbeien en halveer ze.
  2. Kneus de tak pepermunt en doe in een bakje samen met de bloemsuiker, sinaasappelsap en oranjebloesemessence.
  3. Voeg de gehalveerde aardbeien toe en schep af en toe om met een lepel.
Espuma van basilicum
  1. Mix de basilicum in de wijn tot deze zijn kleur, smaak en aroma heeft afgegeven. Zeef door in een steelpan en voeg de suiker en het eigeel toe.
  2. Klop op laag vuur gaar en luchtig, als een sabayon.
  3. Laat de sabayon afkoelen tot kamertemperatuur en voeg de room toe.
  4. Doe het geheel in een sifonfles en draai er 2 gaspatronen op.
Notities

Dresseer de 3 elementen (aspergebavarois, aardbeien en espuma) op een bord en garneer met jonge scheuten basilicum en bloedzuring.

Griet op vel gebakken, geprakte citroenaardappel, fijne retatouille -799-

Griet op vel gebakken, geprakte citroenaardappel, fijne retatouille -799-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Griet op vel gebakken, geprakte citroenaardappel, fijne retatouille -799-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
Bereiding griet
  1. (Maak de griet schoon, fileer en bewaar in de koelkast.)
Bereiding citroenaardappel
  1. Kook de aardappelen gaar in gezouten water, prak ze met het sap van de citroen en olijfolie, kruid.
Bereiding fijne ratatouille
  1. Pel de paprika's, snij in zeer fijne brunoise. Schil de courgette, maak de paddenstoelen schoon, snij eveneens in fijne brunoise.
  2. Meng de groentjes met de olijfolie en fijngesneden basilicum, kruid met peper en zout.
Bereiding basilicumchips
  1. Dop basilicumblaadjes in olijfolie, zet ze 2 minuten in de microgolfoven op een bord bedekt met plasticfolie.
Bereiding griet
  1. Bak de grietfilets een 5-tal minuten op het vel in hete olie in een antiaanbakpan.
Bereiding kokkels
  1. Goed spoelen met koud water. Kort garen met boter, afkruiden met peper.

Courgettehapje met geitenkaas -797-

Courgettehapje met geitenkaas -797-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Courgettehapje met geitenkaas -797-
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snijd de courgette in lange plakjes. Bestrijk met arachideolie en breng op smaak met witte peper en zout. Grill de plakjes kort .
  2. Plet de pijnboompitten met de achterkant van een mes.
  3. Meng de geitenkaas met de tomaten, geconfijte citroen, pijnboompitten en basilicum.
  4. Vul de plakjes courgette met het geitenkaasmengsel.
  5. Rol op en zet een half uurtje in de koelkast.

Toast met Philadelphia kaas en verse kruiden -793-

Toast met Philadelphia kaas en verse kruiden -793-
Recept Afdrukken
Porties
6
Porties
6
Toast met Philadelphia kaas en verse kruiden -793-
Recept Afdrukken
Porties
6
Porties
6
Ingrediënten
Porties:

Asperges met gerookte ham, tomatenvinaigrette en rucola -750-

Asperges met gerookte ham, tomatenvinaigrette en rucola
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Asperges met gerookte ham, tomatenvinaigrette en rucola
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. De asperges fijn schillen en hun houterig deel verwijderen. Koel bewaren in een vochtige handdoek in de koelkast
  2. De sneden brood van hun korsten verwijderen en fijn cutteren met wat olijfolie en peper en zout. Afbakken op een ovenplaat bij een temperatuur van 200°. Goed opletten want het is snel verbrand
  3. De vinaigrette maakt men als volgt: Het sjalotje en lookteentje fijnsnijden en aan stoven in olijfolie De tomaten ontpitten en in stukjes snijden deze bij de sjalot doen en een 5-tal minuten zachtjes laten stoven Alles in een cutter doen en malen met de olie de azijn wat zout en het piment tot men een mooie emulsie bekomen Op smaak brengen
  4. De asperges met wat olie insmeren en grillen of bakken. Moeten beetgaar zijn
Notities

Afwerking
Op een platbord schikt men de asperges naar wens en kruiden met wat fleur de sel.
Doe er de sneetjes ham onder de koppen op.
Napeer de eindjes met de vinaigrette.
Bestrooi met het broodkruim en versier met enkele takjes rucola die we juist met wat olie gemengd hebben

Ribeye, chimichurri, rode wijnsaus, zoete aardappelen en portobello. -739-

Ribeye, chimichurri, rode wijnsaus, zoete aardappelen en portobello.
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ribeye, chimichurri, rode wijnsaus, zoete aardappelen en portobello.
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kruid en bak het vlees in olie rondom naar eigen smaak. Snijd het vlees in reepjes.
  2. Mix alle ingrediënten voor de chimichurri grof in een blender en smaak af.
  3. Stoof voor de saus de sjalotten en look aan in een beetje olie. Blus met porto en wijn. Kruid met tijm en laurier. Laat alles voor de helft inkoken.
  4. Giet de fond erbij en laat het inkoken tot een gladde saus. Giet de saus door een fijne zeef. Smaak af met peper en zout.
  5. Meng alle ingrediënten voor de salsa en smaak af.
  6. Plaats de champignons op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de champignons in een oven op 200°C een tiental minuten. Smaak af met zout.
  7. Plaats de zoete aardappelen op een bakplaat. Verdeel wat rozemarijn er over. Besprenkel met olijfolie en bak ze in een oven op 200° tot ze gaar zijn en kruid met zout.
Notities

Verdeel alle ingrediënten mooi over vier borden.

Viskoekjes. Thaise tod man pla -729-

Viskoekjes. Thaise tod man pla
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Viskoekjes. Thaise tod man pla
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Pureer de vis en garnalen in de keukenmachine.
  2. Voeg djeroek peroet, basilicum, currypasta vissaus, suiker en limoensap toe en draai nog even.
  3. Kook de boontjes ca. 1 minuut in ruim kokend water. Spoel ze dan direct koud af.
  4. Meng de boontjes, de lente-ui en het vismengsel
  5. Maak met natte handen platte koekjes, haal ze door de bloem.
  6. Bak ze in veel olie aan beide kanten goudbruin.
  7. Dipsaus
  8. Meng suiker, water, olie, azijn, vissaus en peper in een pannetje.
  9. Breng het aan de kook en laat het onafgedekt 5 minuten zachtjes koken.
  10. Haal van het vuur en laat wat afkoelen. Voeg dan komkommer en sesamzaad toe.
  11. Proeven! (zout, knoflook, peper, suiker?)
  12. Eventueel dikken met een beetje maizena en opnieuw laten koken.
Notities

Djeroek Poeroet (limoenblaadjes),Limoenblad, kafferlimoen blaadje, citroenblad, lime leaf, daun djeroek poeroet (Indonesië), bai makrut (Thailand)
Wat is het?
Het donkergroene, glanzende blad van de Kaffir limoen, een struik uit zuidoost Azië. De blaadjes groeien altijd met zijn tweetjes, als een tandem aan de takken. (foto). De blaadjes ruiken en smaken heel duidelijk naar frisse limoen.
Hoe te gebruiken?
Een of meer blaadjes in hun geheel meestoven in curries en soepen. Je eet ze daarna meestal niet op, kan wel, maar is niet gebruikelijk. In reepjes gesneden (zonder de nerf) in soepen of ter garnering op curries, salades, noem maar op. Verse blaadjes zijn het lekkerst, invriezen kan wel, maar eenmaal ontdooid verliezen ze snel hun aroma. Bovendien zijn ingevroren blaadjes meestal een beetje hard & taaiïg, geen probleem voor een curry.
Tips, weetjes & recepten
j
e kunt djeruk perut ook als kamer- of terrasplant houden
Gebruik diepvries limoenblaadjes
Land van herkomst: Thailand, etiket: Frozen Lime Leaves (citrus hystrix DC)

Pesto -715-

Pesto -715-
Recept Afdrukken
Porties
15 porties
Porties
15 porties
Pesto -715-
Recept Afdrukken
Porties
15 porties
Porties
15 porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Hoeveelheden ingrediënten aanpassen naar eigen smaak.
  2. Alle ingrediënten cutteren of mixen en afsmaken
  3. opdienen met vers getoaste ciabatta of baguette.

Tomatencarpaccio, geparfumeerd met vanille en met Burrata -701-

Tomatencarpaccio, vanille geparfumeerd met Burrata
Recept Afdrukken
Tomatencarpaccio, vanille geparfumeerd met Burrata
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. De tomaten wassen en drogen.
  2. Een tiental frambozen in de olijfolie mixen en afsmaken met pezo.
  3. Een weinig vanillemerg toevoegen en met een beetje frambozenazijn op smaak brengen
  4. Op een koele plaats bewaren.
  5. De tomaten versnijden in schijven en kwartjes.
  6. De schijven en kwartjes op een bord schikken, kruiden met een weinig pezo en wat vinaigrette over.
  7. Afwerken met stukjes Burrata en plukjes basilicum.
Notities

De tomaten hebben een betere smaak als men deze een paar uur voor gebruik uit de koelkast haalt.

Varkenshaasje in gerookt spek opgerold met groene kruiden -691-

Varkenshaasje in gerookt spek opgerold met groene kruiden
Recept Afdrukken
Varkenshaasje in gerookt spek opgerold met groene kruiden
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Het haasje mooi opkuisen en kruiden peper en zout.
  2. Alle kruiden hakken en goed door elkaar mengen.
  3. Het vlees in boter kleuren en dan in de groene kruiden rollen. Men legt het gerookt spek naast elkaar, het haasje erop en toe rollen. Het haasje in een oven op 180 ° laten garen, het vlees mag nog mooi rosé zijn.
  4. Saus: ui uitzweten, rode wijn erbij inkoken, fond erop laten trekken, doorsteken, afsmaken. Voor het opdienen afwerken met wat mosterd.
  5. Groentjes: boontjes beetgaar koken in veel water, direct afgieten en onder koud water afkoelen. Voor gebruik een ui fijn versnipperen en stoven in boter, boontjes erop, kruiden, peso en muskaat.
  6. Aardappelen: de krieltjes wassen, beetgaar koken, in de lengte doorsnijden, wat peper en zout erop, olijf olie en fijn gehakte tijm.
Notities

Bediening: Alles mooi schikken op een warm bord en saus apart opdienen.

Rijstnoedelsoep met kip -690-

Rijstnoedelsoep met kip
Recept Afdrukken
Rijstnoedelsoep met kip
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Was de kip. Snij de ui in stukken.
  2. Bak steranijs, gember, kaneelstokjes, kruidnagels even in een pan met anti-kleeflaag. Gebruik hiervoor geen vetstof.
  3. Giet 3 liter water in een pot en breng aan de kook.
  4. Leg de kip, ui en radijs in het water. Zet op een klein vuur en schuim af.
  5. Voeg de gember, steranijszaad, kruidnagels, en kaneelstokjes toe.
  6. Laat gedurende 1 uur op een klein vuur koken. De kip is gaar als het vlees makkelijk van de beentjes valt.
  7. Vis de kip uit het kookvocht. Verdeel het vlees in kleine stukjes.
  8. Houd apart.
  9. Week de rijstnoedels gedurende 30 minuten in lauw water. Breng water aan de kook.
  10. Doe de geweekte noedels gedurende 30 seconden in het kokende water.
  11. Schep de noedels eruit met een zeef.
  12. Leg de gekookte rijstnoedels in een grote soepkom.
  13. Leg de gekookte kip er bovenop en overgiet met de gezeefde, kokende bouillon.
  14. Garneer met korianderblaadjes, lente-ui en zwarte bonensaus.

Tonijnsalade, Italiaanse op een toastje -688-

Tonijnsalade, Italiaanse op een toastje
Recept Afdrukken
Tonijnsalade, Italiaanse op een toastje
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven op 250 graden.
  2. Meng de mascarpone met de uitgelekte tonijn en de fijngehakte ansjovissen
  3. Snij de zongedroogde tomaten en basilicum fijn. Meng onder de salade.
  4. Kruid met peper, zout en oregano.
  5. Rooster een paar pijnboompitten in een droge pan lichtbruin. Roer regelmatig zodat ze niet aanbakken. Laat afkoelen.
  6. Snij de ciabatta in dunne plakjes, bestrijk ze met olijfolie en gril ze kort boven in de oven van 250 graden (blijf erbij want dit gaat snel)
  7. Beleg de toastjes met de tonijnsla.
  8. Werk af met pijnboompitten en een blaadje rucola of basilicum.
Notities

Deze tonijnsalade maak je met onder andere pijnboompitten en mascarpone. De salade kun je op voorhand maken. Het beleggen van de toastjes doe je best pas als je gasten arriveren. Extra tip: de tonijnsla kun je ook op de boterham smeren natuurlijk.

Scampi, tempura -669-

Scampi, tempura
Recept Afdrukken
Porties
4 peronen
Porties
4 peronen
Scampi, tempura
Recept Afdrukken
Porties
4 peronen
Porties
4 peronen
Ingrediënten
Porties: peronen
Instructies
  1. De dipsaus: alle ingrediënten in een kookpan doen en lichtjes laten inkoken, door een zeef steken en af smaken.
  2. De scampi’s: pellen tot aan de staart, het darm kanaal verwijderen
  3. Een inkeping geven tussen de 2 uiteinden, een blaadje basilicum insteken
  4. Kruiden met kerrie poeder en peso.
  5. op het laatste moment door het tempura deeg wentelen (niet de staart)
  6. Afbakken in warme olie, kan een frituur zijn of een kom met olie.

Paddenstoelen met humus * -652-

Paddenstoelen met humus *
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Paddenstoelen met humus *
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen

Tomatensoep met mozarella en basilicum -618-

Tomatensoep met mozarella en basilicum
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Tomatensoep met mozarella en basilicum
Recept Afdrukken
Porties
4 pers
Porties
4 pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snijd de ui en pers de knoflookjes uit in flink wat olijfolie in de soeppan op laag vuur. Wacht tot de ui een beetje glazig wordt.
  2. Voeg het blik gepelde tomaten toe en het vuur mag iets hoger. 2. Voeg het blikje tomatenpuree toe
  3. Voeg langzaam de helft van het gekookt water toe waarin 2 bouillonblokjes zijn opgenomen
  4. Voeg de helft van de basilicum toe en laat het allemaal even 5 minuten pruttelen (heb je meer tijd, laat de soep dan op laag vuur nog wat langer pruttelen)
  5. Snijd ondertussen de mozzarella in heel kleine blokjes
  6. Kneus de overgebleven basilicum even in je hand (zo gaan de kruiden lekker extra geuren) en snijd deze in hele kleine reepjes om zo de soep mee te garneren.
  7. Zet de staafmixer in de soep en mix deze tot een vloeibaar geheel
  8. Voeg nu eventueel nog meer van de bouillon toe, afhankelijk van hoe stevig je de soep wilt hebben
  9. Maak op smaak door een beetje peper, zout en chili- of cayennepeper toe te voegen. Proef zelf wat je lekker vind.
  10. Pas als je de soep in de kom schenkt voeg je wat mozzarellastukjes en basilicum toe, de mozzarella smelt niet en geeft hierdoor een heerlijke bite

Parma ham, grissini met dipsausje -617-

Parma ham. Grissini met Parma ham en dipsausje
Recept Afdrukken
Parma ham. Grissini met Parma ham en dipsausje
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Dit alles mengen en af smaken opgelet voor het zout want de Parmezaanse kaas is al een zout vervanger
  2. De ham rond de grissini draaien en alles zeer fris opdienen.

Scampivlinder in sherrysausje -557-

Scampivlinder in sherrysausje
Recept Afdrukken
Porties
20 hapjes
Porties
20 hapjes
Scampivlinder in sherrysausje
Recept Afdrukken
Porties
20 hapjes
Porties
20 hapjes
Ingrediënten
Porties: hapjes
Instructies
  1. We pellen de scampi’s en ontdoen ze van hun darmkanaal.
  2. Daarna snijdt men deze van de dikke kant tot 1 cm voor de staart door zodat men bij het bakken een vlinder bekomt.
  3. De uienringen stooft men in olijfolie, zonder te kleuren, bijna gaar, waarna men het blik tomatenblokjes toevoegt en zachtjes laten stoven. Men brengt op smaak met de kruiden peso, cayenne peper en paprika.
  4. Daarna bakt men heel snel de scampi’s gaar in boter en olijfolie, kruidt deze met peper en zout, om uiteindelijk te flamberen met de sherry.
  5. Men voegt ze bij de tomatensaus , nog wat look erbij en eventjes laten sudderen.
  6. Voor het opdienen afwerken met de gehakte basilicum en de bieslook.
Notities

Een zacht geroosterd sneetje baguette bedekken met het mengsel en afwerken met een takje bieslook. Tips van de chef: De pellen van de scampi’s bewaart men in de diepvriezer voor een sausje of soepje. Men kan dit gerecht ook als voorgerecht geven maar dan wel meer stuks.

Ansjovis. Portugees toastje -538-

Ansjovis. Portugees toastje
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ansjovis. Portugees toastje
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Men maakt eerst een ansjovisboter met de boter, de fijn gehakte look, de fijn geplette ansjovis, het fijn gehakt blaadje basilicum en een beetje peper
  2. Hiermee bestrijkt men de toast niet te dik, daarop plaatst men de sneden tomaat,
  3. gekruid met een weinig peper en zout en dit bestrooit men met wat gemalen gruyère
  4. Dit alles bakt men af in een warme oven
  5. Men werkt af met een olijf en een ansjovis.
Notities

Op een bordje met kantpapier Wanneer men ansjovis gebruikt moet men voorzichtig zijn met het zout! Om de ansjovis te pletten: men legt hem op een plank en met een mes wrijft men de vis plat . De filets altijd goed laten uitlekken

Langoustine, snoepje met comté kaas en basilicum -516-

Langoustine. Snoepje van langoustine staart met comté kaas en basilicum
Recept Afdrukken
Porties
10 hapjes
Porties
10 hapjes
Langoustine. Snoepje van langoustine staart met comté kaas en basilicum
Recept Afdrukken
Porties
10 hapjes
Porties
10 hapjes
Ingrediënten
Porties: hapjes
Instructies
  1. Men laat de boter smelten
  2. We verwijderen de schaal van de langoustine en het darmkanaal
  3. Men plaatst de filo deeg op een plank en boteren deze volledig met de gesmolten boter daar plaatst men de langoustinestaart op daarop een blaadje basilicum daarop een stukje kaas (rechthoekige vorm) daarop nogmaals een blaadje basilicum
  4. Men vouwt mooi toe zoals een bonbon goed opletten dat alles goed dicht is
  5. Daarna snijdt men de ui heel fijn en stoven deze in de olijf olie aan men doet er de in stukken gesneden tomaat bij en kruiden met peso dit laat men goed stoven om daarna te mixen en door een zeef te steken afsmaken
  6. De bonbons bakt men af in een warme friteuse

Paprikasoep, gele met marscapone -504-

Paprikasoep, gele met marscapone
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Paprikasoep, gele met marscapone
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten