Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Aardappeltjes met rozemarijn -222-
- Carpaccio, opgerold op een kaaskoekje met wasabi mayonaise -835-
- Erwtenmousse met gerookt spek -716-
- Foie gras, gebakken -723-
- Ganzelever, terrine op bruscetta -612-
- Ganzenlever met mango -966-
- Ganzenlever met Porto -260-
- Ganzenlever, gebakken met een portosausje -299-
- Garnaal. Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise -063-
- Garnalen, komkommersoepje met grijze garnalen -296-
- Ham, mousje op een witloofblaadje -184-
- Ham, rauwe met peperkoek (honigkoek) -714-
- Krabcreme in courgetterolletjes -324-
- Kreeft, tartaar met kersttomaatjes en oregano -611-
- Kreeft, tartaar met zure room, kaviaar en bieslook -610-
- Kreeftencocktail in een glaasje -564-
- Mini tartelettes met gekarameliseerde rode ui, geitenkaas en tijm -1024-
- Oester met pikante tomatensalsa -566-
- Oester met sjalotje en wijnazijn -487-
- Oester met zure room en radijs -580-
- Oester. Gepaneerde oester met tartaarsaus -486-
- Oesters, gefrituurde met ratatouillevinaigrette -591-
- Oesters, gegratineerd -439-
- Oesters, trio van. -360-
- Oesters, Zeeuwse -271-
- Parma ham, grissini met dipsausje -617-
- Schorsenerenmousse met grijze garnalen -609-
- Sint Jacobs vruchten met geroosterde rode biet -968-
- Sint-Jacobsvruchten op mini brochette met chorizo -409-
- Soepje van aardpeer met pancetta -886-
- Sushi met guacamole en tonijn -837-
- Vijgen, verse met Gorgonzola -272-
- Zalm, hooi gerookt met nori -967-
- Zalm, lekstok van gerookte zalm en kruiden boursin -325-
- Zalm. Rolletje gerookte zalm met een mousse van mierikswortel op een specerijenkoekje -836-
Soep:
- Aardpeersoep met hazelnoot en spinaziepesto -614-
- Bisque van garnalen met oude armagnac -390-
- Fazanten filets soep met champignons en truffel carpaccio -969-
- Garnalen bisque met zachte curry -838-
- Gazpacho -381-
- Kerriesoepje met kip -592-
- Knolseldersoep met hazelnootolie, krokant gebakken spekjes en paddenstoelen. -1025-
- Paprika-bloemkoolsoepje -259-
- Provençaals vissoepje geparfumeerd met pistou -376-
- Tomatensoep met mozarella en basilicum -618-
Voorgerecht:
- Asperges op zijn vlaams -637-
- Coquilles a la nage met risotto van bloemkool en kuit crème -1026-
- Eendenborst, gerookte met een fijn slaatje en mango -229-
- Eendenlever, gebakken met verloren peperkoek -327-
- Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes -183-
- Gegratineerde vijg met Gorgonzola -297-
- Geitenkaas taartje met pesto -362-
- Gemarineerde zeebaars, coeur de boeuf en limoenkrokant. Ceviche -839-
- Grietfilet, gebakken met sluimerwten -298-
- Kabeljauwhaasje met pesosaus en puree met bieslook -887-
- Kalfsneetje in een kruiden korstje en citroen -408-
- Kip en scampi in champignon. -109-
- Kippenfilet, gerookt met fijn herfstslaatje. -264-
- Konijnfilets, lauw slaatje -502-
- Kreeft à la nage -396-
- Kreeft, gebakken met lookboter -721-
- Kreeft, torentje met St Jacobsoester -064-
- Langoustine staartjes met zeekraal en saffraan -372-
- Langoustines met curry -613-
- Oester, holle gemarineerd met fijne kruiden -145-
- Oesters espuma van limoen, fijne brunoise van granny Smith en een crumble van gezouten amandel. -1023-
- Sint Jacobs nootje met een zalfje van pastinaak -578-
- Sint Jacobs vruchten, carpaccio met witloof -468-
- Sint Jacobsvruchten, compote van venkel, krokantje van pancetta sausje van peperkoek en ganzenlever -499-
- Sint-Jacobsnootjes op een bedje van groentenoedels -191-
- St. Jacobsvruchten en nieroogkreeftjes rustend in een winters bed van witloof en groene kool -111-
- Tongreepjes, gefrituurd met jonge sla -236-
- Tonijn, salade Niçoise -370-
- Visschelpje, gegratineerd. -563-
- Zeetong rolletje Veronique -359-
- Zeetong, bouillon van zeetong en camembert -335-
Hoofdgerecht:
- Eendenborst met zalfje van peterseliewortel -970-
- Eendenborst zoet zuur gebakken -071-
- Eendenfilet met sinaasappel -543-
- Eendenfilet Rossini -326-
- Everzwijn filet met pleurotte saus en wild garnituur -371-
- Filet pur in zoutkorst, bearnaise saus, gebakken aardappelen en groentjes -579-
- Grietfilet, gebakken met witte wijn saus, duo van asperges, hertoginnenaardappelen -395-
- Hazenrug met pasta’s in wintertooi -113-
- Hazenrugfilet in een harlekijnsaus -283-
- Hertengebraad in korst van peperkoek, taartje van sjalot en Banyulsaus -840-
- Hertenkalf met wintergarnituur -263-
- Hindefilets Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire -720-
- Hindegebraad in spek met Marsalasaus -888-
- Kalfssneetje opgevuld met spinazie en scampi -228-
- Kreeft met 5 parfums -262-
- Lamstongetje. Duo van lamstongetje -144-
- Parelhoenfilet op Brabantse wijze -314-
- Patrijs Rossini -1026-
- Speenvarken in mosterdsaus met groene groentjes en kroketten -619-
- Wild, savooikool en pastinaakfrietjes -615-
- Zeebrasem -380-
- Zeetong rolletje met gerookte zalm en spinazie -221-
Nagerecht:
- Appelstrudel -794-
- Bosvruchten, soepje met sabayon -544-
- Champagnesabayon met kaki persimon -453-
- Chocoladetaart met frambozen coulis -971-
- Ijsrots, geflambeerd met Grand-Marnier -143-
- Ile Flottante -620-
- Kastanje, mousse met chocoladesausje -061-
- Kriekensabayon van Boon met amandel ijs pacojet -1027-
- Mangosoepje -616-
- Moelleux -841-
- Peperkoek, gegrild-230-
- Poire Belle Hélène -202-
- Sabayon -722-
- Sabayon met kriek -261-
- Sabayon Opera -182-