Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Champignons opgevuld met Gorgonzola -217-
- Chorizo, gezouten madeleintjes met chorizo -587-
- Clafoutis met courgetten en geitenkaas -783-
- Coquilles, gegrilde met bloemkoolpuree en hazelnoot beurre noisette -1004-
- Ei, roze gevuld met zalm -938-
- Forelmousse, gerookte in een glaasje -430-
- Frittata con zucchini -871-
- Garnaaltjes, bladerdeegje -570-
- Garnalen. Glaasje gemarineerde meloen met sherry, honing en garnalen -508-
- Ham, gerookt met een julienne van groentjes en ansjovis -377-
- Kastanje crème, geroosterde met krokante pancetta -1003-
- Makreelfilets, mousse met lompviseieren -330-
- Meloen met gandaham 252-
- Meloenmedley met feta en munt -509-
- Mini pizza met bresse bleu en noten -401-
- Paling, gerookte met krokante groentjes en rode biet mayonaise -574-
- Parijse toastjes -537-
- Peer, gebakken met kaas -937-
- Quinoa, glaasje met scampi en limoen -527-
- Scampi-meloenspiesjes met aardbeiensalsa -870-
- Sint-Jacobsnoot met ganzenlever, witte kool en Porto -699-
- Tzatziki met feta en spinazie -480-
- Zalm en avocado spread als toast -700-
- Zalm, hapje met gerookte zalm -586-
- Zalm, mini bouché Podjolski -175-
- Zalm. Crostini van gemarineerde komkommer en gerookte zalm -478-
- Zalm. Krokant witlof met ricotta mousse en gerookte zalm -784-
- Zalmtartaar met furikake -867-
- Zalmvingers in filo deeg en wasabi -402-
Soep:
Voorgerecht:
- Aardappel met bouchotmosseltjes in mosterdsaus met selder -1005-
- Eendelever met een duo van rode ajuin en witloof -219-
- Garnaalkroket met een fijn slaatje -289-
- Garnalen, bisque. -251-
- Geitenkaasje, gelakeerd met acacia honing -178-
- Hondshaai met pizzaiolasaus en Penne rigate -559-
- Kippenmagen, salade met mosterddressing -601-
- Konijnfilets, lauw slaatje -502-
- Paling, gerookte. Op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en notenboter -501-
- Pens, gepaneerde met sausje -093-
- Rodepoonfilets, gebraden met artisjokken puree -577-
- Rundstartaar met oesters en waterkers -575-
- Scampi brochette met groene pepersaus en wilde rijst -576-
- Scampi’s en Sint-Jakobs vruchten met gewokte groenten en champagnesaus -866-
- Spek, gek slaatje met roquefort en noten -403-
- Staartvis. Curry van staartvis en kokosmelk -479-
- Sushi met mozzarella en garnalen gedoopt in tomatensalsa en wasabidip -935-
- Toast met champignons -059-
- Tomatencarpaccio, geparfumeerd met vanille en met Burrata -701-
- Vitello tonato -588-
- Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469-
- Wijting, goujonette met zelfgemaakte tartaar en gefrituurde peterselie -712-
- Zalm. Florentijnse toast voor Inneken -355-
- Zalmtartaar met appeltjes en dilleroom -174-
- Zalmtartaar met waterkers -684-
- Zeetongreepjes, gefrituurd met sushi -095-
Hoofdgerecht:
- Beste uit de Noordzee -785-
- Grietfilet, gebakken op een bedje van witloofsliertjes met puree met notensla en gedroogde tomaten -703-
- Hertenfilet met rode wijnsaus, aardpeer en geroosterde spruitjes -1006-
- Kabeljauw, lasagne met gerookte eendenlever -132-
- Kip, blinde vink van kip en bospaddestoelen met artisjok en pasta -934
- Konijnenbout met spekreepjes en sausje van Steendonck -177-
- Mechelse koekoek -096-
- Mosselen in witte wijn met frietjes en mosselsausje -291-
- Parelhoenfilet met herfstprei -329-
- Piepkuiken met aardappelnootjes -253-
- Snoekbaars, op vel gebakken met sausje van violette mosterd -431-
- Tongfilet, pralines van met Gandaham -668-
- Tussenribstuk, geroosterd met béarnaisesaus -053-
- Varkenshaasje gevuld met kalkoenmousseline -218-
- Vis, waterzooi -323-
- Zalm, gebakken met erwten risotto en gekonfijte tomaten -589-
- Zalm, witloofrolletjes -488-
- Zeebaars in zoutkorst -868-
- Zonnevisfilet met een waaier van courgetten -347-
Nagerecht:
- Ananas, carpaccio van baby ananas met limoncello -290-
- Ananas, gekarameliseerd met kokosroom en gember. -705-
- Bananen, geflambeerd met sinaas en vanille-ijs -092-
- Bananenmousse met speculaas -704-
- Citroen pudding ( piccoli a limone) -600-
- Dame Blanche -254-
- Frambozen met “bulle” en citroencrème -602-
- Fruitcoupe met Mascarponevla -321-
- Meloen. Soepje van meloen parels met munt -407-
- Pannacotta van yoghurt met ananas en amandelen -427-
- Peer . Flensje opgevuld met doyennepeer, fondantchocolade op een spiegel van Engelse room, geparfumeerd met Poire Williams -507-
- Peer Guelpa , gepocheerd -936-
- Peren, gepocheerde met vanille en steranijs, geserveerd met amandelcrumble en een bolletje kastanje-ijs -1007-
- Perzik op de wijze van de kardinaal -357-
- Rabarbertaart -786-
- Sabayon met kruidenkoek -094-
- Trifle van rood fruit ,mascarpone en witte chocolade -869-
- Wijnperzik, gepocheerde in suikerwater -133-