Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Aardappel Moscovite met kaviaar -275-
- Artisjokblaadjes met vincentsausje -106-
- Bieten, open ravioli van rode bieten met Rocamadour kaas -646-
- Bladerdeegstengels met pesto -804-
- Champignons, gevuld met truffelrisotto -801-
- Feta, lepeltje gemarineerde feta met paprikablokjes -572-
- Filohapjes met spinazie en geitenkaas -687-
- Garnaaltjes, bladerdeegje -570-
- Garnalen, mini bouché -192-
- Gebakken garnaalcakejes met chilipeper -412-
- Kippenborst, lepeltje met sinaasappel en munt -339-
- Konijnenquenelles met aardpeerpuree -898-
- Krabcreme in courgetterolletjes -324-
- Krieltjes met beenham en tartaar. -899-
- Mini taartjes met pittige chorizo. -733-
- Mosselen op een bedje van paprika. -650-
- Mosseltje, gepaneerd met remoulade saus -301-
- Paprika rolletjes, gegrilde met pesto -802-
- Parijse toastjes -537-
- Preirolletjes met geitenkaas en soja saus -528-
- Quinoa, glaasje met scampi en limoen -527-
- Selderstaafjes met Roquefort kaasje -116-
- Tonijnsalade, Italiaanse op een toastje -688-
- Zalmmousje op een lepeltje. -235-
Soep:
- Aardpeer, schuimig soepje van aardpeer/topinamboers -277-
- Foubonnesoep met korstjes -338-
- Kerriesoepje met kip -592-
- Kippensoep, zuiderse met zoete aardappelen -734-
- Rijstnoedelsoep met kip -690-
- Vissoepje op zuiderse wijze met rouille “Bouillabaisse” -115-
- Waterkerssoep -076-
- Wijngaardslakken, millefeuille met scampi’s -469-
- Witloofsoep met varkensschenkel en mosterd -896-
Voorgerecht:
- Garnalen. Cocktail met grijze Noordzee garnalen -337-
- Kalfsvlees. Spiesje van rauw kalfsvlees -157-
- Oesterzwam, frittata met roquefort -364-
- Pasta zoals in Genua -735-
- Pasta. Oortjespasta met pancetta en rucola -647-
- Scampi’s op zijn duivels met fijne noedels -363-
- Sint Jacobsnootje, zwarte pens, duxelle van bospaddestoelen en knolseldersoep -529-
- Wijting met prei en bouillabaisse jus -805-
- Zalm, tournedos op een torentje van zurkel puree -312-
- Zalm. Beursje van gerookte zalm met zeevruchtjes -158-
- Zalm. Kruidenflensjes met gerookte zalm -119-
- Zeebaars, gebakken met mousseline van wortelen -413-
Hoofdgerecht:
- Duifjes, jonge met zwezerik en Port sausje -156-
- Gressingham eend, witloof, wortel, mango. -806-
- Grietfilet, gebakken -336-
- Lamscurry met spinazie en basmati rijst -736-
- Lamskoteletjes, carrousel met dragon en dobbelpalm -530-
- Lamsschouder met fijne boontjes -340-
- Noorse skrei, geroosterde met uienkrokantje -648-
- Saffraan risotto met skrei en venkel -897-
- Skreihaasje met boerenkool en puree -593-
- Varkenshaasje in gerookt spek opgerold met groene kruiden -691-
- Varkenshaasje met Béarnaise saus -193-
- Varkenskroon, stoofpotje op Brabantse wijze -414-
- Zeebaarsfilet met gerookte zalm en Riesling -300-
- Zeetong meniere -276-
- Zuurkool_bis -539-
Nagerecht:
- Amandel parfait -737-
- Banaan in een jasje van kokosnoot -234-
- Chocolade taart en vanille ijs -649-
- Chocoladedruppel van witte chocolade -101-
- Chocolademousse met whisky geparfumeerd -711-
- Crème brulée met safraan -114-
- Dame blanche van zelf gedraaid roomijs. -900-
- Feuillantine van duo-chocolade en grapefruit -110-
- Frangipane taart -313-
- Ijs, warme Breugheltaart met vanille ijs: -542-
- Irish Coffee taart -692-
- Millefeuille -415-
- Sabayon -722-
- Spiegeltaart van frambozen -803-
- Vanille- en chocoladebavarois -067-
- Worteltaart -540-