Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Asperge, carpaccio van groene op toast -772-
- Asperges , witte met ham -922-
- Asperges en spek op een spiesje -824-
- Aspergesalade, glaasje met garnalen en munt -670-
- Bruchetta’s uit Sicilië -476-
- Champignons opgevuld met Gorgonzola -217-
- Crostini met pesto en courgette -823-
- Eendenborst, gerookte met passievruchten -477-
- Focaccia met gedroogde tomaten en olijven -676-
- Gazpacho van groene asperges -923-
- Haringfilets met appeltjes, dille en zure room -630-
- Heilbot, exotisch lepeltje met gerookte heilbot -598-
- Humus – aubergine – za’atar -850-
- Kaasflapjes met sesamzaadjes -288-
- Kip in yoghurt – tikki massala kruiden – pindasaus -849-
- Kippenfilet in filodeeg rolletje met sojasaus -383-
- Kippenvleugeltjes, gemarineerd -319-
- Mousse van witte asperges met zalm -921-
- Peer. Bladerdeeghapje met peer en Stilton kaas -629-
- Prei. Cappuccino van prei met Cointreau -481-
- Scampi met champignons en zachte curry room of cocosmelk -608-
- Scampi, tempura -669-
- Scampi’s, Thaise soep -825-
- Sint-Jacobsvruchten op mini brochette met chorizo -409-
- Spek met ananas en Cointreau -172-
- Tijgergarnaal. Gemarineerde tijgergarnaal met dille en olijfolie -482-
- Tomaat. Mini trostomaat met platte kaas -247-
- Tomatengalletjes met feta -991-
- Tonijn, rilette -775-
- Ui. Franse lente-uientaart -561-
- Wit aspergesoepje met basilicumolie en garnaaltjes -992-
- Zalm, gerookte met garnalen en meloen -632-
Soep:
Voorgerecht:
- Asperges – Langoustine – kalfszwerik – ei -851-
- Asperges met chorizo olie en Parmezaanse krullen -774-
- Asperges met krab en mango -917-
- Asperges met kreeft -671-
- Asperges op zijn vlaams -637-
- Asperges, gekookt met avocadosausje en gerookte zalm -918-
- Asperges. Carpaccio van mechelse asperges -522-
- Asperges. Tulpje van loempiadeeg met Belgische asperges -138-
- Aspergetaart -483-
- Aspergetips, cappuccino van groene aspergetips -127-
- Champignons, gevulde met Boursin kaas -165-
- Ham. Aspergesalade met Ardense ham -493-
- Hamrolletje met asperges -492-
- Kalfszwezerik Dyonaise met groene asperges -558-
- Kikkerbilletjes, in Calvados geflambeerd. -089-
- Kippenmagen, salade met mosterddressing -601-
- Kreeft, gebakken met lookboter -721-
- Maatjes met uitjes en groene boontjes -090-
- Maatjesfilet met fijne groentjes -204-
- Makreel. Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit en geroosterde komkommer -822-
- Mosseltjes met saffraan -546-
- Rivierkreeftjes in lauwe aardappelsalade met gezouten spek en pittige citroen vinaigrette -584-
- Rog. Lauwe rogvleugel met pikante appelschijfjes -562-
- Rundscarpaccio geparfumeerd met truffelolie -241-
- Scampi’s met asperges en kreeftensausje -582-
- Scampi’s in een jasje van ganda ham -400-
- Skrei, met chorizo doorstoken en gebakken op zeezout met een vinaigrette -547-
- Tijgergarnaal, gemarineerd. -246-
- Witte asperges met gerookte zalm, broodcroutons en gepocheerd eitje -993-
- Zalm, gerookte met asperges zalm en een blanke botersaus -583-
- Zalm. Beursje van gerookte zalm met garnalen -209-
- Zalm., gerookte met dille -213-
Hoofdgerecht:
- Eendenborstfilet op zijn vel gebakken -205-
- Filet pur kalf – bloemkool – raap – knolselder – tijm -852-
- Grietfilet, gebakken met witte wijn saus, duo van asperges, hertoginnenaardappelen -395-
- Grietfilet, gebakken met witte wijn saus: -633-
- Gyros, witte koolsla en hand gesneden frietjes -484-
- Kalkoenfilet stroganoff en tuinsla -231-
- Konijnenbil, in Chimay verdronken -678-
- Lamsbout met ratatouille en gratin dauphinois -585-
- Lamsbout, peterselie aardappelen, primeur groentjes en tijm sausje: -672-
- Lamskoteletjes met groenten -368-
- Lamskoteletjes met groentjes en gratin aardappelen -719-
- Lotte met risotto van asperges en dijonaise -994-
- Mechelse koekoek met stoofpotje van asperges -166-
- Pangasius filet belle meniere -242-
- Parelhoen filet met morilles, asperges en truffeljus -770-
- Rundstartaar, handgesneden met sla en frietjes -573-
- Snoekbaarsfilet met advocaat en witloof -399-
- Tarbot, gestoomde met gearomatiseerde groenten -050-
- Zalmroyal, gebakken op aardappelbedje -125-
- Zeebaars met primeurgroentjes -919-
- Zeeduivel, met spek gelardeerd -086-
- Zeetongfilet, gegrild met linten van groene asperges, compote van taggiassche olijven, zeemelde, romescocrème en gekonfijte aardappel -821-
Nagerecht:
- Aardbei – hang op – komkommer – cake – basilicum -853-
- Aardbei met rabarber en een crème van yoghurt -820-
- Aardbeien met citroen en peper vanille roomijs -211-
- Aardbeien met vanillemousse -599-
- Aardbeien Romanov (recept Peter Goossens) -394-
- Aardbeien, millefeuille -393-
- Aardbeien. Primeuraardbeien met mascarponé en citroenkruid -088-
- Aardbeiengratin met amandelen -320-
- Aardbeientaart -634-
- Ananas met kokosroom -437-
- Asperges. IJs van groene asperge -139-
- Bosvruchten, soepje met sabayon -544-
- Cheesecake met aardbeien -673-
- Cheesecake, no bake, met aardbeien -995-
- Fruit. Pavlova met rood fruit. -535-
- Fruit. Piramide van zachte fruitsoorten -051-
- Kaastaart met cuberdons -461-
- Rabarbersoepje met gemarineerde vijgen -052-
- Roomijs met aardbeien Romanoff -333-
- Roomijs, zelf gedraaid met aardbeicoulis en geflambeerde aardbeien -920-