Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Butternut pompoen met spek en appel -945-
- Courgettemousse met mascarpone en garnalen -500-
- Filodeeghapje met champignons, kaas en pesto -789-
- Ganzelever, terrine op bruscetta -612-
- Guacamole -309-
- Ham. Passievrucht met zwarte woud ham -555-
- Haringfilets met appeltjes, dille en zure room -630-
- Humus met Noord-Afrikaanse salade -666-
- Kalfszwezerik in een buideltje van brikdeeg met appel. -1009-
- Kippenvleugeltjes, gemarineerd -319-
- Mosseltjes, gegratineerde met lookboter -503-
- Muhammara met dipsticks -706-
- Oesters met haring eitjes,tapioca en komkommer -874-
- Pesto -715-
- Pompoen crème met scampi -946-
- Preirolletjes met geitenkaas en soja saus -528-
- Scampi met champignons en zachte curry room of cocosmelk -608-
- Toast champignon -1010-
- Toastje met pasta van zwarte olijven en ricotta -790-
- Tortillachips en tapenades -826-
- Wonton vellen met flespompoen en scampi -875-
- Zalm, gerookte op een toast met bloemkool -388-
- Zalmreepjes, quiche met prei en gerookte zalmreepjes -248-
Soep:
- Broccoli roomsoepje -389-
- Butternut soep, geroosterd met pastinaak en pestocroutons -1008-
- Courgette roomsoepje -356-
- Duif, klaarsoepje met sherry -207-
- Kastanjes, soep met croutons en spekjes. -939-
- Kool. Witte koolsoep met spekjes -310-
- Paprikasoep, gele met marscapone -504-
- Peterselie en kervelwortel, soepje van -604-
- Pompoen-tomatensoep met hart van kruidenroom -353-
- Provençaals vissoepje geparfumeerd met pistou -376-
- Vergeten groenten, schuimig soepje. -556-
- Witloofroomsoepje met garnalen -244-
- Wortelsoep met erwtenpesto -683-
Voorgerecht:
- Bloemkool, taartje -505-
- Eendenborstfilets met een lauw slaatje uit de Perigord -605-
- Kreeft. Gemengde koolsalade met halve kreeft -130-
- Kreeftenbisque, cappuccino. -128-
- Melktongfilet in een groen jasje -342-
- Paté en croûte -307-
- Quinoa salade met tonijn -827-
- Roggevleugel, gebakken met kappertjes -367-
- Scampi’s in een jasje van ganda ham -400-
- Serranoham met tartaar van verse tomaat -354-
- Sint-Jakobsnootjes in saffraan saus -941-
- Tongfilets, consommé met saffraan.-944-
Hoofdgerecht:
- Everzwijn filet met pleurotte saus en wild garnituur -371-
- Everzwijn, in trappistenbier verdronken. -311-
- Everzwijnfilet met selderfrietjes -250-
- Hertekalf met duo van wintermousse -129-
- Hertenkalf met knolselderpuree, aardappelschijfjes en kervel garnituur -877-
- Hertenkalf met wintergarnituur -263-
- Hertenragout met peertje, veenbessen en pomme duchesse van pastinaak -550-
- Hindegebraad Wellington met peertjes in rode wijn en hertoginnen aardappelen -940-
- Kabeljauwhaasje duglérè -270-
- Kabeljauwhaasje Dugléré – Prei en Puree van Karnemelk -606-
- Kip, zwartpoot. Met dragonsausje, platte de Florenville en groene groentjes -710-
- Melktongfilet in een groen jasje -342-
- Paling in Steendonck -206-
- Pangasiusfilet met een cidersausje -249-
- Pladijsfilet met mousseline van limoen en basilicum en grijze Noordzeegarnalen. -828-
- Rode poon met ravioli van pijlinktvisjes -131-
- Roodbaarsfilet met mosterdsaus, prei en puree -551-
- Scampi, lepeltje scampi in een kreeftensausje -282-
- Snoekbaarsfilet met advocaat en witloof -399-
- Varkenswangetjes met appel en cider -1011-
- Wiener schnitzel met een slaatje -365-
- Wild, stoofpotje met boschampignons -215-
Nagerecht:
- Ananas en mango, gebakken met tijm en rozemarijn -341-
- Appel crumble met rozijnen en rum -406-
- Appeltaart met flan -876-
- Chocolade. Bieramisu van witte chocolade en Lindemans framboise -553-
- Chocolademousse met whisky geparfumeerd -711-
- Frambozen met “bulle” en citroencrème -602-
- Fruitsla, exotische met mascarponecrème -552-
- Koffie, Luikse -506-
- Pavlova met mangosorbet en aardbeien -829-
- Peer. Cake met fourme d’ambert -366-
- Poire belle Hélène -1012-
- Pomme d’orange garni -947-
- Tiramisu met framboos en verse frambozencoulis -743-