Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Aardappel galet met rundstartaar en Belgische Oscietra kaviaar -636-
- Aardappelkoekjes met gerookte zalm -748-
- Aardbeien met kruidenkaas -914-
- Ansjovis. Portugees toastje -538-
- Asperges. Gazpacho van groene en witte asperges -816-
- Asperges. Rolletjes van groene asperges met gerookte zalm en mozzarella -817-
- Asperges. Tagliatelle van rauwe asperges met gerookte zalm -815-
- Aspergesalade, glaasje met garnalen en munt -670-
- Blini parmaham en gerookte zalm -534-
- Bloemkoolmousse met garnalen en dille -379-
- Forel, gerookte met pumpernickel en radijs -458-
- Gazpacho van kerstomaatjes met gembercrème -985-
- Ham, gerookte in een bladerdeeghapje met Boursin -635-
- Haring met dilleroom -060-
- Inktvisringen -334-
- Kaas Crouton -180-
- Kalfsgehakt in olijf en gefruit -358-
- Kikvorsbilletjes -749-
- Kip. Chinese kipgehaktballetjes -519-
- Mechelse koekoek in een bladerdeegje. -257-
- Paling. Mousse van gerookte paling en Granny Smith -433-
- Parijse toastjes -537-
- Pesto -715-
- Prei. Cappuccino van prei met Cointreau -481-
- Scampi in saffraanroom en kervel -100-
- Scampivlinder in sherrysausje -557-
- Selder/radijzenslaatje met dille, scampi en Fregola -986-
- Sushi met tonijn en zalm -675-
- Tonijnsalade, Italiaanse op een toastje -688-
- Zwarte woud ham rolletjes met aardbei -913-
Soep:
Voorgerecht:
- Aspergeflans, kleine, met scampi in een kreeftensaus -674-
- Asperges met gerookte ham, tomatenvinaigrette en rucola -750-
- Asperges met kreeft -671-
- Asperges op zijn vlaams -637-
- Asperges, duo van witte en groene. -227-
- Asperges, gekookt met burrata en gekonfijte kerstomaten -910-
- Aspergesalade met gemarineerde zalm -911-
- Bloemkoolmousse met garnalen en dille -379-
- Focaccia met gedroogde tomaten en olijven -676-
- Gandaham, salade met asperges. -520-
- Garnalen met gepocheerd eitje, asperges en mousseline. -531-
- Garnalen. Toatjespap met grijze garnalen -434-
- Ham, meesterlijke met groene bonensla -369-
- Ham. Aspergesalade met Ardense ham -493-
- Inktvis en tartaar van Holsteinkalf -819-
- Kabeljauw, ceviche -452-
- Kalf hersentjes, gebakken met tartaarsaus -677-
- Kippenfilet, gemarineerde met dragon -199-
- Kippenlevertjes met hoeve eitje. -142-
- Linguini vongole -987-
- Meloenparels, consommé met verse munt -168-
- Oester, Hollandse diepe met paprika -153-
- Pata negra met asperges en vinaigrette -332-
- Poon, risotto van boschampignons en rode poon -293-
- Rijst. Condé rijst -056-
- Scampi en asperges in kokosmelk met milde kerrie -533-
- Scampi op een bedje van wilde rijst -212-
- Scampi’s met asperges en kreeftensausje -582-
- Sint-Jacobsnoot met asperges -378-
- Skrei met amandelkorstje, blanke boter met bieslook -512-
- Spekreepjes, frivool slaatje van scampi en jonagold. -069-
- Staartvisboutje op een bedje van prei en spinazie -216-
- Zalm. Eggs Benedict met gerookte zalm -457-
Hoofdgerecht:
- Boeuf Bourguignon , krielaardappeltjes, groene asperges en basilicumolie -988-
- Gyros, witte koolsla en hand gesneden frietjes -484-
- Kalfskroon met rozemarijn en gesauteerde lentegroenten -912-
- Kippenfilet Tijl Uylenspiegel -532-
- Konijn in een roomsaus met fijne kruiden en tagliatelles -435-
- Konijnenbil, in Chimay verdronken -678-
- Lamsfilet in een krokant korstje met dadels -179-
- Lamskoteletjes met groenten -368-
- Lamsnootjes in een kruidenjasje en primeurgroentjes -083-
- Orloff gebraad, erwtjes op zijn frans en gebakken aardappelen -751-
- Rundshaasje, duo met kreeft -190-
- Speenvarken in mosterdsaus met groene groentjes en kroketten -619-
- Staartvisboutje op een bedje van prei en spinazie -216-
- Staartvisfilet met paprika en saffraan -258-
- Tournedos met een gegrild tomaatje -255-
- Tournedos met gekonfijte aardappel, wortel en een illusie van maïs -814-
- Varkens gebraad, op lage temperatuur gegaard met primeur groentjes en nieuwe peterselie aardappelen -638-
- Varkenshaasje op Luikse garnituur met mosterdsaus -054-
- Vislasagne -459-
- Zalm, wilde zalm in rode wijnsaus met puree van rode biet -597-
- Zalm. Gebakken wilde zalm in een Bordelaise saus -194-
Nagerecht:
- Aardbeien, granité van strawberry daiquiry -989-
- Ananas, gemarineerd met ijsroom -197-
- Appel, suikertaart met Jonagold appeltjes -136-
- Appeltaart met rozijnen en pistacheroom -460-
- Banaan met chocolade en dulche de leche -490-
- Bavarois van asperge, gemarineerde aardbei en espuma van basilicum -818-
- Bokkenpootje -639-
- Chocolade, moelleux -436-
- Ijsnougatine met aardbeiencoulis -099-
- Kaastaart met ananas en speculaas -491-
- Koffiekoekjes “Jamaica” -640-
- Mascarponecrème met aardbeien -915-
- Panna cotta van vanille -990-
- Peer. Clafoutis van peren -560-
- Peertje, in porto gepocheerd met sabayon -294-
- Roomijs met aardbeien Romanoff -333-
- Soufflé Grand Marnier -220-
- Vanille bavarois -521-
- Zucotto -679-
- Zwarte woud taart -752-