Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Appel, samosa met geitenkaas -622-
- Bloemkoolmousse met krokante serranoham -800-
- Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten -890-
- Champignons opgevuld met Gorgonzola -217-
- Courgettehapje met geitenkaas -797-
- Fish and chips op een stokje -844-
- Forel, gerookte op een toastje met dille en jenever -524-
- Garnalen, cocktail met grijze noordzeegarnalen -517-
- Gorgonzola, beignet. -525-
- Havermoutkoekjes met tomaten chutney en kruidenkaas -695-
- Ibericorolletjes met pistache, vijgen en peer -798-
- Kaastoast, gegratineerde -344-
- Keow (เกียวทอด) -442-
- Kip Saté (ไก่สะเต๊ะ) -443-
- Kreeft, tartaar van nieroogkreeftje -623-
- Langoustine, snoepje met comté kaas en basilicum -516-
- Lepeltje gemarineerde feta met paprikablokjes -267-
- Loempia (ปอเปี๊ยะทอด) -441-
- Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer -843-
- Oester, gegratineerd. Bis -224-
- Peer. Bladerdeeghapje met peer en Stilton kaas -629-
- Pinda saus ( น้ำจิ้มไก่สะเต๊ะ) -450-
- Roquefortkaas, espumas van -694-
- Sint Jacobsnootjes met bloedappelsien -474-
- Sint-Jacobsvruchten op mini brochette met chorizo -409-
- Sushi maki sour haring -842-
- Tartaar van zalm, wasabi en crumble van Parijse wafel. -891-
- Visballetjes, oosterse met curry mayonaise -730-
- Viskoekjes. Thaise tod man pla -729-
- Zalm, gerookte op een toastje met boursin -303-
- Zoet zure saus(น้ำจิ้มปอเปี๊ยะ) -449-
Soep:
Voorgerecht:
- Aardappel, blini met verse wintertruffel -149-
- Breydelham met artisjokmousse -187-
- Ei, gepocheerd in de rode wijn -523-
- Kabeljauwstukjes met grilled halloumi -196-
- Paling in het groen -624-
- Poon , venkel ,vissoep en rouille -893-
- Scampi’s. Pad Thai -727-
- Sint Jacobs vruchten, carpaccio -345-
- Sint Jacobs vruchten, carpaccio met witloof -468-
- Sint-Jacobsnoot,carpaccio met bouillon van soja en truffel en met gelei van mango. -796-
- Slaatje van sinaasappel met chili -195-
- Tonijn. Tartaar van geelvin tonijn met limoen en koriander -404-
- Victoriabaars, geschubde in botersaus en witloof -302-
- Wijting, goujonette met zelfgemaakte tartaar en gefrituurde peterselie -712-
- Witloofkroketten -569-
- Zalm. Taco met rauwe zalm, dulse mayonaise en zeegarnituur -845-
- Zalmkroket podjolski zachte currysaus -696-
Hoofdgerecht:
- Breydelspek, cheesy dish -186-
- Eend. Wilde eend met perzik en sinaasappelsaus -079-
- Eendenborst met pompoen en appelsien -892-
- Farfalle salade met zongedroogde tomaatjes -475-
- Gai pad med ma muang ( ไก่ผัดเม็ดมะม่วง ) -454-
- Griet op vel gebakken, geprakte citroenaardappel, fijne retatouille -799-
- Grietfilet op een bedje van prei met een cidersausje -472-
- Kabeljauwhaasje met een zurkel sausje -625-
- Kalkoenfilet stroganoff en tuinsla -231-
- Kauw Pad (ข้าวผัด) -446-
- Keng pet phed lynchee (แกงเผ็ดเป็ดลี้จี้) -447-
- Kip Saté (ไก่สะเต๊ะ) -443-
- Lotte op een bedje van gewokte groenten en blanke botersaus -068-
- Moeflonmedaillons met gele biet risotto -846
- Pad Mie (ผัดหมีเตี๊ยว) -445-
- Parelhoen met druifjes, gebakken aardappelen -225-
- Parelhoenfilet op Brabantse wijze -314-
- Piepkuiken met getomatteerde dragonsaus -489-
- Pla sam rot ( ปลาสามรส) -448-
- Rundertournedos gevuld met groentenmirepoix -118-
- Snoekbaars met Dugléré sausje -102-
- Spek, tartiflette uit de haute Savoie -410-
- Staartvis. Osso Bucco van staartvis met witloof -148-
- Tarbot, gebakken op een bedje van jonge spinazie, mousseline saus, grijze garnalen en pleurotten -697-
- Varkenshaasje met schorseneren -265-
- Zalm, witloofrolletjes -488-
- Zeetongrolletjes met garnalen en aardappelenpuree met zeekraal in saus van champagne -567-
- Zonnevisfilet met een waaier van courgetten -347-
Nagerecht:
- Ananas en mango, gebakken met tijm en rozemarijn -341-
- Ananas met kokosroom -437-
- Appel, bladerdeegje met verse karamel -147-
- Boomtomaat, gebakken. -188-
- Chocolademousse -078-
- Créme brûlée bis-266-
- Crème brûlée met kaneel en sinaasappelrasp -847-
- Crème brulée. -894-
- Driekoningen gebak -411-
- Miserable met botercrème -626-
- Notentaart -526-
- Peer . Flensje opgevuld met doyennepeer, fondantchocolade op een spiegel van Engelse room, geparfumeerd met Poire Williams -507-
- Peer met chocolade, brownie en crème van advocaat. -795-
- Valentijns gebak -728-
- Vanille bavarois -521-
- Vijgentaartje met pistachenootjes en amandelspijs -698-