Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Bloemkool, geroosterde met tahini saus * -661-
- Bruchetta’s uit Sicilië -476-
- Chilisaus, groene -664-
- Ganzenlever met mango -778-
- Garnalen, in mozzarella wolk met tomaat en basilicum -423-
- Gebakken polenta met zongedroogde tomaten, bladspinazie, oesterzwam -997-
- Groentjes, rauw met een dip sausje -237-
- Haring, gefrituurd spiesje -317-
- Komkommerrolletjes met gerookte zalm en kruiden mascarpone -998-
- Maatjesharing op zijn Zweeds met bietjes, aardappelen, mierikswortel, room en noten boter -496-
- Oesters met gember -776-
- Oesters, platte Zeeuwse met foreleitjes en Japanse vinaigrette -421-
- Salade Griekse * -659-
- Scampi tempura met Thaise dip -428-
- Scampi, spiesje met spek -198-
- Scampi. Komkommer vlootje opgevuld met scampi, mango, tomaat en basilicum -044-
- Scampivlinder in sherrysausje -557-
- Spitskool met courgette . -658-
- Tomaat koriander salsa -663-
- Tonijn, gebakken in makirol met avocado en mango -422-
- Tonijn, gepaneerd -777-
- Tzaziki -662-
Soep:
Voorgerecht:
- Asperges, geroosterd met romanescosaus en appelbalsamico -863-
- Aubergine met zwarte knoflook, pijnboompitten en basilicum -858-
- Bag of green beans -928-
- Burrata met appelsien & korianderzaad -856-
- Ceviche met avocado en boerenkoolchips -999-
- Chraimeh fish -931-
- Citroenkip met Za’atar -857-
- Dinosaurus -932-
- Eggplant lines -929-
- Fatoush * -660-
- Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt -862-
- Garnaalkroketten -042-
- Haring. Terrine van maagdelijke haring -152-
- Kabeljauw, gekonfijte met artisjokcrème -424-
- Kabeljauw, geroosterd met een korianderkorst -861-
- Kalfssneetje, opgerold op siciliaanse wijze -189-
- Labneh -933-
- Lamsspiesjes op zijn Marokkaans met saffraan rijst -348-
- Maatjes haring op een zomers bedje 238-
- Mosselen op een bordje met zeevruchten. -855-
- Paddenstoelen met humus * -652-
- Pinchos van Iberico met gerookt paprikapoeder.-854-
- Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel -864-
- Scampi en St.-Jacobsoester op een spiesje. Bbq -724-
- Scampi op een bedje van jonge spinazie en Mascarponesaus -105-
- Scampi’s in een jasje van ganda ham -400-
- Scampi’s op een bedje van gekonfijt witloof -315-
- Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten -859-
- Visfilets met zeekraal en aardpeer. 780-
- Whole roasted cauliflower -927-
- Wortels, geroosterd met korianderzaad en knoflook -865-
- Zalm, ceviche met avocado’s -161-
- Zuchini ribbons -930-
- Zwezerik met consommé van champignons -779-
Hoofdgerecht:
- Bag of green beans -928-
- Beef Wellington met compote van tomaten -1000-
- Beryxfilet op Oostendse wijze met krieltjes -104-
- Chraimeh fish -931-
- Clili con carne met humus -656-
- Dinosaurus -932-
- Eggplant lines -929-
- Entrecote, Ierse met gebakken asperges -429-
- Forelfilet en papillote met groentjes -200-
- Gehakt, humus Texmex -665-
- Gehaktballetjes, Marokaanse met humus * -651-
- Iberico secreto -781-
- Kabeljauwhaasje duglérè -270-
- Kalf entrecote “Roast” met asperges, rode wijnsaus, pistou en look puree. -497-
- Kalfslapje, millefeuille -043-
- Kip, tajine met abrikozen -653-
- Kippenfilet Tijl Uylenspiegel -532-
- Konijn. Filets van jong konijn in lentetooi -151-
- Labneh -933-
- Lam met humus * -654-
- Lamskoteletjes met look en rozemarijn. Bbq -726-
- Shakshuka -657-
- Varkenshaasje, gemarineerd in limoen, lavendel en olijfolie. Bbq -725-
- Zalm in papillot met zuiderse groenten. Bbq -084-
- Zeetong filet met Rieslingsaus -268-
- Zuchini ribbons -930-
Nagerecht:
- Aardbeien-rabarber jelly met witte chocolade-cheese cake -498-
- Ananas, geparfumeerd met vanille ijs -269-
- Banana split met een wolkje slagroom -256-
- Bosvruchten, soepje met sabayon -544-
- Brownie en amandelcrunch met aardbeiencoulis en whiskyroom -425-
- Citroen mousse -239-
- Citroenvlaai met frambozen en thee van citroenmelisse -107-
- Crème brulée* -655-
- Fruitsalade zomer -860-
- Koffiemousse -1001-
- Krieken, vanille ijs met warme krieken -346-
- Roomsoezen met verse room en chocolade saus -150-
- Tiramisu citrus -782-
- Vijgen. Soufflé glacé met vijgen, chocolade en armagnac -316-