Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
Soep:
Voorgerecht:
- Erwtjes. Espresso van erwtjes en munt -375-
- Geitenkaas taartje met pesto -362-
- Mozzarella in “Wappaz rol” -350-
- Oesterzwam, frittata met roquefort -364-
- Scampi’s op zijn duivels met fijne noedels -363-
- Seranoham. “Tetillafrito” met seranoham en Salsa Creool -351-
- Sint Jacobsnootjes met blanke botersaus en witloof -440-
- Tongrolletjes met wakame, mosselen en garnalen. -881-
- Wijting, goujonette met zelfgemaakte tartaar en gefrituurde peterselie -712-
- Zeebaars, ceviche van -832-
- Zeetong met witloof -398-
Hoofdgerecht:
- Eendenfilet met een notenkorstje -385-
- Entrecote met wintergroentjes en jus van Madeira -833-
- Everzwijnfilet kookvrienden -882-
- Hertefilet, “Burrito” met duxelle -352-
- Pladijsfilet, gebakken met bloemkool en venkel. -830-
- Winterse hutsepot -374-
- Zeebaarsfilet op vel gebakken met zee groenten, zurkelpuree en Nouilly Prat -713-
Nagerecht: