Overzicht van alle beschikbare recepten van de gekozen maand en per menu onderdeel
Aperitief:
Hapje:
- Erwtenmousse met gerookt spek -716-
- Falafel -834-
- Glaasje witloof met garnalen. -953-
- Ham, rauwe met peperkoek (honigkoek) -714-
- Haringfilets met appeltjes, dille en zure room -630-
- Lepelhapjes à la landaise -878-
- Parmezaantruffels met hazelnoten -879-
- Quiche van pompoen en vacherin de fribourg -387-
- Tapas met chorizo en kwarteleieren -880-
- Witloof in bladerdeeg. -952-
Soep:
Voorgerecht:
- Erwtjes. Espresso van erwtjes en munt -375-
- Geitenkaas taartje met pesto -362-
- Mozzarella in “Wappaz rol” -350-
- Oesterzwam, frittata met roquefort -364-
- Scampi’s op zijn duivels met fijne noedels -363-
- Seranoham. “Tetillafrito” met seranoham en Salsa Creool -351-
- Sint Jacobsnootjes met blanke botersaus en witloof -440-
- Tongrolletjes met wakame, mosselen en garnalen. -881-
- Wijting, goujonette met zelfgemaakte tartaar en gefrituurde peterselie -712-
- Zalmtartaar, torentje met krokantje met wasabi furikake -951-
- Zeebaars, ceviche van -832-
- Zeetong met witloof -398-
Hoofdgerecht:
- Eendenfilet met een notenkorstje -385-
- Entrecote met wintergroentjes en jus van Madeira -833-
- Everzwijnfilet kookvrienden -882-
- Everzwijnsteak met sinaasappelcrumble en gegrilde mandarijn -950-
- Hertefilet, “Burrito” met duxelle -352-
- Pladijsfilet, gebakken met bloemkool en venkel. -830-
- Winterse hutsepot -374-
- Zeebaarsfilet op vel gebakken met zee groenten, zurkelpuree en Nouilly Prat -713-
Nagerecht: