Archieven

The bellboy -807-

Afdrukken

The bellboy -807-

Porties 1

Ingredienten

  • 1 schep gepileerd ijs fijn geklopt
  • 4.5 cl Filliers Dry Gin 28
  • 2 cl Aperol
  • 2 cl citroensap
  • 1 cl suiker vloeibare
  • 4 stukjes paprika gele
  • 1 theelepel griessuiker
  • 10- Ijsblokjes
  • paprika voor de garnituur

Instructies

  • Koel de champagnecoupe voor met gepileerd ijs.
  • Neem ¼ van een gele paprika, snijd die in kleine stukjes en doe die in het mixglas.
  • Voeg er de griessuiker aan toe en kneus tot het sap goed zichtbaar is.
  • Voeg er de overige ingrediënten aan toe.
  • Vul het mixglas met ijs en sluit de Boston shaker en schud krachtig.
  • Verwijder het ijs uit het glas en zeef de cocktail in de voorgekoelde champagnecoupe.
  • Werk af met paprika.