Goudbrasem , ceviche met guacamole.
Porties 4 pers
Ingredienten
- ______Voor de ceviche
- 250 g goudbrasem filets, gekuist
- limoen sap van
- 1 paprika rode, in de oven zwart gebakken, gepeld engrote stukken gesneden
- 1/2 chili rode, zonder zaadjes en fijngehakt
- 1 ui kleine rode, geschild en in dunne ringen gesneden
- 1/2 teentje look fijngehakt
- 1 lente uitjes in dunne ringen gesneden
- handvol koriander gehakt
- beetje Munt fijngehakt
- eetlepels olijfolie een paar
- pezo zwarte peper
- ______Voor de guacamole:
- 2 avocado’s rijpe, het vruchtvlees
- 1/2 teentje look fijngehakt
- 1/4 chili rode zonder zaadjes, fijngehakt Sap van een halve limoen
- 1 eetlepel olijfolie
- eetlepels koriander een paar, gehakte
- pezo
- Zwarte peper
- ____Garnituur en afwerking:
- Panne Carasau speciaal brood uit Sardinië .
- biet rode scheutjes
- radijsjes roze scheutjes
- blaadjes koriander
- 2 granaatappel zaadjes
Instructies
- Snijd de visfilets in dunne plakjes. Meng de vis met de rest van de ingrediënten en smaak af met peper en zout.
- Laat de ceviche een tijd marineren.
- Plet de avocado’s grof en meng met de rest van de ingrediënten voor de guacamole.
- Verdeel de ceviche en guacamole tussen stukken van van panne carasau.
- Garneer met de rest van de ingrediënten.