Maandmenu juni Aperitief: Hapje: Soep: Voorgerecht: Pinchos van Iberico met gerookt paprikapoeder.-854-Mosselen op een bordje met zeevruchten. -855-Burrata met appelsien & korianderzaad -856-Citroenkip met Za’atar -857-Aubergine met zwarte knoflook, pijnboompitten en basilicum -858-Tomaten met wasabi-mascarpone en pijnboompitten -859-Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt -862-Asperges, geroosterd met romanescosaus en appelbalsamico -863-Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel -864-Kabeljauw, geroosterd met een korianderkorst -861-Wortels, geroosterd met korianderzaad en knoflook -865- Hoofdgerecht: Nagerecht: Fruitsalade zomer -860- Het menu met recepten is beschikbaar als Word document. U kan dit openen, afprinten en zo gewenst opslaan. Downloaden [24.98 KB]