Haringfilets met appeltjes, dille en zure room
Porties 15 hapjes
Ingredienten
- 1 appel groene, zure
- 1 doosje maïs
- beetje dille
- mosterd
- 1 potje zure room
- pezo
- 2 haring filets
Instructies
- Men laat de haring filets goed uitlekken en dept deze wat droog met behulp van keukenpapier. Daarna snijdt men deze in gelijke stukjes (niet te groot).
- Snijd de appel in een heel fijne julienneMeng de .
- De maïs goedspoelen en laten uitlekken.
- Men hakt de dille grof.
- Al deze ingrediënten doet men in een pot en men kruidt met een weinig peper en zout
- Meng de room met wat mosterd en mengt dit onder de haring.
- Afsmaken.
- Bediening:
- Op een apero lepeltje versiert met een takje dille, fris opdienen.
- Tips van de chef:
- Dit alles mag niet te dun zijn daar anders alles uit het lepeltje loopt.