Risotto en crispy rijst met pittige zalmtartaar -979-
Porties 1pers
Ingredienten
Risotto
15grisotto
5gParmezaan poeder
1aspergegroene
1/4sjalot
1scheut witte wijn
1scheut kippenbouillonkan ook met water en vaste kippenbouillon blokjes
Pittige zalmtartaar
10gzalmverse
5gramzalmgerookte
1/4sjalot
1/8pepertje
1/2pijpajuin
1/4limoen
Instructies
Risotto
Risotto met Parmezaan en groene asperges maken (witte wijn, sjalot, water en kippenbouillon, en asperges versnipperen), als die klaar is, laten afkoelen en daarna balletjes van maken.
Platdrukken en bakken in een pan met olijfolie.
Pittige zalmtartaar
Verse zalm, gerookte zalm, sjalot, pepertje en pijpajuin fijnsnijden.
Mengen met olijfolie, limoen sap en zeste en afkruiden met pezo.