Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Mosseltje, gepaneerd met remoulade saus
Porties
4
Ingredienten
16
mosseltjes
mayonaise
(eidooier, pezo, mosterd, olie en citroensap)
paneermeel
kervel
fijn gesneden
peterselie
Engelse saus
worchester
ui
Instructies
De mosseltjes goed spoelen en in een kookpot laten open komen.
Het vlees er uit halen en in wat losgeklopt eiwit doen en daarna in het paneermeel.
Afbakken in het frietvet aan 190 graden.
Mayonaise mengen met de kruiden en op smaak brengen met een weinig Engelse saus.
Bediening
Op een aperitieflepeltje plaatst men een weinig saus en daarop het warme gebakken mosseltje.
Notities
Men kan dit maken met een overschot van mosselen die reeds bereid waren en na het paneren bewaren in de diepvriezer.