Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Sinaasappel, carpaccio met framboosje en honing
Porties
4
Ingredienten
2
sinaasappels
100
g
frambozen
3
eetlepels
olijfolie
1
eetlepel
honing
vloeibare
1
scheutje
cassis
Instructies
Schil de sinaasappel à vif en snij deze in dunne schijfjes.
Verwijder de pitjes.
Men maakt een vinaigrette van de honing en de olijfolie en parfumeert deze met een scheutje cassis.
Men pureert 50g frambozen en voegt deze aan de dressing toe.
Bediening
Men schikt de schijfjes sinaasappel op een koud bord en napeert deze met de dressing.
Men versiert met de rest van de frambozen en enkele stukjes muntblaadje.
Notities
Men kan er altijd een bolletje vanille ijs bijvoegen maar dit is geen absolute must. Dranktip: een likeur op basis van sinaasappel.